Sport - Inne - Euro 2008
Marcin-Krak - 09-06-2008, 00:33
Morfi, wytłumacz mi dlaczego wg Ciebie Żurawski był najsłabszy
I coś się tak jego wieku uczepił
Bąk jest starszy - a jak grała nasza defensywa dziś
jak to spece mówią - kryli na radar, że aż miło
Dobrze, że mieliśmy szczęście i Boruca
Morfi - 09-06-2008, 00:36
obserwując gre Żurawskiego przez kilka ostatnich meczy.
Śmiem twierdzić, że sie wypalił (brakuje tej świerzości i dynamiki)
Śmiem równiez twierdzić, że przez ostatnie pare lat, polska ma najlepszych bramkarzy na świecie .
Jakby każda pozycja była tak silnie obstawiona to bylibysmy potega na świecie
Marcin-Krak - 09-06-2008, 00:41
Jakby się tak wypalił - to by trzepał kasę w Szkocji, a nie szedł tam, gdzie wiedział że będzie grał
A co świeżości - to wg tego co Leo mówił - miał jedne z lepszych wyników.
Jak dziś zagrał Smolarek - ja myślałem, że na 2 połowę tez nie wyszedł
Nawet Krzynówek dziś był słaby
Czyżby fizjolog się pomylił
Morfi - 09-06-2008, 00:47
Roger dzis duzo wiecej wniósł do gry w 2 połowie
saphire - 09-06-2008, 06:10
Generalnie to wolałbym by nasi grali tak jak grali Chorwaci - jak harty latali po boisku. Nasi tak chyba nigdy nie biegali. No i musiałem na dwa TV oglądać transmisję F1 (brawo Kubica za P1) no i mecz. Ale nic to, nie przegraliśmy z Niemcami tylko z Pollakiem którego nie chcieli kiedyś powołać do reprezentacji pomimo że wielokrotnie o to prosił (brawo Podolski)
akbi - 09-06-2008, 09:06
Sruba napisał/a: | zdaję się akbi, że to niemożliwe - jeżeli grasz w tej samej grupie, to możesz na siebie trafić dopiero w finale... |
no też mi się tak wydawało ... ale tym razem na Euro2008 jest inaczej ułożona drabinka meczy
Morfi napisał/a: | Finał bedzie Włochy Holandia |
taki finał jest niemożliwy ... jak już to spotkają się w półfinale
leon9995 napisał/a: | Panowie niestety dziś było widać że jesteśmy najsłabsi w grupie ... |
No ja widziałem coś innego ...ale co tam ... o wszystkim się przekonamy już za 7 dni
Morfi - 09-06-2008, 09:10
Jak przegramy z Austri to będzie masakra.
Teraz gralismy mecz otwarcia. Z austria mecz o Honor. A z Chorwatami mecz o wszystko
sruba - 09-06-2008, 09:38
Leo !
Łaj ?
Anonymous - 09-06-2008, 10:38
Sruba napisał/a: | Leo !
Łaj ? |
For mani.
Morfi - 09-06-2008, 12:27
http://wiadomosci.onet.pl/1765342,11,item.html rece opadaja tego goscia bym normalnie
akbi - 09-06-2008, 12:42
z jakiego ugrupowania jest ten Orzechowski ... kretyn jakich mało ...podoba mi się pierwszy komentarz na Onecie:
Cytat: | Kazdy czlowiek ma prawo byc glupim.
Orzechowski korzysta z tego prawa ... |
[ Dodano: 09-06-2008, 12:43 ]
znalazłem ...LPR ... no tak, w tej bandzie nie spotkałem jeszcze ani jednego normalnego człowieka
atsar - 09-06-2008, 15:09
nie da sie tego inaczej opisac jak "Kubica wygral niemieckim bolidem, Niemcy wygrali polskim napastnikiem " a ja i tak swoje wiem i To byl ostatni wygrany mecz niemcow a nas ostatni przegrany !!!POLSKA!!!
Anonymous - 09-06-2008, 15:09
Czyżby Żurawski już nie zagrał do końca ME?
Lewandowski uraz? Mam nadzieję, że niegroźny..
pawlos - 09-06-2008, 16:37
Niemcy nic narazie nie pokazali , ale to wystarczyło na słabych Polaków
obrona-niestety tragedia
pomoc-niezle chodz mogło byc duzo lepiej , brak prostopadłych piłek,gry kombinacyjneji uderzen z dystansu ,a i dosrodkowania nie były zbyt grozne
atak- nie moze nic zrobic jak nie dostanie dokładnej piłki, no chyba ze któryś z niemeckich obronców by im piłke podał lub zrobił błąd (wielbłąd)
nie ma co się oszukiwac , Niemcy byli poprostu lepsi , zrobiliśmy im prezent to wykorzystali
zresztą na tym piłka polega zeby zrobic jak najmniej błedów przy wyrównanym poziomie druzyn na EURO
zresztą jest stare przysłowie wszyscy grają a Niemcy wygrywają - coś w tym jest niestety
a Zurawski niestety nie nadaje się -za wysoki poziom dla niego
niwiem kto wymyslił zeby prowadzic otwartą gre z Niemcami i zeby Ballack plastra nie dostał , to musiało się tak skonczyc
leon9995 - 10-06-2008, 00:09
Oj Holendrzy w tym roku się na poważnie sprężyli tylko szkoda mi Italiańców bo po Polsce to bym im życzył ME
|
|
|