Nasze Miśki - moje CA0...
londolut - 11-07-2008, 17:34
mkm napisał/a: | co to za kierunki? | Odmładzam, zrobię fotki jak przyjdą i później na aucie
Hugo napisał/a: | Kupiłem takie i do wykonania nie można było mieć żadnych zastrzeżeń. | Hugo, bez obrazy ale nie wiem jaki jest twój wyznacznik jakości
Jogurt - 11-07-2008, 18:09
londolut, nie przesadzaj, nie są najgorsze, tylko zrobić te nadlweki i są git. podejrzewam, że te które kupiłeś będą sie różniły tylko szkłem i ceną a jakość wykonania bedzie dokładnie taka sama.
pawela - 11-07-2008, 18:31
londolut mnie do tych tańszych zniechęcił, bo u Jogurta marne były
Jogurt i Hugo piszą, że są OK
Mnie się 'cleary' nie podobają, wolałbym te tańsze, wyglądające na serie.
Wniosek:
Zostaną pomarańczowe
londolut - 11-07-2008, 18:42
Jogurt napisał/a: | nie przesadzaj, nie są najgorsze, tylko zrobić te nadlweki i są git | No nie wiem, mnie się osobiście jakość nie podobała i to tylko moje odczucia. Widocznie Jogurt i Hugo są innego zdania, pod którym ja się nie podpisuję
Jogurt napisał/a: | jakość wykonania bedzie dokładnie taka sama. | Oby nie bo wtedy się &%$@% i będzie niezbyt
Hugo - 12-07-2008, 12:40
londolut napisał/a: | Hugo, bez obrazy ale nie wiem jaki jest twój wyznacznik jakości | Wierz mi , że jest baaardzo wysoki. I absolutnie nic nie musiałem poprawiać. Tylko zamieniłem pomarańczowe na białe.
londolut - 12-07-2008, 14:56
Hugo napisał/a: | Wierz mi , że jest baaardzo wysoki. | Wierzę, oglądając twojego CA0 nie mam co do tego wątpliwości.
Hugo napisał/a: | absolutnie nic nie musiałem poprawiać | Twoich nie widziałem, u Jogurta trzeba dociąć krawędzie z nadlewek, mniejsza o to
12 lipca.
Teraz się pochwalę Misiek został wyprany od stóp do głów i teraz aż lśni i pachnie
pawela - 12-07-2008, 15:20
świeci się jak psu jajeczka
BTW, masz bardzo ciekawą tapicerkę, nie dość że wpada w beż, to jeszcze 2-kolorowa. Ładnie ożywia wnętrze
Marcin-Krak - 12-07-2008, 23:23
I pojemność bagażnika od razu wzrasta
Jakiś specjalny specyfik używałeś do czyszczenia
karolgt - 13-07-2008, 01:05
jeszcze pasy ładnie powkładaj w dziurki w tylnej kanapie
Hugo - 13-07-2008, 11:32
londolut napisał/a: | Misiek został wyprany od stóp do głów i teraz aż lśni i pachnie | Też muszę Mazdę wyprać w środku, bo jakiś bachor narobił plam z tyłu szczególnie. Tylko pogoda na razie nie sprzyja (musi być słonecznie).
londolut - 13-07-2008, 13:11
pawela napisał/a: | masz bardzo ciekawą tapicerkę, nie dość że wpada w beż, to jeszcze 2-kolorowa. Ładnie ożywia wnętrze | Bo to moje CA0 Musi być super
Marcin-Krak napisał/a: | pojemność bagażnika od razu wzrasta | Hehe jeśli sugerujesz, że był taki nagar z kurzu to nie
Marcin-Krak napisał/a: | Jakiś specjalny specyfik używałeś do czyszczenia | Vanish do dywanów i Vanish Oxi Action Słyszałem jak brud umierał (aaaaaaaa uaooooo ) i uciekał wszystkimi szparami
karolgt napisał/a: | jeszcze pasy ładnie powkładaj w dziurki w tylnej kanapie | Pasy to pikus. Te z przodu muszę wypruć i i wyprać bo ciężko się zwijają
Hugo napisał/a: | jakiś bachor narobił plam z tyłu szczególnie. | U mnie z tyłu za pasażerem była ogromna brązowa plama (praktycznie na całym siedzisku) i Vanish dał radę
karolgt - 13-07-2008, 14:22
londolut napisał/a: | z tyłu za pasażerem była ogromna brązowa plama (praktycznie na całym siedzisku) |
hyhy
londolut - 13-07-2008, 14:32
karolgt napisał/a: | londolut napisał/a: | z tyłu za pasażerem była ogromna brązowa plama (praktycznie na całym siedzisku) |
hyhy |
Terefere, to nie tak Kawa albo olej a nie %$#%^@
Hugo - 13-07-2008, 19:17
londolut napisał/a: | albo olej | Tego Vanish'em napewno byś nie usunął.
londolut - 17-07-2008, 21:39
18.07
Dziś Coltcik, podobnie jak CoJot Rafiego, dostał białe migacze. Muszę tylko dokupić pomarańczowe żarów lub diademy bo jak na razie to migam na biało
Before:
After:
I jak ?
|
|
|