Off Topic - Przepraszam, nie mogłem się opanować
Anonymous - 27-03-2006, 23:41
Artii napisał/a: | Wszyscy przeciw PIS-owi a glosowala na nich wiekszosc. |
tylko ze poki co w Polsce wiekszosc nie ma neta nie mowiac juz o Mitsubishi
Grześku - 28-03-2006, 00:07
Ktoś napisał że będą zmieniać się na stołkach co 10 lat. Oni zamieniają się co drugi dzień, już raz to zrobili.
Na wyścigach z garbem.
PS. Na pytanie zadane w środku komunikacji miejskiej: "dlaczego nie urodziłem się w lepszym kraju??" padła odpowiedź: "ciesz się że nie w RPA"
Może to i racja?
PS. II Jaki Pan taki kram - to a'propo butów
Anonymous - 28-03-2006, 01:47
Wszyscy narzekamy na to co dzieje się w Polsce. Sytuacja jest tragiczna czego ukryć się nie da.
Co waszym zdaniem trzeba by zrobić żeby było lepiej? "mniej więcej"
Grześku - 28-03-2006, 02:14
Cofnąć się w czasie i dopilnować żeby zamach na Lenina się udał.
Teraz szanse na to żeby było lepiej są niewielkie. Bo drugi taki jak Piłsudski to jeszcze się nie ujawnił, a może i nawet jeszcze nie narodził.
szczeslaw - 28-03-2006, 03:01
Artii:
Sorry ale w d**okracji nie trzeba większości. Na PIS głosowało 30 parę % z około 50% (o ile dobrze pamiętam) UPRAWNIONYCH do głosowania a to jakbym nie liczył nie daje większości polskiego narodu.
Co nie zmienia faktu, że l*d i tak rzadko ma rację. Niestety ale w demokracji socjalizm w wersji hardcore lub softcore jest normą bo większość tego l*du zagłosuje na tego, kto więcej obieca. Nie pojmują po prostu tego, że z pustego i Salomon nie naleje...
Krzyzak - 28-03-2006, 09:38
Grześku - za Piłudskiego to był większy głód i bieda niż teraz. Pamiętał to mój dziadek i opowiadał, jaka była nędza wokoło. Nie wiem, czemu tak go wywyższają - był patriotą, to fakt, ale sporo faktów jest też przeciwko niemu.
Naprawdę bez ekscesów - historia oceni co było za Kaczyzmu dobre o co złe. Teraz to są układy i układziki, które nie pozwalają postawić ewidentnych przestępców przed sądem, bo mają plecy. Dopiero jak plecy i plecy pleców itd. wymrą, akta zostaną odtajnione, to wtedy przekonamy się, jak to naprawdę było.
Nigdy historii nie lubiłem...
Anonymous - 30-03-2006, 10:18
... i dopiero wtedy się wyjaśni, że największym patriotą XX wieku był Wojciech Jaruzelski, oczywiście zaraz po JPII ...
igi - 27-04-2006, 15:15
Hubeeert napisał/a: | Mogą nam skoczyć - nie jesteśmy czymś co podlega ich cenzurze |
Hubeeert napisał/a: | igi - ROTFL - jak się wezmą za cenzurowanie forum - zejdziemy do podziemia |
Pomału chyba czas pakowac się do więzienia za obraze głowy Państwa (za obrazę bliźniaka pewnie też) w tym temacie i w kilku innych
http://serwisy.gazeta.pl/...86,3309667.html
Hubeeert - 28-04-2006, 10:49
Ten rencista się nie przejmuje - ja również
Hubeeert - 28-04-2006, 12:46
I komentarz do nowej koalicji
igi - 28-04-2006, 12:50
Hubeeert napisał/a: | Ten rencista się nie przejmuje - ja również |
Twardziel z Ciebie ale spokojnie paczki będziemy przesyłać
Hubeeert - 28-04-2006, 12:51
Igor - w razie jakichkolwiek problemów z tego powodu oświadczam publicznie że w %%%%% mam ten kraj i jade myć naczynia do Anglii.
igi - 28-04-2006, 13:06
Hubeeert napisał/a: | jade myć naczynia do Anglii. |
Tylko uważaj na głowę bo w kuchniach w Anglii ponoc mają nisko okapy
A poważnie to Hubercie masz racje. Kraj jest popieprzony. To wydaje mi się nawet nie kaczki wymyśliły a prokuratura żeby się im przypodobać. Co nie zmienia fakty że to jest naprawdę dziwne zachwanie.
Michael Moore za film Fahrenheit 9/11 dostałby w naszym kraju potrójne dożywocie
TNT - 28-04-2006, 13:28
Hubeeert napisał/a: | Igor - w razie jakichkolwiek problemów z tego powodu oświadczam publicznie że w %%%%% mam ten kraj i jade myć naczynia do Anglii. |
Ostatnio cos mowiles o końtraktach w Szwecji wiec moze nie bedzie tak zle i glowy nie poobijasz o okapy.
akbi - 28-04-2006, 13:51
TNT napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | Igor - w razie jakichkolwiek problemów z tego powodu oświadczam publicznie że w %%%%% mam ten kraj i jade myć naczynia do Anglii. |
Ostatnio cos mowiles o końtraktach w Szwecji wiec moze nie bedzie tak zle i glowy nie poobijasz o okapy. |
TNT dobrze radzi teraz, ale z tego co pamietam to u niego tam na podlasiu własnie największe poparcie dla Kaczek było
|
|
|