To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - VR4 by roch_27

nabassu - 21-04-2008, 00:11

psoa kosc... srodek tygodnia... chetnie by sie dokleil do ogladania.
pozdrawiam i zycze powodzenia!
szczegolnie bede sledzil proces rejestracji przerobionej grodzi.

roch_27 - 21-04-2008, 06:06

nabassu napisał/a:
szczegolnie bede sledzil proces rejestracji przerobionej grodzi.
Tomek (kochajj) niedługo będzie to przechodził ;)
W moim przypadku taki proces odbędzie się najszybciej za jakieś 3-4 tygodnie ;) O ile nic nie stanie na przeszkodzie :roll:
Głównie mam na myśli naszą polską biurokrację (odprawa portowa, celna).

pozdro

roch_27 - 21-04-2008, 18:27

No i :butthead: dziś zadzwonili do mnie z Agencji Morskiej z wiadomością, że moje auto nie zostało załadowane na statek do Gdyni :evil:
Prawdopodobny termin następnego frachtu to sobota :axe:
Wychodzi na to, że Legnum będę mógł odbierać dopiero w przyszłym tygodniu - o ile znowu coś nie wypadnie :?

pozdro

atsar - 21-04-2008, 19:53

roch_27 napisał/a:
Legnum będę mógł odbierać dopiero w przyszłym tygodniu - o ile znowu coś nie wypadnie :?

pozdro
a juz sie cieszylem ze popijemy w tygodniu :) a tu znowu cos :roll: i na dodatek moja corunia w szpitalu :cry: czekam brat na wiadomosci z gdyni. pozdro
roch_27 - 21-04-2008, 20:13

atsar napisał/a:
a juz sie cieszylem ze popijemy w tygodniu :)
wypić zawsze zdążymy :D
atsar napisał/a:
na dodatek moja corunia w szpitalu :cry:
no to nie dobrze, nie dobrze. Niech wraca szybko do zdrowia moja mała chrześniaczka :) BTW; Młody (Hubert) tez jest chory :doubt: Dopadła go angina
atsar napisał/a:
czekam brat na wiadomosci z gdyni
Spoko luzik - pod koniec tygodnia będę wiedział co i jak

pozdro

raddex - 22-04-2008, 17:21

Piotr jak będziesz potrzebował przewodnika po Gdyni to możesz na mnie liczyć. Kontakt tylko na komórę przez jakiś czas, bo przeprowadziłem się i nie mam na nowym miejscu internetu. Z agencjami celnymi mogę coś pomóc, codziennie coś załatwiamy w różnych placówkach. :mrgreen:
roch_27 - 22-04-2008, 17:26

raddex napisał/a:
Z agencjami celnymi mogę coś pomóc, codziennie coś załatwiamy w różnych placówkach. :mrgreen:
z Morskiej dali mi namiary do jednej z agencji, mianowicie telefon do p. Janusza Duchnowskiego :arrow: >>KLIK<<
Podobno z nimi współpracuje ;)
Miałeś z tą agencją jakiś kontakt :?:

pozdro

roch_27 - 28-04-2008, 18:07

W dniu dzisiejszym miałem nadzieję, że auto będzie już w Polsce, jednak znowu rozczarowanie :doubt:
Niemcy załadowali na statek do PL tylko nowe auta :evil: Normalnie nie wytrzymam, taki jestem wq$%%^^&y :!: :x

nabassu - 29-04-2008, 03:53

nie denerwuj sie roch, wiekszy smak bedzie tylko :)
grunt ze auto cale.
to jp>niemcy a potem niemcy>pl? taniej niz laweta czy co?
i co robisz z grodzia i rejestracja przerobionego?
pozdrawiam i trzymam kciuki!
maciej

kojot128 - 29-04-2008, 08:42

Może im się kontener przewrócił i teraz starają się to wszystko jakoś poskładać - stąd to opóźnienie! :mrgreen:
nabassu - 29-04-2008, 10:46

to moze zrobia z marszu przekladke :)
roch_27 - 29-04-2008, 14:59

Auto ma być w sobotę - w końcu \:D/ 6-tego maja planuję odbiór :hello1:

BTW: Co do pytań o kontener to informuję, że auto z Niemiec wychodzi jako RORO ;) Czyli na kołach.

pozdro

Gene - 30-04-2008, 11:19

no to dlugi weekend jak na szpilkach :mrgreen:
Anonymous - 30-04-2008, 22:28

roch_27 napisał/a:
Auto ma być w sobotę - w końcu 6-tego maja planuję odbiór

Piotr no to kicha. Bym napewno się zameldował w porcie ale będę w tym czasie w Grecji. Szkoda, bo przetestował bym to cacko. Ale mam nadzieje że na zlocie nie odmówisz :wink:
A tak ogólnie to porozmawiamy na zlocie bo i ja się do tego miśka przymierzam. Już możesz mi coś szukać :P

roch_27 - 30-04-2008, 22:42

doli73 napisał/a:
Szkoda, bo przetestował bym to cacko. Ale mam nadzieje że na zlocie nie odmówisz :wink:
nie odmówię ....... na siedzeniu obok :D
Lista kierowców tego auta jest bardzo wąska - nawet bardzo :twisted: bo liczy raptem 5 osób (razem ze mną) z czego 2-ie to rodzina :)
Niestety auto (jak na razie) mogę powierzyć tylko 2-m osobom z klubu :wink:

pozdro