| 

| Nasze Miśki - VR4 by roch_27

nabassu - 20-04-2008, 23:11

psoa kosc... srodek tygodnia... chetnie by sie dokleil do ogladania.
 pozdrawiam i zycze powodzenia!
 szczegolnie bede sledzil proces rejestracji przerobionej grodzi.
 roch_27 - 21-04-2008, 05:06

Tomek (kochajj) niedługo będzie to przechodził 	  | nabassu napisał/a: |  	  | szczegolnie bede sledzil proces rejestracji przerobionej grodzi. | 
   W moim przypadku taki proces odbędzie się najszybciej za jakieś 3-4 tygodnie
  O ile nic nie stanie na przeszkodzie   Głównie mam na myśli naszą polską biurokrację (odprawa portowa, celna).

pozdro
 roch_27 - 21-04-2008, 17:27

No i
  dziś zadzwonili do mnie z Agencji Morskiej z wiadomością, że moje auto nie zostało załadowane na statek do Gdyni   Prawdopodobny termin następnego frachtu to sobota
   Wychodzi na to, że Legnum będę mógł odbierać dopiero w przyszłym tygodniu - o ile znowu coś nie wypadnie

pozdro
 atsar - 21-04-2008, 18:53

a juz sie cieszylem ze popijemy w tygodniu 	  | roch_27 napisał/a: |  	  | Legnum będę mógł odbierać dopiero w przyszłym tygodniu - o ile znowu coś nie wypadnie   
 pozdro
 | 
  a tu znowu cos  i na dodatek moja corunia w szpitalu  czekam brat na wiadomosci z gdyni. pozdro roch_27 - 21-04-2008, 19:13

wypić zawsze zdążymy 	  | atsar napisał/a: |  	  | a juz sie cieszylem ze popijemy w tygodniu   | 

no to nie dobrze, nie dobrze. Niech wraca szybko do zdrowia moja mała chrześniaczka 	  | atsar napisał/a: |  	  | na dodatek moja corunia w szpitalu   | 
  BTW; Młody (Hubert) tez jest chory  Dopadła go angina 
 Spoko luzik - pod koniec tygodnia będę wiedział co i jak 	  | atsar napisał/a: |  	  | czekam brat na wiadomosci z gdyni | 

pozdro
 raddex - 22-04-2008, 16:21

Piotr jak będziesz potrzebował przewodnika po Gdyni to możesz na mnie liczyć. Kontakt tylko na komórę przez jakiś czas, bo przeprowadziłem się i nie mam na nowym miejscu internetu. Z agencjami celnymi mogę coś pomóc, codziennie coś załatwiamy w różnych placówkach.
   roch_27 - 22-04-2008, 16:26

z Morskiej dali mi namiary do jednej z agencji, mianowicie telefon  do p. Janusza Duchnowskiego 	  | raddex napisał/a: |  	  | Z agencjami celnymi mogę coś pomóc, codziennie coś załatwiamy w różnych placówkach.   | 
  >>KLIK<< Podobno z nimi współpracuje
   Miałeś z tą agencją jakiś kontakt

pozdro
 roch_27 - 28-04-2008, 17:07

W dniu dzisiejszym miałem nadzieję, że auto będzie już w Polsce,  jednak znowu rozczarowanie
   Niemcy załadowali na statek do PL tylko nowe auta
  Normalnie nie wytrzymam, taki jestem wq$%%^^&y     nabassu - 29-04-2008, 02:53

nie denerwuj sie roch, wiekszy smak bedzie tylko
   grunt ze auto cale.
 to jp>niemcy a potem niemcy>pl? taniej niz laweta czy co?
 i co robisz z grodzia i rejestracja przerobionego?
 pozdrawiam i trzymam kciuki!
 maciej
 kojot128 - 29-04-2008, 07:42

Może im się kontener przewrócił i teraz starają się to wszystko jakoś poskładać - stąd to opóźnienie!
   nabassu - 29-04-2008, 09:46

to moze zrobia z marszu przekladke
   roch_27 - 29-04-2008, 13:59

Auto ma być w sobotę - w końcu
  6-tego maja planuję odbiór   
 BTW: Co do pytań o kontener to informuję, że auto z Niemiec wychodzi jako RORO
  Czyli na kołach. 
 pozdro
 Gene - 30-04-2008, 10:19

no to dlugi weekend jak na szpilkach
   Anonymous - 30-04-2008, 21:28

| roch_27 napisał/a: |  	  | Auto ma być w sobotę - w końcu  6-tego maja planuję odbiór | 
 Piotr no to kicha. Bym napewno się zameldował w porcie ale będę w tym czasie w Grecji. Szkoda, bo przetestował bym to cacko. Ale mam nadzieje że na zlocie nie odmówisz
   A tak ogólnie to porozmawiamy na zlocie bo i ja się do tego miśka przymierzam. Już możesz mi coś szukać
   roch_27 - 30-04-2008, 21:42

nie odmówię ....... na siedzeniu obok 	  | doli73 napisał/a: |  	  | Szkoda, bo przetestował bym to cacko. Ale mam nadzieje że na zlocie nie odmówisz   | 
   Lista kierowców tego auta jest bardzo wąska - nawet bardzo
  bo liczy raptem 5 osób (razem ze mną)  z czego 2-ie to rodzina   Niestety auto (jak na razie) mogę powierzyć tylko 2-m osobom z klubu

pozdro

|  | 
 |  |