Nasze Miśki - VR4 by roch_27
nabassu - 21-04-2008, 00:11
psoa kosc... srodek tygodnia... chetnie by sie dokleil do ogladania.
pozdrawiam i zycze powodzenia!
szczegolnie bede sledzil proces rejestracji przerobionej grodzi.
roch_27 - 21-04-2008, 06:06
nabassu napisał/a: | szczegolnie bede sledzil proces rejestracji przerobionej grodzi. | Tomek (kochajj) niedługo będzie to przechodził
W moim przypadku taki proces odbędzie się najszybciej za jakieś 3-4 tygodnie O ile nic nie stanie na przeszkodzie
Głównie mam na myśli naszą polską biurokrację (odprawa portowa, celna).
pozdro
roch_27 - 21-04-2008, 18:27
No i dziś zadzwonili do mnie z Agencji Morskiej z wiadomością, że moje auto nie zostało załadowane na statek do Gdyni
Prawdopodobny termin następnego frachtu to sobota
Wychodzi na to, że Legnum będę mógł odbierać dopiero w przyszłym tygodniu - o ile znowu coś nie wypadnie
pozdro
atsar - 21-04-2008, 19:53
roch_27 napisał/a: | Legnum będę mógł odbierać dopiero w przyszłym tygodniu - o ile znowu coś nie wypadnie
pozdro | a juz sie cieszylem ze popijemy w tygodniu a tu znowu cos i na dodatek moja corunia w szpitalu czekam brat na wiadomosci z gdyni. pozdro
roch_27 - 21-04-2008, 20:13
atsar napisał/a: | a juz sie cieszylem ze popijemy w tygodniu | wypić zawsze zdążymy
atsar napisał/a: | na dodatek moja corunia w szpitalu | no to nie dobrze, nie dobrze. Niech wraca szybko do zdrowia moja mała chrześniaczka BTW; Młody (Hubert) tez jest chory Dopadła go angina
atsar napisał/a: | czekam brat na wiadomosci z gdyni | Spoko luzik - pod koniec tygodnia będę wiedział co i jak
pozdro
raddex - 22-04-2008, 17:21
Piotr jak będziesz potrzebował przewodnika po Gdyni to możesz na mnie liczyć. Kontakt tylko na komórę przez jakiś czas, bo przeprowadziłem się i nie mam na nowym miejscu internetu. Z agencjami celnymi mogę coś pomóc, codziennie coś załatwiamy w różnych placówkach.
roch_27 - 22-04-2008, 17:26
raddex napisał/a: | Z agencjami celnymi mogę coś pomóc, codziennie coś załatwiamy w różnych placówkach. | z Morskiej dali mi namiary do jednej z agencji, mianowicie telefon do p. Janusza Duchnowskiego >>KLIK<<
Podobno z nimi współpracuje
Miałeś z tą agencją jakiś kontakt
pozdro
roch_27 - 28-04-2008, 18:07
W dniu dzisiejszym miałem nadzieję, że auto będzie już w Polsce, jednak znowu rozczarowanie
Niemcy załadowali na statek do PL tylko nowe auta Normalnie nie wytrzymam, taki jestem wq$%%^^&y
nabassu - 29-04-2008, 03:53
nie denerwuj sie roch, wiekszy smak bedzie tylko
grunt ze auto cale.
to jp>niemcy a potem niemcy>pl? taniej niz laweta czy co?
i co robisz z grodzia i rejestracja przerobionego?
pozdrawiam i trzymam kciuki!
maciej
kojot128 - 29-04-2008, 08:42
Może im się kontener przewrócił i teraz starają się to wszystko jakoś poskładać - stąd to opóźnienie!
nabassu - 29-04-2008, 10:46
to moze zrobia z marszu przekladke
roch_27 - 29-04-2008, 14:59
Auto ma być w sobotę - w końcu 6-tego maja planuję odbiór
BTW: Co do pytań o kontener to informuję, że auto z Niemiec wychodzi jako RORO Czyli na kołach.
pozdro
Gene - 30-04-2008, 11:19
no to dlugi weekend jak na szpilkach
Anonymous - 30-04-2008, 22:28
roch_27 napisał/a: | Auto ma być w sobotę - w końcu 6-tego maja planuję odbiór |
Piotr no to kicha. Bym napewno się zameldował w porcie ale będę w tym czasie w Grecji. Szkoda, bo przetestował bym to cacko. Ale mam nadzieje że na zlocie nie odmówisz
A tak ogólnie to porozmawiamy na zlocie bo i ja się do tego miśka przymierzam. Już możesz mi coś szukać
roch_27 - 30-04-2008, 22:42
doli73 napisał/a: | Szkoda, bo przetestował bym to cacko. Ale mam nadzieje że na zlocie nie odmówisz | nie odmówię ....... na siedzeniu obok
Lista kierowców tego auta jest bardzo wąska - nawet bardzo bo liczy raptem 5 osób (razem ze mną) z czego 2-ie to rodzina
Niestety auto (jak na razie) mogę powierzyć tylko 2-m osobom z klubu
pozdro
|
|
|