Forum ogólne - Pechowy dzień Misia
Maciek - 03-05-2006, 18:51
Raf zrób foty tylko z tyłu i dawaj na aukcje jako bezwypadkowy A tak serio to nie wiem czy wielu z Nas nie jeĽdzi walonymi autami maj±c przekonanie że jest bezwypadkowe
Rafal_Szczecin - 03-05-2006, 19:22
Maciek nie zbyt da rade, bo misiek w tym momencie nie ma tylu hak sprzedany, tylnie swiatla,tylnia klapa i tylni zderzak rowniez hehe
Maciek - 03-05-2006, 19:49
A vt na jakim¶ dobrym programie? Da rade To pewnie i z przodu sie uda
Rafal_Szczecin - 04-05-2006, 09:56
ale Maciek po co ? auto jest juz drugi raz wystawiony na allegro i cos tam sie powolutku sprzedaje, czekam az znajdzie sie kupiec na skrzynie i silnik i auto idzie na zlom (zabieram z niego fotele, tylnia kanape, drzwi, zawias zostawiam bo mi sie nie chce z tym babrac miesiacami,a i tak nie wiadomo czy sprzedam czy tez nie .) i nie ma auta
Maciek - 04-05-2006, 09:59
Raf to były bardziej niż rady wiem przeca że już go prawie rozebrali¶cie a co do to sie z Tob± zgadzam.
Third - 10-10-2009, 00:18
Ech, dorzuce sie tutaj, bo kto mnie zrozumie jak nie Wy....
Przedwczoraj oparlem sie o tylek jakiegos Audi, moja wina, zagapilem sie w korku, chcialem sie wcisnac, a Audi z zalozenia mialo odjechac, i bec...
Nie jestem zadowolony, bo moj Lancelot Blekitny i tak ma kupe rzeczy do zrobienia, a kasy niestety brak, chialoby sie wszystko na juz zrobic... (SRS sie swieci, duzo pali, silnik glosno chodzi - ponoc pompa wody do wymiany, no i teraz ta stluczka, jakos muil jak wracalem pod chatke)...
A stluczka... troche padalo i nie wygladalo tak zle, na szczescie kolo z audi nie zawolal niebieskich, zreszta u niego praktycznie ryski, a u mnie belka zderzaka pogieta, zdrerzak pekl przy mocowania, klakson oparl sie o pierwszy grill radiatora chlodnicy i wygial w luk zderzeak juz zdjalem, pare zaczepow lamp popekalo, atrapa wlotu powietrza tez no i zderzak, moze da sie pokleic, albo pospawac, belka troche gorzej - pogieta z jednej strony, bede jutro tlukl, mam nadzieje ze skutecznie...natomiast nie wiem co z tym radiatorem chlodnicy, ciekawe czy da sie cos z tym zrobic...ech... nie byl to dobry dzien...
|
|
|