Lubelskie - 2008: czas na I spotkanie
pawela - 04-03-2008, 11:47
Marino napisał/a: | pawela, dobra robota, bardzo mi się to podoba. bo to jednak szok tyle nowych twarzy na raz spotkać w jednym miejscu |
jak widac 'zielonym' sie nie podoba... A uznalem, ze jak ma kazdy w poscie pisac gdzie jest to sie zrobi balagan i trzeba bedzie do fotki wracac za kadym razem... Fotka jest w rozdzialce 1600x1200, wystarczy powiekszyc i wsio widac. I napisalem posta przed maklakusem wiec nie mieszam...
macia - 04-03-2008, 11:53
He he, spoko spoko. Bez nerw
maklakus - 04-03-2008, 11:53
to ja w takim razie olewam... temat
Marino - 04-03-2008, 11:58
maklakus, a może zrobić taką fotkę profesjonalnie i wydzielić samą fotkę jako oddzielny temat na samą górę, bez możliwości komentowania.
co Wy na to ?
macia - 04-03-2008, 11:59
Misiek, spokojnie, jeśli uważasz, że zrobisz to bardziej czytelnie niż pawela, to oki. Czekamy na efekty
maklakus - 04-03-2008, 12:09
Marino napisał/a: | maklakus, a może zrobić taką fotkę profesjonalnie i wydzielić samą fotkę jako oddzielny temat na samą górę, bez możliwości komentowania. |
fajny pomysł ja jestem za - zobaczymy co na to reszta (np. zrobimy w Kziku taka fotkę ) a kogo nie będzie to dokleimy w Photoshopie
macia napisał/a: | Misiek, spokojnie, jeśli uważasz, że zrobisz to bardziej czytelnie niż pawela, to oki. Czekamy na efekty |
nie chodzi o to czy lepiej - bo to pojęcie względne (wybaczcie - mam okres) hahahaha
JA myślę że już zostawmyto co zrobił Paweł jak jest - szkoda mieszać - namęczył się napracował i chciał dobrze... to się liczy
macia - 04-03-2008, 12:13
Ale wiesz co maklakus? Ja też chcę jakieś ładne fotki swojego miśka. Podoba mi się to, co zrobiłeś temu kolcikowi pod zamkiem. I zauważyłem jedno - w pochmurne dni wychodzą moim zdaniem ciekawsze fotki.
pawela - 04-03-2008, 12:17
ja tylko podisalem ludziow, zeby bylo wiadomo kto kim jest, a nie ze kazdy pisze gdzie jest i wracac trzeba do fotki i szukac. Wzgledy estetyczne to inna kwestia, oczywiste ze Michas zrobilby to lepiej, ale nie wiedzialem czy jest na forum, a chcialem zrobic 'rysunek pogladowy', ktory z reszta robilem to w paincie przez 3 minuty
Tyle
Marino - 04-03-2008, 12:18
macia napisał/a: | w pochmurne dni wychodzą moim zdaniem ciekawsze fotki. |
to to wiadomo juz od dawna... zobacz nawet oglądając Top Gear to wszelkie prezentacje aut robione są w pochmurnej scenerii i wychodzi to fenomenalnie. zdjęcie Maklaka pod zamkiem tez jest super mimo ze efekt psują trochę budy z żarciem w tle.
maklakus - 04-03-2008, 14:22
macia napisał/a: | Ale wiesz co maklakus? Ja też chcę jakieś ładne fotki swojego miśka. |
niema ma problemu bardzo chętnie sfotografuję Twojego misiaka.
Ps. Zrobimy prawdziwą sesyjkę - nie to co pod zamkiem - bo to były kilku minutowe fotki
na PW omówimy szczegóły sesyjki
Cytat: | zdjęcie Maklaka pod zamkiem tez jest super mimo ze efekt psują trochę budy z żarciem w tle |
dokładnie tak - pewnych rzeczy ( budy itp. ) nie da się uniknąć podczas przypadkowego focenia - a zaplanowana sesyjka to już co innego
Anonymous - 05-03-2008, 00:33
co do zdjecia jako odrebny temat jestem za i wiem ze maklakus ma to zrobic profesjonalnie bo widac po jego pracach ze potrafi robic cuda a tutaj taki mały poprostu przedsmak, kusiło mnie wybacz maklakus
http://www.fotosik.pl/pok...841a558ec0.html
zrobione w najprostrzych programach paint i picaso dlatego taki wynik ale zawsze cos !
a noi bez coltera chyba lepiej
szosty - 05-03-2008, 08:28
ok ok, ale niech to będzie wesołe, a to mi sie kojarzy troche z żałobą
pozdrowionka
Grześku - 05-03-2008, 13:09
Na jednym i na drugim wyglądam jak w szóstym miesiącu ciąży...
Anonymous - 05-03-2008, 16:57
Grześku napisał/a: | Na jednym i na drugim wyglądam jak w szóstym miesiącu ciąży... |
hehe Grzesiu czy ty cos przed nami ukrywasz ;P <hahaha>
pawela - 05-03-2008, 17:14
Matip napisał/a: | Grześku napisał/a: | Na jednym i na drugim wyglądam jak w szóstym miesiącu ciąży... |
hehe Grzesiu czy ty cos przed nami ukrywasz ;P <hahaha> |
no przeciez niedawno wyskoczylo, prawda Grzesiu?
|
|
|