To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Niech NAS widzą i My siebie na drodze!!!!

Anonymous - 12-05-2006, 21:46

czasami takie lusterkowe oklejanie - w zaleznosci od koloru i naklejki moze wiocha zajechac, a czasami wychodzi bardzo fajnie, wiec jest malo uniwersalne

dlatego wydaje mi sie, jestem wrecz pewny, ze najestetyczniejsza forma bylo by cos w rogu przedniej szyby, jak sie zdecydujemy to mozemy pomyslec nad produkcja :)

pozdrawiam

igi - 13-05-2006, 08:06

nippo napisał/a:
jak sie zdecydujemy to mozemy pomyslec nad produkcja

Ale zastanawianie się idzie jak krew z nosa. 7 stron i dalej nie ma efektu.

Ktoś tu musi podjąć męską decyzje :D

Potek - 13-05-2006, 10:08

igi napisał/a:
Ale zastanawianie się idzie jak krew z nosa. 7 stron i dalej nie ma efektu.

Ktoś tu musi podjąć męską decyzje

To zrób ankiete. Będziemy głosować na wszystkie propozycje które tu padły i wtedy okaże się co będziemy mieli naklejone :)

Propozycje jak mi sie zdaje sa takie:
1. Symbol diamentów do naklejenia na lusterko (biały/srebrny dla czarnych lusterek, czerwony/do wyboru - dla reszty)
2. Misiek i diamenty
3. To co zaproponował nippo ale z napisem Mitsumaniaki (czyli mniej więcej tak jak jest na wizytówkach)

Nie piszę tu o dużych naklejkach na szyby bo nie każdy będzie chciał takie, a małe logo mam nadzieję że wszyscy sobie nakleją.

Jak coś przeoczyłem to dopiszcie i niech ktoś zrobi ankiete.

raddex - 13-05-2006, 10:43

ja tam sobie wcisnąłem wizytówkę Mitsumaniaków w lewy górny róg przedniej szyby, a na tylniej bocznej z lewej strony jest nalepa z 3 zlotu MM :mrgreen:
Maciek - 13-05-2006, 10:47

No faktycznie taka naklejka na lusterko jak bedzie badziewnie wykonana lub źle do danego auta dopasowana to kiszka. Pomysł z np wewnętrzną naklejką np okrągła z symbolem Mitsu w kol czerwonym jest ok choć może być troche mało widoczna.
Anonymous - 13-05-2006, 10:54

hmmm dyskusja akademicka :) proponuję ogłosić konkurs na adiunkta hehe :)
a poważnie :) naklejka na lusterko jest w sam raz, a badziewna ?? cóż jaka by nie była mojego poczucia smaku nie zburzy :lol:

igi - 13-05-2006, 10:57

dobra miśki jeszcze przez weekend podyskutujcoe a w poniedziałek zrobimy ankiete. :D
Anonymous - 13-05-2006, 11:12

no nareszcie IGI konkret houk!jak bedziecie robić ankiete to zamiescie wzoty propozycji
Anonymous - 13-05-2006, 11:25

ja dzisiaj zrobie projekt naklejki na szybe - tz naklejki ogolnie a gdzie ja sobie kto nakleji to juz whatever :D

tyle ze jak uzgodnimy naklejke, to kolejny topic trzeba bedzie o miejscu naklejenia rozpoczac :mrgreen:

aaaawlasnie, moze byc ktos jakiegos epsa podeslal z logo mitsumaniakow? nie bede musia obrysowywac, co znacznie ulatwi sprawe.

igi - 15-05-2006, 07:56

Ankieta jest dostępna tutaj
tomusn - 15-05-2006, 08:06

ankieta ok...
ale ja chciałbym widzieć, że mitsumaniak z naprzeciwka jedzie

1. misia to gdzie mam nakleić?
2. logo u nippo to jest na owiewce, i z przodu też nie będzie za bardzo widoczne.
3. najbardziej rzuca się w oczy diament, lub trzy na lusterko

no ewentualnie logo jak u nippo, ale w rogu szyby przedniej (jeśli wolno) lub też na lustro, nie będziemy samochodu całego oglądać, najlepiej żeby było widać za 1. spojrzeniem

igi - 15-05-2006, 08:09

tomusn napisał/a:
no ewentualnie logo jak u nippo, ale w rogu szyby przedniej (jeśli wolno) lub też na lustro, nie będziemy samochodu całego oglądać, najlepiej żeby było widać za 1. spojrzeniem

mówimy o szybie przedniej (lewy górny róg) lub lusterko (część nie szklana :P ). To już do wybory. Nikogo nie będziemy chyba zmuszać do naklejania tam gdzie nie chce

Rafal_Szczecin - 15-05-2006, 08:32

a mi sie wydaje ze wszyscy powinnismy nakleic znaczek w jednym miejscu, mijamy jakiegos miska i patrzymy akurat w TO miejsce, a nie szukamy po calym aucie (co jadac jest baaaardzo trudne)

pozdrawiam :)

Grześku - 15-05-2006, 08:39

arek 69 napisał/a:
za długo juz ta debata na temat nalepki trwa, prawie jak w naszym sejmie.konkret - logo mitsumaniaków i 3 diamenty. obrazek z misiem sympatyczny ale trochę infantylny podobnie laseczka znaleziona przeze mnie troche dziecinna..

Obrazek

ha ha Matejko to miał kiedyś w avatarze :lol:

ankieta jest ok, ale i tak zapytam: a nie można dwóch znaczków jednocześnie?
podoba mi się pomysł ze zmodernizaowaną nakleją na owiewkę i tak samo ze znaczkiem na lusterku?
Zapewne komuś podobają się wszystkie 3 jednocześnie.
Dlatego pytam - tylko jeden dla jasności sytuacji ?

igi - 15-05-2006, 08:45

Grześku, jeżeli podobają Ci się wszystkie 3 i chcesz pooklejać samochodzik to spoko :D .

W ankiecie można zaznaczyć tylko jedną opcję bo jak dałbym 3 to pewnie większość klikała by na wszystkie i ankieta byłaby niepotrzebna :) ;)

Rafal_Szczecin napisał/a:
a mi sie wydaje ze wszyscy powinnismy nakleic znaczek w jednym miejscu, mijamy jakiegos miska i patrzymy akurat w TO miejsce, a nie szukamy po calym aucie (co jadac jest baaaardzo trudne)

Rafi w sumie masz rację tylko ja osobiście nie chce niczego na przedniej szybie. Jeżeli ustalicie że będzie na lusterku to wtedy sam będę krzyczał że wszyscy powinni mieć w jednym miejscu :wink: :mrgreen: