To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - INTER-CARS ... Ogólnopolski Dystrybutor części zamiennych

Ursus - 26-11-2008, 13:08

Jak tylko zniosą rabat nigdy więcej tam nie zajrzę, a swoją drogą
akbi napisał/a:
Twój post ma się nijak do tego co napisałem wyżej

i już się do tego przyzwyczaiłem....

Serek - 26-11-2008, 13:13

Hmmm, no nie wiem. We Wrocławiu za każdym razem będąc w IC spotykam wielu detalistów. Ba, ostatnio tylko detalistów. A ile stanowisk do obsługi detalistów...
Jestem wdzięczny po trzykroć AKBI za wysiłek włożony w uzyskanie zniżek.
Mam tylko pretensje do ludzi, którzy tam pracują. Dla nich mogło by nas nie być wcale.
Jak na razie to najwygodniejsza forma zakupów dla mnie. Przejadę się po ulicach mojego miasta, posłucham programu radiowego, pozdrowię kogo trzeba :D , stracę cierpliwość siedząc obok jednego z tych "specjalistów" IC, później to samo w magazynie, za to powrót do domu to czysta przyjemność :wink: Póki co, korzystam ze zniżek ile wlezie :twisted:

tomusn - 26-11-2008, 13:54

Serek napisał/a:
Hmmm, no nie wiem. We Wrocławiu za każdym razem będąc w IC spotykam wielu detalistów. Ba, ostatnio tylko detalistów. A ile stanowisk do obsługi detalistów...
tak, ale jaka cena...
taniej opłaca się klientowi kupić w sklepie biorącym z mojej hurtowni, niż ten sam towar u mnie w detalu. a stanowiska muszą być, bo mechaników lokalnych mamy co dzień kilkudziesięciu i jeszcze klientów detalicznych mnóstwo

z rabatu należy się cieszyć, towar kupować co się da kupić, a jak nie to trudno, każdy szuka gdzie ma taniej i szybciej

spown - 26-11-2008, 17:32

A ja ostatnio rozmawiałem z kolegą, który tam pracuje i sprawa z tym rabatem wygląda tak, że te niecałe 30% jest rabatem uśrednionym, bo na niektóre marki jest kilkanaście procent, a na inne ponad 30... Wyszło to całkiem przypadkowo.
Serek - 26-11-2008, 17:45

tomusn napisał/a:
tak, ale jaka cena..

Masz absolutną rację, detal rzuca na kolana :mrgreen: .

Anonymous - 20-02-2009, 17:06

Panie i Panowie
Kolezanki i Koledzy
polecam zaprzyjazniona Hurtownie dj parts z wrocka
znajdziecie duzo przydatnych czesci

oczywiscie podstawa mamy rabaty
wystarczy podac ze jest sie czlonkiem
klubu MITSUMANIAK

link do stronki z allegro

http://aukcjewp.wp.pl/my_page.php?uid=6476328

udanych zakupow
pozdrawiam

Anonymous - 24-03-2009, 17:20

Jutro sprawdzę czy ta karta dziala w inter cars :) dam znać co i jak. :mrgreen:
Cezar - 25-03-2009, 00:45

mialczynski17 napisał/a:
Jutro sprawdzę czy ta karta dziala w inter cars :)

Czemu ma nie dzialac? :roll:
Wczoraj kupowalem reflektor i rabat nadal jest :P

turek61 - 25-03-2009, 19:10

Kupiłem w IC do Cari komplet tarcz i klocków na tył Lukasa (TRW) za 318 zł. po zniżce.
Szperałem długo w necie i tel. do Marka.Tylko cena u Marka razem z wysyłką była podobna do tej co zostawiłem w IC.Nigdzie taniej nie znalazłem.
Ogólnie jestem happy....

akbi - 26-03-2009, 13:01

mialczynski17 napisał/a:
Jutro sprawdzę czy ta karta dziala w inter cars :)

jeśli się podaje sprzedawcy NUMER KLIENTA MITSUMANIAKÓW 230948 a nie swój własny numer klubowy np 00167/KMM to zawsze działa :)

Anonymous - 26-03-2009, 22:06

Moja historia jest taka, pożyczyłem kartę koledze bo chciał kupić część do swojego auta, podał numer potem sprzedawca zapytał się go o kartę klubową, toteż ją okazał, natomiast sprzedawca powiedział że to nie jest karta MM. Mam laminowaną kartę taką jak wszyscy, z numerem logiem i nickiem z forum... Muszę jeszcze raz pogadać z kolegą bo chyba jakoś się nie zrozumiał ze sprzedawcą. No chyba że macie inne karty, ja jeszcze plastikowej nie zamawiałem, może powinienem? :doubt:
mlun - 26-03-2009, 23:17

Narazie to i tak byś nie mógł jeszcze zamówić tej plastikowej bo nie ma ich jeszcze:P
Może sprzedawca jakiś niekumaty był albo kolega coś przekręcił.

Anonymous - 27-03-2009, 15:32

Sprzedawca powiedział że na taką kartę nie ma zniżki, potem miał pójść i zapytać się kierownika, na mojego kolegi nieszczęście gościa nie było. Potem ten sprzedawca tłumaczył że nie ma takiej zniżki na części oryginalne (29%), ale w sumie mój kolega i tak dostał zniżkę około 20% tylko nie jestem pewien czy ta karta się do tego przyczyniła. :roll: Dodatkowo sprzedawca powiedział, że ktoś mógł wejść w posiadanie tego numeru klienta i że może korzystać bez karty, ale karta była więc czegoś chyba tu poprostu nie rozumiem. Jak sam pojadę żeby zakupić jakąś część to dam mu popalić o ile trafię na tego niezorientowanego sprzedawcę. :twisted:
viader - 27-03-2009, 15:40

Ja jak kupowałem graty w IC i podałem nr klienta to facetowi wyświetlił się komunikat "zniżka po okazaniu karty klubowej". Okazałem kartę i otrzymałem zniżkę. Dodatkowo mogę dodać, iż to nie jest stała zniżka w wysokości 29% tylko uzależniona od asortymentu. Ja na niektóre częsci dostałem nawet około 50% zniżki a na inne np. 10%.
Anonymous - 25-04-2009, 08:15

jakis czas temu przy zakupie oleju do automata dowiedzialem sie ze nasza klubowa znizka (niby29%) nie obowiazuje na oleje mamy tylko 5% kilka dni temu dzwonilem pytac o opony 215/45/17 i uslyszalem ze znizki nie ma wcale...

jest ktos w stanie konkretnie nakreslic na jakie czesci ile mamy rabatu i wkleic to w pierwszego posta tematu...albo na co nie mamy :lol: