Forum Dla Pań - Biżuteria dla Mitsumaniaczek :)
ruslana81 - 01-04-2009, 13:06
Juiceman napisał/a: | Dobra poddaje się - czekam na Wasz projekt |
Juice! czytaj!
ruslana81 napisał/a: | Był dobry wzór, który się podobał - napisałam, zrobiony przez robsona. Strona 4. tego topicu, drugi post od góry |
Blondi - 08-04-2009, 14:45
No i co z ta bizuterią?? wygląda na to, że znowu nici z tego
zuzu - 10-04-2009, 08:47
to co może ładnie poprosimy robsona to nam coś ładnego jeszcze wykombinuje?
bo wyglada na to, że chyba nie będzie już więcej chętnych na te drobiazgi
islandka - 18-04-2009, 21:17
Juiceman napisał/a: | druga propozycja sam znaczek Mitsubishi bez widocznej podstawy między diamentami z obwódką zrobioną z srebra.
| a mi się to nawet podoba...tylko ja wolałabym zawieszkę na długim łańcuszku
Anonymous - 06-05-2009, 19:41
Przeczytałam całość, choć chwilkę mi to zajęło.... ufff...
Biżuteria jak najbardziej!!!
Juiceman - mnie się podoba ten drugi projekt:
"Oraz druga propozycja sam znaczek Mitsubishi bez widocznej podstawy między diamentami z obwódką zrobioną z srebra."
Podoba mi się również projekt Krotki z rombami wysadzanymi maleńkimi cyrkoniami.
Piszę się chętnie na zawieszkę na łańcuszek i kolczyki (pod warunkiem, że będą długie).
Juiceman czy nadal auktalne jest wykonanie czegoś takiego przez tego Twojego znajomego? Jeśli tak to biorąc pod uwagę tempo podejmowanych tutaj decyzji - ja bardzo chętnie zamówię to sobie indywidualnie. Podaj tylko wstępny koszt. Wilelkość zawieszki ok. 2-3 cm, kolczyki dł. 10-11 cm z logiem na końcu ok. 1 cm.
ruslana81 - 10-05-2009, 18:33
Nooo, patrząc na rozwój sytuacji, to ja byłam gotowa zamawiać indywidualnie coś dla siebie już w zeszłym roku Odpowiedzi nie dostałam. Teraz zebrała się po pół roku grupa chętnych kobietek, to facety dają ciała. Naobiecywali nam zrobienie błyskotek, a jak przychodzi do realizacji to
Czy coś się ruszy w temacie, czy, żeby kobietom "było dobrze będą musiały sobie same to zrobić"?
islandka - 10-05-2009, 20:18
ruslana81 napisał/a: | żeby kobietom "było dobrze będą musiały sobie same to zrobić"? |
vendetta - 10-05-2009, 20:29
Cytat: | Czy coś się ruszy w temacie, czy, żeby kobietom "było dobrze będą musiały sobie same to zrobić"? |
życie lol
Juiceman - 10-05-2009, 22:07
Żeby nie było, że tu nie zaglądam, chwilowo nie mam kontaktu z artystą, który ew. będzie to wykonywał mam nadzieję, że w tym tyg. spotkam się z nim pokaże mu Wasze projekty propozycje no i zobaczymy co z tego wyjdzie.
zuzu - 11-05-2009, 10:44
no to ja też czekam z niecierpliwością
Anonymous - 11-05-2009, 12:35
Ja konkretnie określiłam o co mi chodzi, więc teraz czekam na jakieś konkrety od Ciebie Juiceman
mała - 11-05-2009, 22:03
ja sie pisze na bizuterie zainteresowała mnie zawieszka na długim łancuszku moze jakas drobna bransoletka z 3 diamencikami mitsu nie wiem jak to by wygladało ...... a co do kolczyków to mysle o jakis zwykłych nie wiszących 3 diamenciki takie jak logo mitsu nie w trójkącie to jest tylko propozycja decyzja nalezy do Was Drogie Panie oczywiscie wszystko w srebrze
ruslana81 - 12-05-2009, 07:30
DROGIE PANIE,
z tego co pamiętam, choć mogę się mylić, bo temat stary, to zwyciężyła zawieszka "uniwersalna" - tak, aby każda z nas mogła sobie ją zaczepić jak zechce (do telefonu, na łańcuszek, itd.)
mała napisał/a: | decyzja nalezy do Was Drogie Panie |
decyzja należy do wszystkich Pań, które zainteresowane są biżuterią - podjęta została na podstawie listy, gdzie większością głosów zwyciężyła zawieszka. Temat ciągnie się od roku, a Ty Koleżanko, jesteś na forum od niedawna i wzór został już wybrany chyba pół roku temu.
Jeśli któraś z Pań jeszcze jest zainteresowana proszę o dopisanie się do listy poniżej: (kopiujemy listę do swojego posta i dopisujemy się na końcu):
1. czarna - kolczyki
2. ruslana81 - zawieszka, pierścionek (oba, albo jedno z wymienionych)
3. iza_kulpan - zawieszka, pierścionek(oba, albo jedno z wymienionych)
4. blondi - kolczyki, zawieszka (oba, albo jedno z wymienionych)
5. vendetta - zawieszka, kolczyki (jeśli małe)
6. zuzu - zawieszka, kolczyki
7. t_a_s - zawieszka, kolczyki(oba, albo same kolczyki)
8. Nikka - zawieszka
9. koszmarek- zawieszka
10. krotka - zawieszka
11. Jassmina - zawieszka
12. Monia - zawieszka
13. Mysza - zawieszka, kolczyki (oba, albo jedno z wymienionych)
14. Spiryt - zawieszka , kolczyki
mała - 12-05-2009, 12:20
1. czarna - kolczyki
2. ruslana81 - zawieszka, pierścionek (oba, albo jedno z wymienionych)
3. iza_kulpan - zawieszka, pierścionek(oba, albo jedno z wymienionych)
4. blondi - kolczyki, zawieszka (oba, albo jedno z wymienionych)
5. vendetta - zawieszka, kolczyki (jeśli małe)
6. zuzu - zawieszka, kolczyki
7. t_a_s - zawieszka, kolczyki(oba, albo same kolczyki)
8. Nikka - zawieszka
9. koszmarek- zawieszka
10. krotka - zawieszka
11. Jassmina - zawieszka
12. Monia - zawieszka
13. Mysza - zawieszka, kolczyki (oba, albo jedno z wymienionych)
14. Spiryt - zawieszka , kolczyki
15. mała - zawieszka, pierścionek (oba, albo jedno z wymienionych)
Juiceman - 12-05-2009, 12:29
W piątek w godzinach popołudniowych jestem, jestem umówiony na wstępną rozmowę, przekaże mu projekty rysunki no i zobaczymy jak to dalej będzie wyglądać
|
|
|