| 

| Nasze Miśki - GALANT'e

macieekg - 10-12-2009, 17:52

| tresorex napisał/a: |  	  | ^^ no to faktycznie ciekawy wynalazek  ciekawe czy u mnie by się dało podłączyć tak halogeny   | 
 Żeby w CA0 te halogeny jeszcze świeciły to by było fajne
       też bym chciał aby to było razem podpięte.

Ech te gale w sedanie mają w sobie coś,
 klasyczny wygląd z zacięciem sportowym, długo się nie zestarzeje.
 tresorex - 11-12-2009, 18:44

| macieekg napisał/a: |  	  |  	  | tresorex napisał/a: |  	  | ^^ no to faktycznie ciekawy wynalazek  ciekawe czy u mnie by się dało podłączyć tak halogeny   | 
 Żeby w CA0 te halogeny jeszcze świeciły to by było fajne
       też bym chciał aby to było razem podpięte.

Ech te gale w sedanie mają w sobie coś,
 klasyczny wygląd z zacięciem sportowym, długo się nie zestarzeje.
 | 

GTikowe świecą i to całkiem porządnie
   Anonymous - 02-01-2010, 21:16

skory w aucie z przebiegiem 240 tys

fotel kierowcy z bliska

a tu kolejny gadzet...gniazdo 12V w bagazniku

i fotka z dzis

costa brawa - 03-01-2010, 00:06

to gniazdko w bagazniku sie bez problemu miesci w tamtym miejscu - sam dzis tak sie zastanawialem gdzie zamontowac bo pasowalo by teraz na zime do grzania butow narciarskich
   Anonymous - 03-01-2010, 00:23

tak miesci sie jest tam akurat pusta przestrzen , pod wytloczeniem w plastiku jest kawalek blachy odkrecalnej . myslalem zeby przez wykladzine na nadkolu np zrobic otwor ale mysle ze za kazdym wyciaganiem wtyczki calosc wyrywalaby sie z niej 	  | costa brawa napisał/a: |  	  | gniazdko w bagazniku sie bez problemu miesci w tamtym miejscu | 
 Matejko - 03-01-2010, 00:46

czym skorke wyciagnales ?? :> bo wyglada zacnie, aczkolwiek pewnie ktos wczesniej tez dbal, bo przetarc nie widac
   Anonymous - 03-01-2010, 01:05

nie wiem co robil poprzedni wlasciciel ale ja tylko czyszcze specjalnym srodkiem ze 3 razy w roku i troche czesciej smaruje oliwka dla dzieci BAMBINO  poniewaz inne srodki nawet profi dawaly dobry efekt i skutek tylko na gora kilka dnipozniej skora byla znowu sucha . generalnie im czesciej sie pamieta o smarowaniu tym lepiej sluzy to skorom bo jak to sie mowi " kto smaruje ten jedzie " 	  | Matejko napisał/a: |  	  | czym skorke wyciagnales ?? :> bo wyglada zacnie | 
   Matejko - 03-01-2010, 11:09

u siebie mam skore w takim polmacie, ale to specjalnie tak, zreszta takiego blysku bym nie uzyskal przez fakture skory (w galu jest bardziej gladka), musze zdjecia wkleic bo mam pod 200tys i podobny stan
   pawela - 03-01-2010, 13:05

| cuuube napisał/a: |  	  | .gniazdo 12V w bagazniku | 
 to oryginał? świetny patent!
 Anonymous - 03-01-2010, 13:36

tak ori ale z dreswagena 	  | pawela napisał/a: |  	  | to oryginał? | 
   Anonymous - 03-01-2010, 17:01

kolejne swieze foty

robertdg - 03-01-2010, 17:09

cuuube, gdzieś Ty się tam wspiął, aby zrobić to zdjęcie z góry
   fj_mike - 03-01-2010, 19:14

Ten lakier idealnie pasuje do śniegu. Tak jakby miał malowanie al'a "stealth"
   Owczar - 05-01-2010, 11:10

cuuube, kontaktowałeś się w sprawie nakładek na progi?
 Anonymous - 05-01-2010, 11:22

tak... nie maja , ale napisalem mu zeby sie rozgladal , bedzie pamietal o mnie ...ciekawe jak dlugo

|  | 
 |  |