To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - bluza polarowa to stary temat jest juz nowy;)

Robert-SMOK - 16-12-2008, 15:39

A można prosic o fotki tego polaru obustronne i gdzie go zamówic i jak wpłacić kaske i komu i jAK WYGLĄDAJĄ ROZMIARY?? cZEKAM NA ODP. pZDR :)
Hiszpan - 16-12-2008, 16:28

Zdjęcia masz na pierwszej stronie tematu. Rozmiarówkę też.
Dodatkowo masz tu 3 fotki, które zamieszczałem na innym forum.
Cytat:
Z przodu 3 kieszonki, małe logo z przodu, duże z tyłu na plecach i flaga PL na lewym ramieniu.

P.S. Zdjęcia kiepskie, bo pożyczyłem aparat i byłem zmuszony pstryknąć telefonem.
No i oczywiście odwróciłem je na "lewą" stronę, bo były do lustra robione ;)

Jedyny problem to to, czy eremita (ukłony) będzie organizował taką akcję jeszcze raz :?: A to właśnie On był "mózgiem" tego przedsięwzięcia.

Dodam jeszcze, że zdecydowałem się na ten polar właśnie, a nie na "oficjalny" bo nie lubię bluz wkładanych przez głowę i jakoś zasuwane bardziej preferuję ;)

stary alfer - 16-12-2008, 16:38

Hiszpan, nie myślałeś o profesjonalnym modelingu? :D :D
Hiszpan - 16-12-2008, 16:54

stary alfer napisał/a:
Hiszpan, nie myślałeś o profesjonalnym modelingu? :D :D
Taaaa, chciałem się zgłosić do konkursu "Najpaskudniejsza gęba miesiąca", ale organizatorzy mi odpisali, że aż tak zdesperowani nie są ;)

A tak na serio to pokazywałem polar, by można było porównać jakość i ceny do proponowanych na tamtym forum.

stary alfer - 16-12-2008, 17:06

Hiszpan napisał/a:
A tak na serio to pokazywałem polar, by można było porównać jakość i ceny do proponowanych na tamtym forum.

Oj, ja wiem :)

Konop44 - 16-12-2008, 17:25

OJ jakby się kolega zlitował to też bym łyknął sztukę! Znowu dałem d...y,przegapiłem i naszywki i polary :( A pomysł konkret,zwłaszcza ta flaga! Dla emigranta sporo znaczy...
stary alfer - 16-12-2008, 17:37

Konop44,

XXL mam do sprzedania.

Robert-SMOK - 16-12-2008, 19:00
Temat postu: Zakup.........
Fajna- chciałbym taką zamówić- Jak to uczynić??

Hiszpan napisał/a:
Zdjęcia masz na pierwszej stronie tematu. Rozmiarówkę też.
Dodatkowo masz tu 3 fotki, które zamieszczałem na innym forum.
Cytat:
Z przodu 3 kieszonki, małe logo z przodu, duże z tyłu na plecach i flaga PL na lewym ramieniu.

[url=http://img135.images....th.jpg]Obrazek[/URL][url=http://img136.images....th.jpg]Obrazek[/URL][url=http://img262.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

P.S. Zdjęcia kiepskie, bo pożyczyłem aparat i byłem zmuszony pstryknąć telefonem.
No i oczywiście odwróciłem je na "lewą" stronę, bo były do lustra robione ;)

Jedyny problem to to, czy eremita (ukłony) będzie organizował taką akcję jeszcze raz :?: A to właśnie On był "mózgiem" tego przedsięwzięcia.

Dodam jeszcze, że zdecydowałem się na ten polar właśnie, a nie na "oficjalny" bo nie lubię bluz wkładanych przez głowę i jakoś zasuwane bardziej preferuję ;)

Cezar - 16-12-2008, 20:42

eremita bedzie 2 tura polarow? :D

jak widac kilku chetnych juz sie znalazlo :wink:

eremita - 16-12-2008, 23:33

ciesze sie że bluzy sie podobaja :D jesli chodzi o mnie to to jest ulubiona bulza :D
jutro bede rozmawiał ze znajomym jak sie zgodzi to jutro wystawie nowy temat :p

Hiszpan i jak bluza wyszła w porównaniu :P

Anonymous - 17-12-2008, 00:02

Cezar napisał/a:

jak widac kilku chetnych juz sie znalazlo :wink:

między innym i ja :)

początkowo bałem się jakości bluzy ale jak zobaczylem taką na spocie to stwierdziłem że muszę mieć!

i jedno pytanko: jeszcze czy logo na plecach można by było dać odrobinę wyżej ?

Cezar - 17-12-2008, 00:07

eremita napisał/a:
jutro bede rozmawiał ze znajomym jak sie zgodzi to jutro wystawie nowy temat

No to czekamy :wink:

Hiszpan - 17-12-2008, 08:58

Cytat:
Hiszpan i jak bluza wyszła w porównaniu :P
Tylko na plus :thumbleft:

Tamten dla porównania miał trochę więcej haftów, był dwukolorowy, no i pewno z lepszego jakościowo polaru (bo sam polar miał około 200 PLN kosztować), ale łączna cena podana przez wykonawcę to 360 PLN :?

eremita - 23-12-2008, 12:47

rozmawiałem z znajomym i zgodził sie zrobic kolejna partie polarów minimalne zamowienie 10szt z tym ze 130zł plus koszt przesyłki.
jak nadal sa chetni to moge otworzyć nowy temat

drd1812 - 06-01-2009, 12:37

ja jestem chętny :) 1 szt. XL