Off Topic - ogłaszam, że mimo wszystko postaram się być...
koszmarek - 17-02-2009, 16:15
Bartek napisał/a: | lepszej informacji dziś nie przeczytam/usłyszę. |
dokładnie aż mnie rozpiera od środka! Do zobaczenia
Adaho_krak - 17-02-2009, 16:55
kordiank2,
kordiank2 - 17-02-2009, 21:46
Adaho_krak napisał/a: | kordiank2, ... | <- ten emotikon jest zdecydowanie najlepsiejszy - że tak napiszę niepoprawnie ale mimo wszystko po polsku.
Ludziska, potraficie dać kopa - w sensie pałera! Cieszę się, że się cieszycie! I przypuszczam, że coraz już mniej postów będę pisał w tym temacie. No i dobrze. Zrobił się z tego prawie blog. A sam temat jest mi potrzebny do "rozliczenia" mitsumaniaczej wiary w powodzenie mojego leczenia - nie mogę tego zmarnować, więc pilnujcie mnie... jeszcze w tym temacie. cóż, na razie jeszcze cdn.
Ale "żondzi"
Kibloo - 18-02-2009, 09:50
Kordek przyłączmy się do pozostałych przedmówców, (Sabo też i Konradek) cieszymy się, że z Tobą jest coraz lepiej i oby tak dalej, trzymaj się chłopie i zdrowiej szybko, bo szkoda czasu na chorowanie!!!
pozdro
AsiaKC - 20-02-2009, 14:20
Cześć Kordiank2 - jestem nowym userem więc się nie znamy ale mam nadzieję, że się poznamy niedługo
Ściskam kciuki za Ciebie! Za postępy w leczeniu, za utrzymanie i rozwijanie Twojej wiary i siły! Mam nadzieję że już niedługo te miesiące będą tylko wspomnieniem a każda kontrola będzie przynosiła pozytywne wiadomości.
Pozdrowienia również dla rodzinki bo przecież i oni oraz ich siła i wsparcie są ważne!
Pozdrawiamy całą rodziną (razem z cebullem i naszymi chłopakami)
kordiank2 - 20-02-2009, 15:55
Huh, dziękuję, dziękuję... jestem już w domu - pozdrowienia rodzince przekazuję, oczywista. a w Warszawie będę znowóż 1o marca (przez ok 10 dni).
Może by tak mały spocik, skoro jestem na siłach. zapraszam na Ursynów - ul.Roentgena. Szczegóły omówimy, jak już będę na miejscu, pewnie weekend byłby dobry.
Warszawiacy dajcie znać jak się zapatrujecie na tę okoliczność...
koszmarek - 20-02-2009, 19:33
dla mnie bomba. Jeśli jesteś od 10 marca, a my spoty mamy 12 to mam nadzieję, Drodzy Moderatorzy i KAOwcy, że już wiecie gdzie będzie spot
kordiank2 - 08-03-2009, 17:35
Pojutrze wyjeżdżam do stolicy, ale już dziś przeżywam wyjazd -tak mi się nie chce opuszczać domu.
W miniony piątek dostałem skutkiem ubocznym po głowie - garściami zaczęły mi kłaki wypadać. Pomogłem swemu imidżowi i dokończyłem dzieło dżiletką. Nie tylko ze względów optycznych (nieregularne placki łysiny na głowie), ale i praktycznych (sporo włosia zostawało mi w czapce i na poduszce). Tak więc jeśli spot dojdzie do skutku - szukajcie łysego Kordiana.
Bardziej niepokoi mnie jednak inny skutek uboczny - pozostały po zatorze płucnym - reakcja mojego organizmu na niskie ciśnienie atmosferyczne. Mianowicie: niewiele brakowało, a znowu wylądowałbym w szpitalu powiatowym - spadło mi ciśnienie do 90/50. Przeleżałem pół dnia w łóżku i jakoś zaczęło mi się poprawiać, tak, że od soboty czuję się już całkiem gicio.
do zobaczyska zatem
Anonymous - 08-03-2009, 18:13
Trzymaj się
Jesteśmy z Tobą, wszystko będzie dobrze
Kibloo - 08-03-2009, 19:24
kordiank2 napisał/a: | szukajcie łysego Kordiana | nie przejmuj się, ja to zrobiłem już dawno i teraz jest mi 100 razy wygodniej... pozdro
Adaho_krak - 08-03-2009, 23:21
kordiank2 napisał/a: | od soboty czuję się już całkiem gicio. |
I to jest najważniejsza część przekazu.
kordiank2 - 09-03-2009, 10:30
Kibloo napisał/a: | kordiank2 napisał/a: | szukajcie łysego Kordiana | nie przejmuj się, ja to zrobiłem już dawno i teraz jest mi 100 razy wygodniej... pozdro |
Tym to akurat się nie przejmuję, zwłaszcza, że wyglądam bojowo... a i moje kochanie stwierdziło, że teraz to ma większą powierzchnię do całowania.
Blondi - 09-03-2009, 11:17
kordiank2 pamiętaj: łysi są sexi , a tak poważnie to najważniejsze że lepiej sie czujesz a włosy kiedyś odrosną
Kibloo - 09-03-2009, 13:22
o tak wyglądam!!!
a tak BTW "I hipisi będą łysi..."
pozdro
Blondi - 26-03-2009, 23:05
I co tu tak cicho?? Temat miał cały czas sie rozwijac więc piszcie coś ludziska. Niech Kordian widzi że o nim cały czas myślimy
|
|
|