[92-96]Colt CA0 - [CAxA] zobaczmy co mozemy zrobic
rosomak1983 - 20-08-2009, 15:49
4g63colt, w kazdym badz razie dzieki za zaproszenie, przejażdzke i wrazenia z jazdy.
Mam nadzieje ze jak bestia bedzie zupełnie gotowa to jeszcze ja zobacze.
Autko godne pozazdroszczenia... POWODZENIA
Hubeeert - 20-08-2009, 16:42
4g63colt napisał/a: | To nie ma sensu,miałem chęć zrobić cały opis ale już mi przeszło. | Szkoda 4g63colt napisał/a: | Dla czego nie było opisów?Ponieważ po pracy od 20tej do 2giej nad ranem siedziałem przy autku i próbowałem to wszystko poskładać. |
Przez ten cały czas nikt nie mógł strzelić kilku fotek? Naprawdę żałuję.
Anonymous - 20-08-2009, 20:27
nie wiem nie sledze na biezaco bo nie dzieje sie tu nic :/
londolut - 20-08-2009, 21:36
Panowie, wrzućcie na luz. 4g63colt, jak każdy z nas ma swoje prywatne, życie i to jemu pewnie stara się poświęcać większość wolnego czasu. Takie naskakiwanie na kogoś 'bo nie napisał' może zniechęcać.
Domyślam się, że podkładanie do kupy takiej bestii to nie lada wyczyn i pewnie nie ma chwili by pstryknąć choćby parę fotek. Nie stanowi to jednak problemu dla 4g63colt, żeby ktoś wpadł na godzinę lub półtora tak jak zrobił to Piotrek (graty za chęci) i pogadać, pstryknąć i ponapalać się
Ja trzymam kciuki za projekt, miałem nadzieję, że wpadniesz nim na Zlot ale jednak plany się pokrzyżowały. No cóż - nie teraz to innym razem. Powodzenia
Owczar - 21-08-2009, 14:22
4g63colt, zaglądałem tutaj co jakiś czas i jestem pod wrażeniem. Jedyne o co mogę się przyczepić to właśnie te szczątkowe informacje Ale rozumiem i wiem jak to jest. Jak się ma ręce po łokcie w smarze i każda minuta się liczy to nie ma czasu na fotki.
Nie mniej jednak nie obrażaj się chłopie Mam nadzieję, że jednak opiszesz swoje cudo na forum
karolgt - 21-08-2009, 19:30
co robi i jak robi to jego sprawa. Możemy jedynie doradzać/krytykować złe czy niebezpieczne pomysły.
a to ile pisze i czy wrzuca zdjęcia też jego sprawa. Może warto zrozumieć że nie każdy ma czas na pisanie na forum.
Ciekawe czy po Waszych akcjach przyjedzie na zlot zaprezentować swojego potworka.
Anonymous - 21-08-2009, 20:34
Panowie,nie zrobiłem nic czego mógł bym się wstydzić,wszystko jest zrobione z głową,w projekcie nie ma miejsca na fuszerkę.
Wszystkie węże paliwowe są zrobione na złączkach lotniczych.
Wiązki elektryczne mają podwójne zabezpieczenie i są zrobione schludnie,żadnych kabli nie widać.
Do całego projektu użyłem tylko części mitsubishi z wyjątkiem dolnej części pasa przedniego,który zrobiłem dwa razy mocniejszy.
rosomak1983 - 21-08-2009, 23:27
4g63colt, zawias jest chyba na amorkach Bilstein???? o ile dobrze pamietam... Przynajmniej z tyłu napewno.
Anonymous - 22-08-2009, 08:53
Usuńcieeeeeeee temat.Proszę.
[ Dodano: 22-08-2009, 08:57 ]
Opisów nie było,racja,nie miałem czasu.
Miało być wszystko opisane po ukończeniu projektu.
A teraz proszę o usunięcie tematu.
[ Dodano: 22-08-2009, 09:08 ]
Myślałem że forum będzie fajnym miejscem do opisania takiego projektu,
niestety spotkałem ze sceptycznym podejściem,ocenianiem moich możliwości bez jakiejkolwiek podstawy i z góry zakładaniem mojego nie powodzenia takimi zwrotami jak "mam nadzieję że nie polegniesz przy podłodze"itd.
londolut - 22-08-2009, 09:22
4g63colt napisał/a: | spotkałem ze sceptycznym podejściem,ocenianiem moich możliwości bez jakiejkolwiek podstawy i z góry zakładaniem mojego nie powodzenia takimi zwrotami jak "mam nadzieję że nie polegniesz przy podłodze"itd. | To raczej nie złośliwie a raczej przez to, że co projekt to zaczynało się od gadania a kończyło fiaskiem.
Hubeeert - 22-08-2009, 10:49
4g63colt zróbmy tak - Ty skończysz samochód a my spokojnie zaczekamy. A temat zostanie bo choć dużo tu informacji niekompletnych to wciąż są jednak informacje i gdyby ktoś chciał iść Twoim tropem to może będzie jakoś mógł poskładać przynajmniej początkowe puzzle
Anonymous - 22-08-2009, 11:37
jestem za To juz jest kwestia indywidualna kto ma jakie podejscie do sprawy nie?
Jogurt - 23-08-2009, 11:23
4g63colt, wrzuć na luz, skończ auto, wtedy opisz, pokaż i niech się wszyscy zachwycają albo i nie. ja mkm rozumię, nie wiem czemu tak po nim jeździcie, miał być opis i zdjęcia i nie było a jak ktoś zapina focha bo ktoś gdzieś napisał że zrobił druta to sorry. zamiast wkleić pare fotek to najłatwiej sie obrazić, tak typowo po naszemu,po polsku. i nie piszcie prosze bzdur typu: jak sie ma rece po łokcie w smarze to nie ma czasu na fotki bo robiąc takie rzeczy każdy robi ich mnóstwo po to właśnie żeby wszystkim pokazać że to nie pikuś zrobić taki sprzęt
Anonymous - 23-08-2009, 14:52
Jogurt, jak jesteś tak bardzo ciekawy to dla czego po prostu sam sobie takiego projektu nie zbudujesz.
Hubeeert - 23-08-2009, 19:45
Mam dość.
4g63colt czy mógłbyś mi powiedzieć gdzie dostałeś kolektor magnusa? i Jak Twój silnik jest przygotowany pod 10000obr?
Co to za turbosprężarka się tam czerwieni? Jaki dokładnie dałeś zawias? Z czego jest tylny dyfer z półosiami? Wał z EVO? Dorabiany? Jaka dokładnie skrzynia tam siedzi? Eclipse? EVO III? jakie wtryski? BOV? Chłodnica? Jak rozwiązałeś zawieszenie silnika i skrzyni z AWD w FWD?
Może zamiast sobie dogryzac spróbujmy się czegoś dowiedzieć.
I dlaczego rosomak pisze, że silnik dopiero będzie szykowany, kuty? Masz jakieś dalsze plany?
|
|
|