To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2008 - Grudziądz -Pierwsze Wrażenia i te późniejsze ...

czarna - 03-09-2008, 18:03

Firebee napisał/a:
kto chciał się bawić na Zlocie na pewno się pobawił.

DOKŁADNIE, bo właśnie po to się spotkaliśmy żeby się razem pobawić, by później móc wspólnie powspominać miłe chwile a nie po to żeby mieć, na co narzekać :)

drd1812 - 04-09-2008, 10:08

Minęło parę dni od Grudziądza i... w myślach wciąż tam jestem :D

Jako "Świeżak" chciałem napisać kilka rzeczy:

Po pierwsze wielkie podziękowania za trud i prace organizatorom (wielkie przedsięwzięcie, ogrom pracy, trochę nerwów) - medal za to wam się należy !!

Po drugie byłem na zlocie mitsumaniaków po raz pierwszy, (po przeczytaniu o poprzednich zlotach) zabrałem ze sobą dzieci. Zarówno ja jak i one jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni.
Wspaniała impreza wielu sympatycznych, otwartych ludzi których zupełnie nie znałem, rozmowy i wspólne chwile z nimi spowodowały że bardzo długo ta impreza zostanie mi w pamięci.

Po trzecie zdarzały się małe incydenty (wspominaliście wcześniej), mi osobiście pałowanie silnika na sucho (nie ważne jaki model auta ;) ) nie przypadło do gustu i nie chodzi tu o jęk silnika po nocy tylko o fakt że ktoś średnio kochał swoje małe cacko. Podpadł też ten któremu "ptak" ;) wyskoczył przed sedesem (no mógł cholewka pawia posprzątać ;) ).
Ale pamiętajmy że to tylko incydenty i ni jak się mają do całości, ot mała muszka na pięknie wypolerowanej masce :D

Reasumując wspaniałe, niezapomniane chwile, a niezadowoleni będą zawsze i trzeba się po porostu z tym pogodzić. Śladem innych forów polecam nie karmić trola :D

swinks_UK - 04-09-2008, 16:25

Nam się baaardzo podobało.
Szczególne podziękowania dla Firka. To, ze znalazł tyle czasu i siły by trzymać całą imprezę w ryzach to robi wrażenie.

Na pewno za rok się wybieramy, i jutro w pracy zaczynam chodzić koło przyszłorocznego urlopu, by mi nikt nie zajął terminu.

Cóż, wrażenia bezcenne, a za resztę płaciłem kartą :wink:

siwek - 04-09-2008, 16:55

Co sie działo to się działo, nie ma sensu rozpamiętywać, było super i się świetnie bawiliśmy.

Ciesze się ze wreszcie mogłem poznać część z Was bo wszystkich się nie udało czego żałuję ale jeszcze bedzie nie jedna okazja :wink:

Naprawde wielki podziękowania dla Firka się należa za wkład włożony w zorganizowanie zlotu.

Anonymous - 05-09-2008, 09:11

Było super !!!
myślę że organizatorzy spokojnie mogą się zawodowo zająć iventami
wielkie dzięki za konwój z Warszawy bałem się trochę że pak mi odleci, ale wytrzymał.
Igorek był zachwycony tyle wujków i wszyscy jadą razem samochodami misubisi.

p.s.
Siwek mam nadzieje że Patrycja już trenuje coś mi się wydaje że Igor na następnej dyskotece nie odpuści

siwek - 05-09-2008, 09:49

Zigi, Patrycja troche teraz odpoczęła nad morzem i specjalnie jutro idziemy na wesele żeby sobie potrenowała taniec z partnerem bo głupio jej by było jakby nie potrafiła z Igorkiem zatanczyć :D
Potrenuje też z troche niższymi partnerami żeby byc gotową na taniec z Igorkiem :mrgreen: :wink:

kasiaa - 05-09-2008, 12:29

Tak jak wspomniała już moja druga połówka (Zigi), bardzo DZIĘKUJEMY Firkowi i innym, którzy organizowali ten zlot, za to, że:
- odbywał się w fajnym ośrodku (ośrodek zadbany - bez problemu mogliśmy rozbić namiot, nasza pociecha mogła biegać do woli, plac zabaw dla dzieci, widok na jeziorko z tarasu przy kawiarni, ognisko przy plaży, czysto i spokojnie)
- bardzo dobrze zorganizowaliście punkt wydawania smyczy itp (nie trzeba było biegać po ośrodku, szukać jakichś ludzi)
- spędziliśmy dzień w miasteczku westernowym (super sprawa i czas zleciał nie wiadomo kiedy; non stop coś się działo)
Podczas 2,5 dni które tam spędziłam, odpoczęłam, poznałam nowych ludzi i super się bawiłam.
I po to razem z mężem jeździmy na te zloty. I bardzo się cieszymy że są ludzie, którzy też tak to traktują.
Szkoda że nas synek - Igor, nie umie jeszcze pisać, bo na pewno by też podziękował. Zresztą do dzisiaj codziennie pyta się kiedy jedziemy znowu na zlot, a w przedszkolu wszystkie dzieci i ciocie wiedzą na jakiej marki samochodów był zlocie :lol:

Pozdrawiam,

mkm - 05-09-2008, 12:35

Mam pytanie do tegorocznych zlotowiczow, badz organizatorow. Jak liczny byl zlot? Ile aut, ile ludzi?
Anonymous - 05-09-2008, 12:41

Na moje oko mniej niż w zeszłym roku w Strykowie...jednak dokładnej liczy nie potrafię podać :?
Juiceman - 05-09-2008, 13:30

mkm napisał/a:
Mam pytanie do tegorocznych zlotowiczow, badz organizatorow. Jak liczny byl zlot? Ile aut, ile ludzi?

Moze ilosc smyczy rozdanych plus brakujace? A moze zrobimy masowe liczenie z regionow ile aut ; )

Firebee - 05-09-2008, 15:01

smycze poszły wszystkie (500szt.), ale brano dla psów, rodzin, znajomych rodzin itp itd:)
Juiceman - 05-09-2008, 15:07

Tzn zostaje liczenie regionalne ; ) na pewno w większości regionów była robiona lista kto jedzie/jak jedzie/ kto pojechał ;]
Anonymous - 05-09-2008, 15:13

To proponuję aby moderator każdego regionu podał kto był od niego-proste :D
akbi - 05-09-2008, 15:33

REGION POMORSKI - 17 (łącznie 33 osoby)
akbi +2
an-et
betkap24 +1
chudyone
czerwien +1
d2 +1
dedi90 +1
kibloo +1
krzyzak +1
lewy
marcino +2
metzger +2
mkarpiu +1
piwkotom +1
raddex +2
sruba
swistak865

.........mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem :wink:

londolut - 05-09-2008, 16:05

REGION ŚLĄSKI (okolice Katowic) - 4 :oops: (łącznie 9 osób)

londolut + 1
Jogurt + 2
mirc23 + 1
brodzky + 1

Nie posiadam, żadnych informacji o ludziskach z okolicy Częstochowy lub Bielska Białej. Być może, że było nas więcej.