Wielkopolskie - spoty - ZDJĘCIA I KOMENTARZE
Guciek69 - 28-03-2009, 17:17
Cytat: | a policzyłeś ile było autek ? |
Cytat: | Poznań Plaza 27marca g 00:00 do 03:15 29 Misiowozow a Mitsumaniakow nie zliczylem tylu ich bylo + Honda Civic (2 kobietki) poza forum |
Anonymous - 28-03-2009, 17:53
Guciek69 o ktorej dotarles do Rawicza ??
super ze przyjechales taki kawal bo chyba blizej masz do Wrocka
kuflik - 28-03-2009, 18:47
Cuuube, wrzuć te zdjęcia tak, żeby po kliknięciu na nie sie pojawiało w pełnym wymiarze:) To się chyba nazywa "miniaturka na forum";)
A spot byl całkiem sympatyczny, aż mi się przykro zrobiło, że za chwile nie będe miał juz misia... Musze rodziców na gala namówić:D
Anonymous - 28-03-2009, 19:34
fiu fiu muszę przyznać ze ten spocik był naprawdę udany mimo późnej godziny frekwencja była konkretna teraz to sie musimy gdzieś w dzień spotkać mam nadzieje ze tez w takim gronie albo i większym by pokazać innym ze jesteśmy silna i mocna gruba miłośników naszych autek
a tak a propos przetrzepała kogoś psiarnia ???? ciekaw jestem bo naprawdę w nocy kolo płazy było jej full
POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!
filippoz - 28-03-2009, 20:49
Nikogo nie trzepali, z tego co widziałem, stanęli w silę dwóch kijanek SW obok nas i stali tak z dobre 20 minut - siedzieli w radiowozach i gadali
Guciek69 - 28-03-2009, 21:53
cuuube napisał/a: | Guciek69 o ktorej dotarles do Rawicza ??
super ze przyjechales taki kawal bo chyba blizej masz do Wrocka |
jakoś 4:45 już kolo Leszna chciałem stanąć i spać w aucie
ojj tak do wrocka mam 40 min
Cytat: | [Dzisiaj 4:44] Guciek69:
[Dzisiaj 4:47] Guciek69: i rekordzik WLKP pobity |
Cytat: | fiu fiu muszę przyznać ze ten spocik był naprawdę udany mimo późnej godziny frekwencja była konkretna teraz to sie musimy gdzieś w dzień spotkać mam nadzieje ze tez w takim gronie albo i większym by pokazać innym ze jesteśmy silna i mocna gruba miłośników naszych autek |
polecam coś bliżej mnie xD
Abada - 29-03-2009, 00:36
filippoz napisał/a: | Nikogo nie trzepali, z tego co widziałem, stanęli w silę dwóch kijanek SW obok nas i stali tak z dobre 20 minut - siedzieli w radiowozach i gadali |
dokładnie nikogo nie trzepali, tylko posiedzieli sobie przy nas;] Widzieli, że gadaliśmy to im się znudziło i odjechali.
PS. Potem koło TESCO jeden miśkowóz śmignał... i tyle ich było widać.
Guciek69 - 29-03-2009, 11:29
powrzucajcie fotki spakowane w 1 pliczku tyle pstrykaliście a tylko namiastkę daliście niech inni patrzą co stracili
Anonymous - 29-03-2009, 11:35
Spocik bardzo udany, może pomyślimy o jakimś bez samochodów, za to przy piwku.
Abada - 29-03-2009, 11:44
Guciek69 napisał/a: | powrzucajcie fotki spakowane w 1 pliczku tyle pstrykaliście a tylko namiastkę daliście niech inni patrzą co stracili |
no ty też coś tam napstrykałeś więc mógłbyś wrzucić
Anonymous - 29-03-2009, 12:03
To ja się muszę przyznać że nawaliłem na maxa, zaspałem:( Teraz już się poprawię, obiecuję.
Świetna panorama, w czym składałeś?
Guciek69 - 29-03-2009, 12:26
burst napisał/a: | Spocik bardzo udany, może pomyślimy o jakimś bez samochodów, za to przy piwku. |
czuję że będę miał najdalej ale jestem za
Cytat: | no ty też coś tam napstrykałeś więc mógłbyś wrzucić |
jak tylko znajomy wykopie kabel do aparatu
filippoz - 29-03-2009, 16:48
Cytat: | Świetna panorama, w czym składałeś? |
Canon EFS 10-22mm i odpowiednie kadrowanie w PSie, to wszystko
Fikus83 - 29-03-2009, 21:45
[quote="filippoz"]a policzyłeś ile było autek ?
Ja liczyłem i ok godz. 0:20 było nas 28 Miśków - a więc jak na nockę całkiem nieźle. Chyba, że ktoś policzył inaczej
pozdro i dzięki za fajnego spota i roch-u za nakładę!
Redlucas - 30-03-2009, 02:51
w jednym z momentów jak liczyliśmy (nie licząc miśków w miśkach z niebieskimi szklankami na dachu) to było nas 29 sztuk jak pamiętam. Pomijając dodatkowo oczywiście honnndyyy... tudzież przejeżdżającego zbłąkanego Golfa, który uciekł w cieniu ryku kilku V6-stek.
EDIT: do czasu wymiany oleju w silniku i obiecanego oleju w skrzyni to mojego można liczyć na 0.5 miśka vel pseudo dieslowego benzyniaka. Jak kto woli...
EDIT2: no i dzięki za rozwiązanie mojego tajemniczego problemu z zamknięciem maski... tej samochodowej oczywiście...
|
|
|