To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - rezerwacje

iza - 22-04-2009, 23:23

JUNIOR81 ja juz to widzę jak czytam książkę na ZLOCIE :shock: :shock:
junior81 - 23-04-2009, 00:53

Oj Iza "Książka" to wersja dla dzieci, puściłem ocenzurowaną wiadomość.
misiek-misiek - 23-04-2009, 21:29

Noooo....cenzura to podstawa :D
Anonymous - 24-04-2009, 19:51

Dokładnie. Jak każdy pojedzie swoim misiem, to byle parking pod marketem wystarczy na krótką kimkę....Namiot też mogę zabrać....Ale osobiście wolę złożyć kanapę z tyłu i się wyspać....
misiek-misiek - 24-04-2009, 22:31

No taki mały maniakowy tabor sobie zrobimy :D
tylko musimy się trochę na czarno wypastować, żeby na cyganów wyglądać :twisted:

iza - 25-04-2009, 01:16

ooo i ognisko rozpalimy hihi
pamar - 26-04-2009, 16:56

Właściwie po wczorajszym to doszedłem do wniosku, że lepiej dać sobie spokuj z domkiem za taką kasę(wyszło tak, że 7ka na 2os) i wziąć namiot, jechać w czwartek i nareszcie LABA BĘDZIE :twisted: :twisted: :twisted:
Anonymous - 28-04-2009, 19:01

Nie no dla czego? pamar tam z tego co wiem to jeszcze jakieś miejscówy są....a i chętnych nioe braknie.....tylko że duże grono robi to "LAST MINUTE" i później się zdziwią.
pamar - 28-04-2009, 19:22

Szkoda, że nie ma 4 osobowych. Miałem wziąć brata bratówkę i Lenę ale jadę tylko z Magdą a jeśli chcemy jechać w czwartek żeby być "na księżycu" to ja z siedmioosobowego domku rezygnuję, wolę 2 pod namiotem za 20,00 niż 220,00 w domku :?
os12 - 29-04-2009, 08:46

do pamar11
jeśli mogę coś doradzić to tak jak juz pisałem do laki-14

http://forum.mitsumaniaki...ghlight=#481698

laki-14 te 3 (Odys,Neptun,Fregata) polecane i zarezerwowane przez nas ośrodki są właśnie najbliżej a wręcz w swoim sąsiedztwie dlatego też je a nie jakieś inne wybrałem na organizację w/w Zlotu .
Jeśli jednak chcesz zarezerwować sobie gdzie indziej nocleg na własną rękę to nikt ci nie broni masz do wyboru wiele osrodków wypoczynkowych po obu stronach jeziora żywieckiego i międzybrodzkiego :)
ale osobiście radziłbym ci kolego , skoro jesteś zainteresowany pokojem 2-osobowym,zarezerwować sobie nocleg razem z kimś kto tez będzie tylko w 2os np na ośrodku Odys gdzie są domki 4-os z 2 pokojami 2-os czyli 2os w pokoju D(dół)+2 os w pokoju G na górze ,dogadac sie i podzielić po 1/2 kosztami.

np tu zobacz: http://forum.mitsumaniaki...p=480713#480713

"Ośrodek „Odys” (hotel oddalony ok. 1km od miejsca zamieszania)

Domki:

- 23x domek czteroosobowy (typowy, z łazienką) (55zł/osoba):

3. eremita (jesli jest ktoś chetny to szukam kogoś do drugiego pokoju)
4. tomusn - 1 pokój (góra) 2 noce "

na co laki-14 odp

laki-14 napisał/a:
os12 napisał/a:
laki-14 te 3 (Odys,Neptun,Fregata) polecane i zarezerwowane przez nas ośrodki są właśnie najbliżej a wręcz w swoim sąsiedztwie dlatego też je a nie jakieś inne wybrałem na organizację w/w Zlotu .

os12 zgadzam się z tym, pytałem się z tego powodu że wszystko jest już zarezerwowane co mnie interesowało,liczyłem na namiot ale nie ma łazienek wyżej był temat poruszany, jak piszesz jedynie domek czteroosobowy a nie brałem go pod uwagę, postaram się dwie osoby znależć jak najszybciej, dzięki i pozdrawiam

a wiec

pamar11

pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie
Andrzej vel os12

junior81 - 29-04-2009, 09:34

Sprawa wyjazdu w czwartek jest bardzo prosta do załatwienia.
Interesują mnie dwa domki bo osoby wyraziły chęć lub juz sie określiły że moga jechac w czwartek.
Osoby na czarno jadą na 100%
8. Ekipa Łódź (Chooper) - j.w. (Iza + Grabsio; Czarcik + Anetka; Forest_Taft + Madzia) 2 NOCE (Cały domek) 6 osób
9. Ekipa Łódź (Chooper) - j.w.(Misiek-Misiek + iza; junior81(+1); pelasio + paulina, (cały domek)6 osób
Jak ktoś nie będzie miał pewności na 100% to jedna noc na materacu czy pod namiotem to nic strasznego . Ja mogę i w domku i pod namiotem, ważne jest żeby było gdzie tyłek w dzień posadzić i w dogodnych warunkach jadło spożywać. :biggrin:
Jak by nie było to licząc od pary(2 osób) to wychodzi dodatkowe 73,333333333 zł do noclegu.

os12 - 29-04-2009, 12:06

Junior81
skoro tak to tylko wejdz na rezerwacje na forum i zmień/wyedytuj wasze rezerwacje w ostatnim poście ,drobna korekta ilości dni z piątek-niedziela czyli 2 noce, na czwartek-niedziela 3 noce i po sprawie

pozdrawiam
Andrzej vel os12

pamar - 29-04-2009, 13:37

No to przeniosłem się do Odysa, w sumie to w domkach mało będziemy siedzieć to co za różnica gdzie się śpi :D
Dzięki os12 za podpowiedź :idea:

junior81 - 29-04-2009, 17:52

os12 napisał/a:
Junior81
skoro tak to tylko wejdz na rezerwacje na forum i zmień/wyedytuj wasze rezerwacje w ostatnim poście ,drobna korekta ilości dni z piątek-niedziela czyli 2 noce, na czwartek-niedziela 3 noce i po sprawie

Dzięki wielkie za pomoc w wyjaśnieniu sprawy. Poprawie wszystko jak tylko uzgodnimy czy bierzemy jeden czy dwa domki od czwartku.

[ Dodano: 01-05-2009, 16:41 ]
Uwaga powoli dochodzimy do porozumienia
Osoby na czarno jadą na 100%
8. Ekipa Łódź (Chooper) - czwartek- niedziela(Iza + Grabsio; Czarcik + Anetka; Forest_Taft + Madzia) 3 NOCE (Cały domek) 6 osób
9. Ekipa Łódź (Chooper) - czwartek- niedziela(Misiek-Misiek + iza; junior81(+1); pelasio + paulina, 3 noce(cały domek)6 osób
Czarcik czekam na twoją wypowiedź.
Mamy około 10 osób więc spokojnie rezerwuje dwa domki od czwartku.

MikeSdz - 02-05-2009, 08:14

a może gdzieś mnie i siostrę wciśniecie? :]

fajnie byłoby się gdzieś "wkomponować", żeby nie robić wiochy z namiotem :D

też jedziemy na 100%, w czwartek ofc. terminy już mam zarezerwowane