[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Dostawa nowych Lancerów 2009
jaca71 - 30-04-2009, 23:15
gregg napisał/a: | Demonic napisał/a: | A mój sprawdził w systemie i ma być 26 kwietnia dostawa, odbiór 11 maja. |
I jak, przyszła dostawa? |
Chyba przypłynęły bo na Klimeckiego w Krakowie wysyp przeogromny...
Anonymous - 30-04-2009, 23:45
Tak podobno przypłynęły i są już w Gdyni, w salonie jak zwykle nie wiedzieli nic! ale po kontakcie z MMC dowiedziałem się że są... odbiór powiedzieli że pod koniec przyszłego tygodnia. Zobaczymy... W ogóle w salonie nawet nie pytali mnie o jakiś tam numer żeby to sprawdzić tylko od razu mówili że nie wiedzą gdzie jest i ze się opóźnia, hm... kręcą coś? Ciekawe jak to będzie z promocją :]
jaca71 - 01-05-2009, 00:05
Eee, robią Cię w konia. Do Krakowa dotarły a do Warszawy jeszcze nie? Chyba że do bardziej odległych dilerni wysyłają wcześniej a do tych bliżej później żeby "na półce" leżały w tym samym czasie jak Harry Potter
Wczoraj jak jechałem koło salonu to ich nie było a dzisiaj już były...
Anonymous - 18-05-2009, 21:47
Dziś wreszcie odebrałem autko, za to opóźnienie wywalczyłem jeszcze upust w sumie to już trzeci
mazin - 19-05-2009, 00:50
Zerro napisał/a: | Dziś wreszcie odebrałem autko, za to opóźnienie wywalczyłem jeszcze upust w sumie to już trzeci |
To pochwal sie - kolor, wyposażenie itd!
Anonymous - 19-05-2009, 08:14
Biały 1.8 INVITE tylko jeszcze muszę czekać na listwy progowe bo oczywiście wiedzieli od marca że je będę zakładał ale ich nie zamówili... wstawię fotki niedługo to będzie można podziwiać
Uwex - 19-05-2009, 08:24
Zerro - gratulacion niech Cie wozi bezpiecznie i bezawaryjnie !
filippoz - 19-05-2009, 09:49
Zerro, gratulacje szerokich autostrad na euro2012 życzę
mazin - 19-05-2009, 11:11
Zerro napisał/a: | Biały 1.8 INVITE tylko jeszcze muszę czekać na listwy progowe bo oczywiście wiedzieli od marca że je będę zakładał ale ich nie zamówili... wstawię fotki niedługo to będzie można podziwiać |
Eeee, no to niechże Cię wozi! Biały, to prawie evo!
A listwy trzeba było zamówić na allegro,są za 99 zł Chyba, że Ci dają w komplecie lub w podobnej cenie. Na fotki czekam, bo białego i niebieskiego lanelota X jeszcze nie widziałem.
plbarti - 20-05-2009, 15:47
ja dziś już swojego SB widziałem, jeszcze w foliach cały , ale już krew w żyłach szybciej krąży i pikawka lekka - ale cieszyć będę mógł się dopiero w sobotę. A dostawy podobno opóźnione były ze względu na piratów somalijskich i konieczność konwojowania statków.
mazin - 20-05-2009, 16:33
plbarti napisał/a: | ja dziś już swojego SB widziałem, jeszcze w foliach cały , ale już krew w żyłach szybciej krąży i pikawka lekka - ale cieszyć będę mógł się dopiero w sobotę. A dostawy podobno opóźnione były ze względu na piratów somalijskich i konieczność konwojowania statków. |
No to zacznij pić juz teraz, tak, żeby do soboty wytrzeźwieć. Potem przez kilka miesięcy nie weźmiesz alkoholu do ust, bo będziesz chciał cały czas jeździć
hubertk - 21-05-2009, 11:00
Witam,
ja swojego SB 1.8 Intense odbieram dzisiaj:)
Czarna perła z paroma dodatkami - listwy, końcówka wydechu etc.
Cezarito - 21-05-2009, 12:26
Zazdroszczę
Do mnie dzwonił dzisiaj pan z salonu i poinformował, że moje autko właśnie jest "clone".
Jak dobrze pójdzie, będzie już około środy, jak gorzej, to dopiero 3-ciego czerwca.
hubertk - 22-05-2009, 08:06
Właśnie odebrany - pierwsze wrażenie-> zgdonie z oczekiwaniami, wygląda i jeżdzi świetnie (przesiadłem sie z Megane Coupe).
Cezarito - 22-05-2009, 08:20
No to teraz pewnie na tyłku nie usiedzisz
|
|
|