To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Dostawa nowych Lancerów 2009

jaca71 - 30-04-2009, 23:15

gregg napisał/a:
Demonic napisał/a:
A mój sprawdził w systemie i ma być 26 kwietnia dostawa, odbiór 11 maja.

I jak, przyszła dostawa? :)

Chyba przypłynęły bo na Klimeckiego w Krakowie wysyp przeogromny...

Anonymous - 30-04-2009, 23:45

Tak podobno przypłynęły i są już w Gdyni, w salonie jak zwykle nie wiedzieli nic! ale po kontakcie z MMC dowiedziałem się że są... odbiór powiedzieli że pod koniec przyszłego tygodnia. Zobaczymy... W ogóle w salonie nawet nie pytali mnie o jakiś tam numer żeby to sprawdzić tylko od razu mówili że nie wiedzą gdzie jest i ze się opóźnia, hm... kręcą coś? Ciekawe jak to będzie z promocją :]
jaca71 - 01-05-2009, 00:05

Eee, robią Cię w konia. Do Krakowa dotarły a do Warszawy jeszcze nie? Chyba że do bardziej odległych dilerni wysyłają wcześniej a do tych bliżej później żeby "na półce" leżały w tym samym czasie jak Harry Potter ;)
Wczoraj jak jechałem koło salonu to ich nie było a dzisiaj już były...

Anonymous - 18-05-2009, 21:47

Dziś wreszcie odebrałem autko, za to opóźnienie wywalczyłem jeszcze upust w sumie to już trzeci :lol:
mazin - 19-05-2009, 00:50

Zerro napisał/a:
Dziś wreszcie odebrałem autko, za to opóźnienie wywalczyłem jeszcze upust w sumie to już trzeci :lol:

To pochwal sie - kolor, wyposażenie itd!

Anonymous - 19-05-2009, 08:14

Biały 1.8 INVITE :P tylko jeszcze muszę czekać na listwy progowe bo oczywiście wiedzieli od marca że je będę zakładał ale ich nie zamówili... wstawię fotki niedługo to będzie można podziwiać :)
Uwex - 19-05-2009, 08:24

Zerro - gratulacion :) niech Cie wozi bezpiecznie i bezawaryjnie !
filippoz - 19-05-2009, 09:49

Zerro, gratulacje ;) szerokich autostrad na euro2012 życzę ;)
mazin - 19-05-2009, 11:11

Zerro napisał/a:
Biały 1.8 INVITE :P tylko jeszcze muszę czekać na listwy progowe bo oczywiście wiedzieli od marca że je będę zakładał ale ich nie zamówili... wstawię fotki niedługo to będzie można podziwiać :)

Eeee, no to niechże Cię wozi! Biały, to prawie evo! :-)
A listwy trzeba było zamówić na allegro,są za 99 zł :-) Chyba, że Ci dają w komplecie lub w podobnej cenie. Na fotki czekam, bo białego i niebieskiego lanelota X jeszcze nie widziałem.

plbarti - 20-05-2009, 15:47

ja dziś już swojego SB widziałem, jeszcze w foliach cały , ale już krew w żyłach szybciej krąży i pikawka lekka - ale cieszyć będę mógł się dopiero w sobotę. A dostawy podobno opóźnione były ze względu na piratów somalijskich i konieczność konwojowania statków.
mazin - 20-05-2009, 16:33

plbarti napisał/a:
ja dziś już swojego SB widziałem, jeszcze w foliach cały , ale już krew w żyłach szybciej krąży i pikawka lekka - ale cieszyć będę mógł się dopiero w sobotę. A dostawy podobno opóźnione były ze względu na piratów somalijskich i konieczność konwojowania statków.

No to zacznij pić juz teraz, tak, żeby do soboty wytrzeźwieć. Potem przez kilka miesięcy nie weźmiesz alkoholu do ust, bo będziesz chciał cały czas jeździć :-)

hubertk - 21-05-2009, 11:00

Witam,
ja swojego SB 1.8 Intense odbieram dzisiaj:)
Czarna perła z paroma dodatkami - listwy, końcówka wydechu etc.

Cezarito - 21-05-2009, 12:26

Zazdroszczę ;-)

Do mnie dzwonił dzisiaj pan z salonu i poinformował, że moje autko właśnie jest "clone".
Jak dobrze pójdzie, będzie już około środy, jak gorzej, to dopiero 3-ciego czerwca.

hubertk - 22-05-2009, 08:06

Właśnie odebrany - pierwsze wrażenie-> zgdonie z oczekiwaniami, wygląda i jeżdzi świetnie :mrgreen: (przesiadłem sie z Megane Coupe).
Cezarito - 22-05-2009, 08:20

No to teraz pewnie na tyłku nie usiedzisz ;-)