Łódzkie - mitsulodziakowy kącik pomocy wszelakich
Chooper - 30-12-2009, 16:23
w Pabianicach na Partyzanckiej niedaleko skrzyżowania z drogą z Konstantynowa (ta co biegnie przez Górkę Pabianicką) całkiem solidnie naprawiają alternatory i rozruszniki.
Manuela - 05-02-2010, 09:03
Witam MitsuŁodziaków Mam pytanie:
Wybieram się w środę, 10.02.10 na koncert Depeche Mode w Atlas Arenie. Wybieram się gwiazdulą i martwię się o miejsca parkingowe- jest ich tam wystarczająco? Jeśli nie, gdzie mogę przyparkować bezpiecznie w okolicy?
Pozdrawiam ze stolycy
Potek - 07-02-2010, 22:39
Z miejscami parkingowymi jest tam średnio kiepsko. W okolicy również jest tak sobie. Wyjściem jest przyjazd wcześniej bo na terenie Atlas Areny jest jakaś pula miejsc. Jak tam byłem ostatnio to panowała zasada "kto pierwszy ten lepszy". Załapałem się ale masa aut parkowała po zaspach na okolicznych ulicach.
Chooper - 07-02-2010, 22:51
Manuela, jadąc w Łodzi od Dworca Kaliskiego w kierunku atlas Areny z pierwszeństwem ulicą Bandurskiego za areną jakieś 400 m dalej po prawej stronie jest Market Carrefour z pokaźnym parkingiem, w sam raz aby wieczorkiem na boczku postawić auto bez przepychanek i kombintoryki, a jak nie tam, to obok jest Meczet więc u plebana pod oknami też będzie w sam raz
Manuela - 08-02-2010, 08:17
Dzięki chłopaki Będę kombinować. Jak się ma parę opcji to człek się spokojniejszy robi.
novaczek - 10-02-2010, 11:50
Witam serdecznie,
Mam pytanie z serii oczywistych
Czy w Colciku '93 są dwie żarówki pozycyjne z tyłu ? Zakładam, że są. Może ktoś ze zgromadzonych wie jaki to jest rodzaj/model..
Będzie wdzięczny za pomoc
amrowczynski - 05-03-2010, 20:14
witajcie
mam mały problemik potrzebuje naprawić wachacz tylni
miał by ktoś jakiegoś miga i miejsce gdzie to bym mógł zrobić
ewentualnie ktoś by to zrobił za niewielką kaske
pozdrawiam
junior81 - 06-05-2010, 10:14 Temat postu: konserwacja podwozia Witam
Mój misiek potrzebuje zabezpieczenia podwozia.
Jak wiecie gdzie i jakie koszta, to śmiało proszę pisać.
Pewnie jak bym miał dostęp do kanału to sam bym go pomalował.
słoik - 08-06-2010, 08:50
junior 81 zabezpieczenie podwozia dobrze robione jest na ulicy Rudzkiej jak jedzie się w strone Starowej Góry za CHKSem przed ulicą Scaleniową po lewej stronie taka brązowa brama. W poprzednim autku tam robiłem i zapłaciłem 350 zł ale facet nie żałuje specyfiku. I powiem szczerze że przez ponad 3 lata nie miałem problemów z podwoziem mimo że jak oddawałem tam to nie było za ciekawie.
junior81 - 08-06-2010, 13:02
Akurat dziś zawiozłem miska do zakładu na Mimozy 35, koszta krzyknęli mi 350-400 zł zależnie czy trzeba jakieś zaprawki porobić, czy może polatać drobne dziurki.
Czy będę zadowolony to się jutro dowiem przy odbiorze.
Anonymous - 09-06-2010, 14:47
junior81 napisał/a: | Akurat dziś zawiozłem miska do zakładu na Mimozy 35, koszta krzyknęli mi 350-400 zł zależnie czy trzeba jakieś zaprawki porobić, czy może polatać drobne dziurki.
Czy będę zadowolony to się jutro dowiem przy odbiorze. |
I co ja mam teraz Tobie zrobić????
Poczekaj......przyjedziesz na cherbatkę......po złości osolę......
cbanan - 09-06-2010, 22:29 Temat postu: Przewody hamulcowe Witam,
potrzebuję porządnego warsztatu do wymiany miedzianych przewodów hamulcowych(jeden sobie pozwolił dzisiaj pęknąć ). Najlepiej gdzieś w okolicach Rynku Bałuckiego, ale jak będzie dalej to jakoś się dotoczę.
Z góry dzięki
Pzdr
pamar - 06-08-2010, 08:44
Mam gorącą prośbę
Czy ktoś z nie wybierających się na zlot, mógłby mi pożyczyć na czs wyjazdu CB radio???
Będę dźwięczny
misiek-misiek - 12-08-2010, 21:37
Z punktu mając na uwadze, że my nie damy rady jednak jechać to służę swoim CB... jakby co.
Nawet antenkę na magnesik mam
pamar - 13-08-2010, 09:22
misiek-misiek napisał/a: | nie damy rady jednak jechać |
No nie mów... myślałem, że jednak się sprężycie i chociaż na jeden dzień wpadniecie do Wilkas
A co do radia, napisz mi na pw dokładny adres.
[ Dodano: 19-08-2010, 13:23 ]
misiek-misiek napisał/a: | służę swoim CB... jakby co.
Nawet antenkę na magnesik mam |
Zamontowałem, kable pochowałem, antenę przymocowałem i już gadałem...
Bardzo ale to- BARDZO dziękuję i mam nadzieję na dalszą owocną współpracę (z radiem też)
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|