[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Stuki w okolicach przedniego koła
bartekino - 22-10-2010, 11:35
Czyli kupie CTR na przód jak i tył. Gumy do stabilizatora zobaczymy jakie będą mieli w IC. Musze jeszcze kupić końcówki drążków i jeden drążek ale to już z 555 kupie bo czytałem ze są dobre. Inter Cars tez mam pod nosem tylko jak tą zniżkę dostać jak jeszcze karty klubowej nie mam ??
marcinzam - 22-10-2010, 11:44
to może ktoś z klubowiczów mieszka w okolicy i podjedzie z Tobą ,tylko wcześniej trzeba zamówić bo mogą nie mieć na stanie wszystkiego
Hugo - 22-10-2010, 13:12
marcinzam napisał/a: | kilka osób zawiodła się na yamato, może dlatego że wychodzą podróbki tej firmy | Ciekawe jak je rozróżnić? Od pewnego czasu właśnie zauważam produkty firmy YAMATO w czerwonych i niebiesko-szarych opakowaniach. Ciekawe czy któreś z nich to podróby? Pamiętam jak jeszcze 2 lata temu YAMATO występowało tylko w niebiesko-szarych pudełkach. Dzisiaj odbieram łączniki YAMATO do swojego Gala, ciekawe w jakich będą pudełkach... Do starszego modelu.
marcinzam - 22-10-2010, 13:23
Hugo, do nowszego też
Hugo - 22-10-2010, 18:25
Odebrałem łączniki. Są w czerwonych pudełkach i obracają się bez większego oporu. Jak kupiłem 2 lata temu do Mazdy 626 to były w niebiesko-szarych pudełkach i nie szło ich ruszyć (dopiero po przykręceniu jednej strony do wahacza lub drążka stabilizatora). Nie podoba mi się to...
robertdg - 22-10-2010, 21:24
Hugo napisał/a: | obracają się bez większego oporu |
Hugo napisał/a: | Nie podoba mi się to... | Masz słuszność, kaszana
Hugo - 22-10-2010, 23:29
robertdg napisał/a: | Masz słuszność, kaszana | No ale co zrobić? Nie da się lepszych kupić, chyba, że te CTR byłyby lepsze.
marcinzam - 22-10-2010, 23:42
a gdzie zamawiałeś te łączniki Yamato?
robertdg - 23-10-2010, 11:52
Hugo, ja wiem, że właśnie to, że sworzeń nie chodzi wartko powoduje, że ten element zuzyje sie szybko, a slyszalem o tych przypadkach juz nie raz, sworzeń powinien wartko siedziec.
Hugo - 23-10-2010, 19:03
marcinzam napisał/a: | a gdzie zamawiałeś te łączniki Yamato? | W sklepie motoryzacyjnym w moim mieście.
Co ciekawe dzisiaj mój brat przywiózł do swojego Hyundai'a Coupe końcówki drążków kierowniczych firmy CTR, koszt 37 zł/szt., i sworznie obracają się tak samo lekko jak te Yamato
dezerter - 10-03-2011, 16:19 Temat postu: Dzięki za pomoc Dzięki Hugo za informację. Rzeczywiście, wymieniłem sworzeń górnego wahacza i wreszcie błoga cisza Człowiek całe życie się uczy. Pozdro
|
|
|