Outlander II GEN Techniczne - RALLIART-y łączcie się!!!
13zbyszek13 - 18-04-2010, 11:16
Cytat: | No wlasnie,a nie czuc przynajmniej u mnie wiec ten Ralliart to lipa i dlatego zamieniam go na chipa |
jak jesteś po gwarancji to wszystko Ok
jak na gwarancji to trzeba mocno rozważyć
arturodob - 18-04-2010, 20:23
witam jestem nowym na tym forum pisze dla tego ze posiadam outlandera z 2010 styczien i mam od nowosci ralliart i jestem bardzo zadowolony mam przejechane 9 tys km i naprawde super jezdzilem wczesniej ave 150 km to outlander jest naprawde super ten kto ma okazje zalozyc tego chipa po pieniadzach to bardzo polecam
i pozdrawiam
artur
dab - 18-04-2010, 20:35
arturodob napisał/a: | witam jestem nowym na tym forum pisze dla tego ze posiadam outlandera z 2010 styczien i mam od nowosci ralliart i jestem bardzo zadowolony mam przejechane 9 tys km i naprawde super jezdzilem wczesniej ave 150 km to outlander jest naprawde super ten kto ma okazje zalozyc tego chipa po pieniadzach to bardzo polecam
i pozdrawiam
artur |
widzisz, jak sie nie ma porownania z seria lub wersjami po chipach to nie dziwie sie ze wydaje Ci sie ze jest rewelka.
Anonymous - 18-04-2010, 20:37
teraz jestem blady jeździłem testowym outlanderem z chipem i powiem ze jazda była super. moc miały super, przyspieszenie tez.. wiec dlaczego niektórzy narzekają nad tym chipem??? sam chciałem to załozyc lecz cztytajac forum zniechecam sie coraz bardziej.....
Wulgaryzm.
arturodob - 19-04-2010, 09:41
tak jak juz pisalem gdy go odebralem nowke z salony to byl straszny mol i bardzo głosno silnik pracowal i po tyg jazdy stwierdzilem ze jednak go zaloze i sa z tego same plusy i niech mi mowi to co chce po 1.silnik ciszej pracuje 2. duzo lepsze wyprzedzanie nie musze sie zastanawiac ze sie bedzie dłogo zbierał dodaje gazu i jedzie 3.no i jeden minus pali po miescie od 9 do 10 lit acha tak wiec moze ktos ma nie wydarzony model zdarza sie ja tak mialem z ave z 2005 d4d 116 km zalozylem chipa orgi w aso i od samego poczatku byly jaja a inni mieli i uwazali ze swietny pozdrawiam
rezon - 19-04-2010, 11:05
arturodob napisał/a: | jeden minus pali po miescie od 9 do 10 lit | bez chipa też tyle pali po mieście.
13zbyszek13 - 19-04-2010, 21:59
arturodob napisał/a: | tak jak juz pisalem gdy go odebralem nowke z salony to byl straszny mol i bardzo głosno silnik pracowal i po tyg jazdy stwierdzilem ze jednak go zaloze i sa z tego same plusy i niech mi mowi to co chce po 1.silnik ciszej pracuje 2. duzo lepsze wyprzedzanie nie musze sie zastanawiac ze sie bedzie dłogo zbierał dodaje gazu i jedzie 3.no i jeden minus pali po miescie od 9 do 10 lit acha tak wiec moze ktos ma nie wydarzony model zdarza sie ja tak mialem z ave z 2005 d4d 116 km zalozylem chipa orgi w aso i od samego poczatku byly jaja a inni mieli i uwazali ze swietny pozdrawiam |
kolego mialem zamontowanego REALLI ART od nowośći przez 5 miechów pojechałem na hamownie a tu zdziwienie 138 KM.Zareklamowałem od 01.04 jeżdzę z odłączonym i kuzwa nie widzę różnicy miśiek jest dalej żwawy i pali po mieście na 2WD 8 literków
arturodob - 19-04-2010, 22:02
witam i uznali ci gwarancje
ZbigniewD - 19-04-2010, 22:40
pewnie teraz to juz po rybach bo rally art sie wypiął na Mitsu i mają kończyć współpracę
co za strata
13zbyszek13 - 20-04-2010, 08:58
arturodob napisał/a: | witam i uznali ci gwarancje |
umówili się ze mną na jutro na hamownię w ramach gwarancji
rezon - 20-04-2010, 09:39
13zbyszek13 napisał/a: | umówili się ze mną na jutro na hamownię w ramach gwarancji | jeśli dostaniesz wykresy wrzuć później na forum - warto byłoby zobaczyć, czy to cudo coś daje oprócz lepszego samopoczucia i lżejszego portfela Jeśli będzie walnięty to może dadzą się namówić na zhamowanie po wymianie?
13zbyszek13 - 20-04-2010, 09:42
nie widzę innej opcji
muszą mi udowodnić że to urządzenie działa
mitsu00 - 20-04-2010, 11:13
13zbyszek13 napisał/a: | nie widzę innej opcji
muszą mi udowodnić że to urządzenie działa |
Cegoś tu nie rozumiem? Co chcą ci udowodnić skoro już auto shamowałeś z boxem i rezultat był taki jaki był? Chyba że ci wymienili box na nowy.....
13zbyszek13 - 20-04-2010, 11:32
nie wymienili mało tego odłączyli go /01.04 odłączyli i pozostawili w aucie /.
Przed tym dokonali pomiarów drogowych z których dla nich wynika że jest sprawny.ja twierdzę że jest nie sprawny . Poprosiem o dowód że jest sprawnyw postaci wykresu z hamowni / nawet chwilowa moc powinna być 167 KM / lub z komputera wydruk Swiadczący o dziuałaniu i mocy
rezon - 20-04-2010, 11:37
13zbyszek13 napisał/a: | Poprosiem o dowód że jest sprawnyw postaci wykresu z hamowni / nawet chwilowa moc powinna być 167 KM / lub z komputera wydruk Swiadczący o dziuałaniu i mocy | tak trzymaj. Niech moc będzie z Tobą po zachipowaniu nie miałem żadnych wątpliwości, że mam więcej kucyków pod maską. A soft był naprawdę delikatny. dzisiaj gdyby nie wykres miałbym pewnie wątpliwości - człowiek szybko się przyzwyczaja.
|
|
|