To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kącik pijaka ;-)

Rafal_Szczecin - 01-08-2005, 11:59

Hubeeert napisał/a:
No cóż pijaki

wydalo sie. i kto tutaj jest pijakiem ;)

Anonymous - 01-08-2005, 12:00

Można też zrobic 'Szaloną Isię' - pol litra piwa, 0,25 wina i 0,25 wódki, do tego syrop z malin i duzo tabasco.
Zestaw dla dwoch osob. Kładzie równo i szybko

Ze znanych jeszcze: biały miś (bardzo szybko rozklada kobiety i nie tylko - wodka z szampanem 1/2 na 1/2).

M.

Grześku - 01-08-2005, 12:16

Matejko - byłem na wczasach w Rytrze i przy okazji na zakupach na Słowacji. Udało mi się kupić Absyntha i smakowaliśmy go we trzech. Bydle ma 75% i wysusza usta, sów nie ganialiśmy ale i tak była zarypista jazda :) . Głupawkę mielismy niezłą.
Matejko - 01-08-2005, 12:34

Grześku napisał/a:
Matejko - byłem na wczasach w Rytrze i przy okazji na zakupach na Słowacji. Udało mi się kupić Absyntha i smakowaliśmy go we trzech. Bydle ma 75% i wysusza usta, sów nie ganialiśmy ale i tak była zarypista jazda :) . Głupawkę mielismy niezłą.

szkoda ze o rytrze nie wiedzialem w zeszly weekend tam sie bujalem troche niedaleko a na slowacje przekraczalem granice w koniecznej

heheh sie wie ale tylko pierwszy raz jest najlepszy :D

Grześku - 01-08-2005, 12:36

Że też się cholerka nie pochwaliłem :( można by mini spot zrobić ....
Gapione bbuuuuu płacone

Krzyzak - 02-08-2005, 08:39

Dobra - przyznam się:
raz wypiłem litr wódki - nigdy bym wcześniej nie uwierzył, że tyle można, gdybym sam nie wypił; byłem przez 2 godziny nieprzytomny i od tamtej pory rzadko pijam wódkę - chyba, że w drinkach zrobionych przez Spidera czy moją żonę.

Za to lubię mocne piwa - Van Pur 18 czy też Van Pur Super Extra Strong (10%), to moje ulubione.

Moominek - 02-08-2005, 08:46

wódka jest beeee, za to pyfko napój bogów :) Wareczka Strong, eh wakacji mi się znów chce ;)
Hubeeert - 02-08-2005, 08:50

Jakbym się pifka trzymał to bym nie chorował a jak mi się mieszać zachciało pifko z wódką i Jagermaisterem (chyba tak sie pisze) to ojojoj :!:
Krzyzak - 02-08-2005, 09:15

Moominek napisał/a:
wódka jest beeee, za to pyfko napój bogów :) Wareczka Strong, eh wakacji mi się znów chce ;)

Też lubię, ale w opini wielu osób (niepijących) po Warce Strong strasznie piwskiem z buzi śmierdzi - za to po Van Purze ten zapach nie jest taki odrażający.

Anonymous - 02-08-2005, 09:16

Ja raz wypilem (male zawody, zeby komus udowodnic, ze wypije wiecej, eh...) 0,75 litra wodki (absolwent, o ironio) w 25 minut.
Na drugi dzien mialem oddac prace dyplomowa, kompletnie poprawiona i w ogole. Oddalem dzien pozniej ofkoz.

Na drugi dzien zalowalem, ze ssak ma glowe. ;/ Poza tym to byl drugi raz w zyciu gdy urwal mi sie film na jakies 2 godziny.

M.

TNT - 02-08-2005, 10:34

My za to w firmie uczylismy pic francuzow po polsku wodeczka i zapijamy piwkiem ale byl odlot chlopaki nawet piwa nie skonczyli za to obsluga hotelowa miala co sprzatac ale tak na dluzsza mete taki mix jest zgubny wiem cos o tym.
Moominek - 02-08-2005, 11:34

Hehe, wiecie co? W ramach koalicji NATO, rok rocznie odbywają się w niemczech ćwiczenia łaczności.. na zakończenie jest imprezka pożegnalna. Każdy z krajów wystawia swoje stoisko z czymś charakterystycznym dla danego kraju (i dlaczego są to alkohole?? :D ). Jakiż ja byłem szczęśliwy, że następnego dnia czekała mnie wyprawa 1300km za kółkiem słuzbowego TOLEDO :mrgreen: Ale za to spróbowałem wódeczki z RPA, takiej z pływającym w niej robaczkiem... kurcze dobre to to paskudztwo!! Ale nie za dużo, bo to ma 70% :mrgreen:
wichura1 - 02-08-2005, 16:44

Ja tam z wódki wyrosłem, tylko pyfko, ewentualnie raz w roku "Tequilę" lub "Tequilę BUM BUM" :mrgreen:
Matejko - 02-08-2005, 18:37

wichura1 napisał/a:
Ja tam z wódki wyrosłem, tylko pyfko, ewentualnie raz w roku "Tequilę" lub "Tequilę BUM BUM" :mrgreen:

heheh to na zlot wrosniesz w wodke spowrotem bo ja ci piwa nie kupie :P

wichura1 - 03-08-2005, 10:38

Matejko napisał/a:
wichura1 napisał/a:

heheh to na zlot wrosniesz w wodke spowrotem bo ja ci piwa nie kupie :P

To zamiast palenia gum, zrobimy komisyjne palenie wiertarki :mrgreen: