To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - KarolGT Colt 1,6

rosomak1983 - 25-09-2009, 12:15

karolgt napisał/a:
miałem przerywaną, mogłem jechać prosto, ona skręciła.

oboje skrecaliscie na ten sam pas ?

karolgt - 25-09-2009, 12:20

a nie wiem, nieważne.

jak znajde wieczorem troche czasu to znajde mapke tej ulicy i zobacze co i jak.
tak czy inaczej, po sprawie ;]

karolgt - 29-09-2009, 09:28

a jednak warto mieć AC :)
pawela - 29-09-2009, 12:57

gadaj! :)
karolgt - 29-09-2009, 13:37

pan bardzo miły, wszystko oglądał.
zauwazył nawet lekkie peknięcie klosza od lampy, jak sam stwierdził: pewnie od kamienia jakiegos, ale mi to uwzglednil :)

no i wyszlo 1k, wiec calkiem ok.

karolgt - 02-10-2009, 23:46

kierunkowskaz zamówiony, za całe 20 zł, w tym dzisaj gość do mnie dzwoni że jeden zaczep jest troche uszkodzony i on mi go wyśle za darmo :D oczywiście powiedziałem że jak coś to niech tylko opuści cene i tak zrobił, zeszło na 10 zł.. są jednak ludzie uczciwi :)

natomiast z nieuczciwymi też się spotkałem :twisted:

tył mojego samochodu zaczyna przypominać bąblownie..... wyszły 2 kolejne, pod lampą, a całość zaczyna być lekko wypukła... oczywiście lakiernik nie poczuwa się do winy..bo... "to stare auto". Proponuje mi 300 zł żebym sobie naprawił 1 element (a do naprawy po nim są JUŻ dwa,a nie wiem ile jeszcze wyjdzie za niedługo)... ręce opadają. gość zaczyna przeginać, zbywa i ma to gdzieś. 1800 zł dałem za malowanie i mój samochód wygląda już gorzej niz przed.... wrrrrr :twisted:

sprawa chyba wyląduje w sądzie :roll: :twisted:

rosomak1983 - 03-10-2009, 02:12

karolgt napisał/a:

karolgt, skorzystaj z firmy windykacyjnej rosomak... :D :D :D
Łamiemy rece i nogi :axe: :axe: :axe:

karolgt - 03-10-2009, 02:25

rosomak1983 napisał/a:
karolgt napisał/a:

karolgt, skorzystaj z firmy windykacyjnej rosomak... :D :D :D
Łamiemy rece i nogi :axe: :axe: :axe:

nie dzięki :P

jutro mam nadzieje załatwie sprawe prawnie :P

karolgt - 03-10-2009, 21:20

no i nistety, wiele nie zdziałam.

Chyba wezme 300 zł i tyle. Napisze w paru miejscach w necie swoją opinie i na tym się skonczy. Wyśle na niego urząd skarbowy i niech się już martwi że robi na lewo.

ale mnie to wkurza :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ale z plusów to wymieniłem dzisiaj colcikowi olej i filtr. Oczywiście nie musze dodawać że od ostatniej wymiany nie zabrał ani kropli oleju, co mnie w sumie dziwi bo lubie sobie podkręcić do odcinki a wtedy podobno ma prawo brac olej :)

I do tego wymieniłem i przepłukałem układ chłodniczy. Bo przez ostatnie 1,5 tygodnia jeździłem na wodzie (która i tak dobrze spełniała swoja rolę, nawet stojąc w korku)

i wyprostowałem ręką błotnik :D jeszcze troche go naprostuje i nie będzie śladu :D ale to już jak będe miał kierunkowskaz żebym wiedział ile go prostowac :)
Malowac nie będe, bo to tylko drobne ryski, które i tak sa niczym w porównaniu do tego co się zaczyna dziac z tyłem samchodu, a co po zimie pewnie będzie tragiczne ... i wszystko przez jednego pseudo lakiernika !!!! :twisted: :twisted: :twisted:

rosomak1983 - 03-10-2009, 23:08

Na twoim miejscu za kase z ubezpieczenia zrobiłbym tył...
karolgt - 03-10-2009, 23:15

rosomak1983 napisał/a:
Na twoim miejscu za kase z ubezpieczenia zrobiłbym tył...

nie wiem, biore to pod uwage, ale napewno nie teraz, jeśli juz to na wiosne. jest to opcja bo jestem 1k to przodu i tak ale kurdeee wkurza mnie że tyle kasy zapłaciłem i mam przez to wiecej problemów i auto w gorszym stanie.

no nic, za pare dni pewnie pojade do goscia, pokaze mu jak to wyglada po kolejnych 1,5 miesiaca... naiwnie licze ze może go ruszy sumienie i zobaczył co delikatnie mówiąc zepsuł.

Marcin-Krak - 04-10-2009, 02:45

A tak z ciekawości - robiłeś to tam, gdzie podłużnice czy gdzie indzie ?
Napisz na małopolskim co by w razie czegoś ktoś nie wdepnął :P

karolgt - 04-10-2009, 13:09

Marcin-Krak napisał/a:
A tak z ciekawości - robiłeś to tam, gdzie podłużnice czy gdzie indzie ?
Napisz na małopolskim co by w razie czegoś ktoś nie wdepnął :P

nie, gdzie indziej, w miejscu które mi Arci polecił....

spoko, umieszcze odpowiednie informacje o tym zakładzie, nie tylko na forum :twisted:

ale póki co czekam na zakonczenie sprawy, licze na to że gośc jak zobaczy jak wyglada jego praca po 3 miesiacach zrozumie ze zepsuł i tyle.

pawela - 11-10-2009, 12:19

karolgt, mam Cię :D

cytaty z zeszłego roku o progach u mnie:

karolgt napisał/a:
ictus napisał/a:
ale wiesz ze bez dokladni zderzaka to bedzie wygladalo w najlepszym wypadku kiepsko

tylko skąd taka wykombinować... :?

karolgt napisał/a:
mowie o dokładce do zderzaka przedniego :D jakas by sie przydała :P

:P :P :P :P :P

:wink:

karolgt - 11-10-2009, 16:17

ale to nie ja napisalem ze kiepsko wyglada bez dokładki przedniej tylko ze nie wiem skad taka dostac :P