Nasze Miśki - KarolGT Colt 1,6
rosomak1983 - 25-09-2009, 12:15
karolgt napisał/a: | miałem przerywaną, mogłem jechać prosto, ona skręciła. |
oboje skrecaliscie na ten sam pas ?
karolgt - 25-09-2009, 12:20
a nie wiem, nieważne.
jak znajde wieczorem troche czasu to znajde mapke tej ulicy i zobacze co i jak.
tak czy inaczej, po sprawie ;]
karolgt - 29-09-2009, 09:28
a jednak warto mieć AC
pawela - 29-09-2009, 12:57
gadaj!
karolgt - 29-09-2009, 13:37
pan bardzo miły, wszystko oglądał.
zauwazył nawet lekkie peknięcie klosza od lampy, jak sam stwierdził: pewnie od kamienia jakiegos, ale mi to uwzglednil
no i wyszlo 1k, wiec calkiem ok.
karolgt - 02-10-2009, 23:46
kierunkowskaz zamówiony, za całe 20 zł, w tym dzisaj gość do mnie dzwoni że jeden zaczep jest troche uszkodzony i on mi go wyśle za darmo oczywiście powiedziałem że jak coś to niech tylko opuści cene i tak zrobił, zeszło na 10 zł.. są jednak ludzie uczciwi
natomiast z nieuczciwymi też się spotkałem
tył mojego samochodu zaczyna przypominać bąblownie..... wyszły 2 kolejne, pod lampą, a całość zaczyna być lekko wypukła... oczywiście lakiernik nie poczuwa się do winy..bo... "to stare auto". Proponuje mi 300 zł żebym sobie naprawił 1 element (a do naprawy po nim są JUŻ dwa,a nie wiem ile jeszcze wyjdzie za niedługo)... ręce opadają. gość zaczyna przeginać, zbywa i ma to gdzieś. 1800 zł dałem za malowanie i mój samochód wygląda już gorzej niz przed.... wrrrrr
sprawa chyba wyląduje w sądzie
rosomak1983 - 03-10-2009, 02:12
karolgt napisał/a: | sprawa chyba wyląduje w sądzie |
karolgt, skorzystaj z firmy windykacyjnej rosomak...
Łamiemy rece i nogi
karolgt - 03-10-2009, 02:25
rosomak1983 napisał/a: | karolgt napisał/a: | sprawa chyba wyląduje w sądzie |
karolgt, skorzystaj z firmy windykacyjnej rosomak...
Łamiemy rece i nogi |
nie dzięki
jutro mam nadzieje załatwie sprawe prawnie
karolgt - 03-10-2009, 21:20
no i nistety, wiele nie zdziałam.
Chyba wezme 300 zł i tyle. Napisze w paru miejscach w necie swoją opinie i na tym się skonczy. Wyśle na niego urząd skarbowy i niech się już martwi że robi na lewo.
ale mnie to wkurza
ale z plusów to wymieniłem dzisiaj colcikowi olej i filtr. Oczywiście nie musze dodawać że od ostatniej wymiany nie zabrał ani kropli oleju, co mnie w sumie dziwi bo lubie sobie podkręcić do odcinki a wtedy podobno ma prawo brac olej
I do tego wymieniłem i przepłukałem układ chłodniczy. Bo przez ostatnie 1,5 tygodnia jeździłem na wodzie (która i tak dobrze spełniała swoja rolę, nawet stojąc w korku)
i wyprostowałem ręką błotnik jeszcze troche go naprostuje i nie będzie śladu ale to już jak będe miał kierunkowskaz żebym wiedział ile go prostowac
Malowac nie będe, bo to tylko drobne ryski, które i tak sa niczym w porównaniu do tego co się zaczyna dziac z tyłem samchodu, a co po zimie pewnie będzie tragiczne ... i wszystko przez jednego pseudo lakiernika !!!!
rosomak1983 - 03-10-2009, 23:08
Na twoim miejscu za kase z ubezpieczenia zrobiłbym tył...
karolgt - 03-10-2009, 23:15
rosomak1983 napisał/a: | Na twoim miejscu za kase z ubezpieczenia zrobiłbym tył... |
nie wiem, biore to pod uwage, ale napewno nie teraz, jeśli juz to na wiosne. jest to opcja bo jestem 1k to przodu i tak ale kurdeee wkurza mnie że tyle kasy zapłaciłem i mam przez to wiecej problemów i auto w gorszym stanie.
no nic, za pare dni pewnie pojade do goscia, pokaze mu jak to wyglada po kolejnych 1,5 miesiaca... naiwnie licze ze może go ruszy sumienie i zobaczył co delikatnie mówiąc zepsuł.
Marcin-Krak - 04-10-2009, 02:45
A tak z ciekawości - robiłeś to tam, gdzie podłużnice czy gdzie indzie ?
Napisz na małopolskim co by w razie czegoś ktoś nie wdepnął
karolgt - 04-10-2009, 13:09
Marcin-Krak napisał/a: | A tak z ciekawości - robiłeś to tam, gdzie podłużnice czy gdzie indzie ?
Napisz na małopolskim co by w razie czegoś ktoś nie wdepnął |
nie, gdzie indziej, w miejscu które mi Arci polecił....
spoko, umieszcze odpowiednie informacje o tym zakładzie, nie tylko na forum
ale póki co czekam na zakonczenie sprawy, licze na to że gośc jak zobaczy jak wyglada jego praca po 3 miesiacach zrozumie ze zepsuł i tyle.
pawela - 11-10-2009, 12:19
karolgt, mam Cię
cytaty z zeszłego roku o progach u mnie:
karolgt napisał/a: | ictus napisał/a: | ale wiesz ze bez dokladni zderzaka to bedzie wygladalo w najlepszym wypadku kiepsko |
tylko skąd taka wykombinować... |
karolgt napisał/a: | mowie o dokładce do zderzaka przedniego jakas by sie przydała |
karolgt - 11-10-2009, 16:17
ale to nie ja napisalem ze kiepsko wyglada bez dokładki przedniej tylko ze nie wiem skad taka dostac
|
|
|