Forum ogólne - SKRADZIONO COLTA GDAŃSK!
Anonymous - 28-07-2009, 14:09
Myślę, że było zapotrzebowanie na części jak zobaczę dam cynk gdzie trzeba:)
patriotazz - 28-07-2009, 17:59
Łęczna w Lubelskim również sie rozglada lecz wątpie aby tutaj doszedł, moim zdaniem było zapotrzebowanie na części.
Pozdro
masa - 28-07-2009, 21:58
SŁUPSK też się przyłącza.
Pracuję w serwisie opon więc jeżeli poszedł na części to może trafi się jakiś zawodnik z Twoimi kołami. Fotkę mam na tapecie w telefonie.
Pozdrawiam.
jkrzysztof80 - 28-07-2009, 22:14
Dałem znać kumplowi z policji w Tucholi może akurat coś będzie wiedział
Anonymous - 30-07-2009, 20:34
mieszkam na chelmie bede mial oczy otwarte
pret0r - 31-07-2009, 12:36
witam.. toruń też się przyłącza
napisałem też posta na forum a3-club.net więc myślę że do poszukiwań przyłączy się spora grupa z całej Polski..
powodzenia wszystkim...
mario mario - 01-08-2009, 06:52
Lublin caly czas czuwa, namierzylem dwa srebrne ale to nie te a w jednym przypadku jak sprawdzalem caly samochód to wlasciciel malo nie zszedl, aż sam się przestraszylem. świeżo malowanych nie widzialem, bylem w 8 szrotach i u gościa który handluje częściami do miśków ale tez nic, jutro podjadę na gieldę w elizówce, ale szybciej na częsciach niż na samochodówce coś mogę znaleźć. Koledzy mają rację podaj jakieś niepowtarzalne cechy elementów nadwożia lub podzespolów mechanicznych, tak będzie latwiej znaleźć.
Fragu - 01-08-2009, 09:34
dużo śmigam po Bydgoszczy i okolicach, będę uważał !
hary88 - 02-08-2009, 22:40
witam ! moim rodzicom skradziono kiedyś CC , zgłoszono to na policje , straż miejska, znajomemu taksiarzowi , wieczorem samochód się znalazł tzn mama spacerując z sąsiadka ze sklepu zobaczyła go na parkingu 100m od posterunku straży miejskiej ... nic nie zginęło nic nie zostało uszkodzone przejechane było 4km... może w Twoim wypadku jest tak samo może ktoś się tylko przejechał i wcale bym się nie zdziwił jak będzie na jakimś osiedlu na parkingu w Trójmieście.
w ramach możliwości popatrzę na allegro na części , powodzenia
ferdek162 - 02-08-2009, 22:43
witam. Jak zobacze takiego miśka to dam cynk. mieszkam na podlasiu. ale niemoge powiedzieć że napewno lecz chyba widziałem go okolice gdańsk, hel w terminie 28-31 lipca. a przynajmniej wiem że na takim samochodzie tknęła mnie tablica z numerami "***44**" jechałem za nim ale niepamiętam pełnej rejstracji.
zenek_bb - 02-08-2009, 23:36
bielsko i okolice cieszyna sie rozgląda, warto szukac na allegro, naprawde złodzieje są bezczelni i znajomemu jak CENZURA golfa 4 to alusy na allegro były, złodziej złapany, miał 16 lat...
słowa współczucia naprawdę... nieda się napisac co czuje...
mario mario - 03-08-2009, 06:31
Gieda w Lublinie. Jeden przykól moją uwagę, ladnie pomalowany, a jak zacząlem dopytywać sie to gościuod razu przyznal sie że to rozbitek z Holand czy z Belg. Nie mogę znaleźć teg pierwszego co widzialem w poniedzialek, ale oczy szeroko otwarte i nawet aparat wożę ze sobą.
[ Dodano: 04-08-2009, 07:18 ]
Znalazem tego co go widziaem w poniedzialek, niestety to nie ten, no i dobrze pilnowalny, tylko gość zaparkowal pod blokiem i poszedl do domu wyskoczylem aby oblukać, za dwie minuty, wybiegl wlasciciel, ale spoko jak mu wyjasnilem co i jak, jeszcze powiedzial, gdzie widzial podobne, ale te sprawdzilem. Czym dlużej bez odzewu o odnalezieniu twojego auta, tym bardziej sklonnym do teori, że poszedl na części.
Anonymous - 04-08-2009, 09:28
http://dieselteam.pl/foru...p?p=54115#54115
Anonymous - 04-08-2009, 11:10
witam, dziękuję kolejnym obserwatorom! Samochód ani żadne części się jeszcze nie odnalazły, policja stwierdziła "jak coś będzie wiadomo, to pan pierwszy się dowie"
Anonymous - 04-08-2009, 15:47
sajmonski napisał/a: | "jak coś będzie wiadomo, to pan pierwszy się dowie" | dokładnie tak będzie, prawdopodobnie szybciej od nich
|
|
|