Nasze Miśki - Black Beauty by robertdg
robertdg - 03-12-2009, 08:39
tucci, kazdemu zdarzaja sie pomylki myslalem o zegarach HC, ale towar istnie debetowy, nawet nie pojawia sie na polkach bo juz ktos wczesniej sobie zarezerwowal, obdzwonilem tylu hadlarzy ze nie interesuja mnie natomiast zegary HC z angola, to juz jest lipa jak dla mnie, wole europejskie, probuje jeszcze dorwac tylne nakladki blotnikow od Avance, ale tutaj tez lipa
Hugo - 03-12-2009, 14:19
robertdg napisał/a: | nie interesuja mnie natomiast zegary HC z angola | Dlaczego?
Rafal_Szczecin - 03-12-2009, 18:10
robertdg napisał/a: | cci, kazdemu zdarzaja sie pomylki myslalem o zegarach HC, ale towar istnie debetowy, nawet nie pojawia sie na polkach bo juz ktos wczesniej sobie zarezerwow |
ja dorwalem zegary HC z europejczyka.
z angola rowniez nie chcialem, wiec szukalem ,szukalem i wkoncu znalazly, sie, cena powalala, ale jednak sa moje
robertdg - 03-12-2009, 20:51
Hugo napisał/a: | Dlaczego? | bo wygladaja jak zegary z USA przebieg milowy a ponizej zoltymi malymi cyferkami przebieg w km
Rafal_Szczecin napisał/a: | z angola rowniez nie chcialem, wiec szukalem ,szukalem i wkoncu znalazly, sie, cena powalala, ale jednak sa moje | widzialem raz u zyklona za 700zl, do tego stopnia to jeszcze nie mam glebokiego portfela
tucci - 03-12-2009, 21:08
robertdg napisał/a: | Hugo napisał/a: | Dlaczego? | bo wygladaja jak zegary z USA przebieg milowy a ponizej zoltymi malymi cyferkami przebieg w km
Rafal_Szczecin napisał/a: | z angola rowniez nie chcialem, wiec szukalem ,szukalem i wkoncu znalazly, sie, cena powalala, ale jednak sa moje | widzialem raz u zyklona za 700zl, do tego stopnia to jeszcze nie mam glebokiego portfela |
Bez przesadyzmu z tymi malymi zoltymi km;ami...ja wole patrzec na obroty niz na predkosc
robertdg - 03-12-2009, 22:20
tucci, gusty sa gustami, ja niestety jestem takim czlowiekiem, ze albo robie do rzeczy albo nie robie wogole, za druciarstwem nie przepadam
Hugo - 03-12-2009, 23:21
robertdg napisał/a: | bo wygladaja jak zegary z USA przebieg milowy a ponizej zoltymi malymi cyferkami przebieg w km | Nie przeszkadzałoby mi to.
robertdg - 03-12-2009, 23:23
Hugo napisał/a: | Nie przeszkadzałoby mi to. | Wybacz zle sie wyrazilem, nie przebieg a wskazanie predkosci, widzialem to na wlasne oczy i jakos tak nijako wygladalo.
Rafal_Szczecin - 04-12-2009, 08:03
robertdg napisał/a: | widzialem raz u zyklona za 700zl, do tego stopnia to jeszcze nie mam glebokiego portfela |
dalem jeszcze wiecej
fakt, mi rowniez przeszkadzalby licznik w milach, to juz nie jest to samo, co europejski licznik .
tucci - 04-12-2009, 18:37
Rafal_Szczecin napisał/a: | co europejski licznik . |
...a Anglia to nie Europa
...co do "zoltych malych", HC swieca na bialo a predkosc taka jak w VR
robertdg - 10-12-2009, 18:55
No to Misiu dzisiaj zjadl niecale 500zł, nowe klocki tyl, nowe gumeczki na prowadnice tylnych zaciskow, nowe sprezynki do klocków, komplet filtrów, olej, niby nic a jednak dobre czesci sa kosztowne. Dodatkowo jeszcze zrobionych pare innych detali, a zapomnialem jeszcze o zaróweczce stopu tylnej lampy, zaskoczyla mnie jak ja wyciagnalem, jak w amerykanskich autach wygladala
matti87 - 17-12-2009, 11:30
Niezłe cacko ja jak kasa pozwoli a narazie jest krucho bo jeszcze studiuje też bende myślał nad kupnem tego modelu 2.0 16V ale nazazie mój misiek mi wystarcza i nie zamienił bym go na żadnego golfa czy astrę .. Trzymaj tak dalej !! apropo piękna fela
Mario1987 - 17-12-2009, 12:33
Bardzo ładny i zadbany rekinek
idas - 17-12-2009, 13:48
Piękne auto:) Jeśli będę zmieniał lancera to właśnie na takiego Gala, koniecznie czarnego:) Cudo
Valdi_1991 - 27-12-2009, 00:28
robertdg, spoko furka kolorek jest super
|
|
|