To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Black Beauty by robertdg

robertdg - 03-12-2009, 08:39

tucci, kazdemu zdarzaja sie pomylki ;-) myslalem o zegarach HC, ale towar istnie debetowy, nawet nie pojawia sie na polkach bo juz ktos wczesniej sobie zarezerwowal, obdzwonilem tylu hadlarzy ze :shock: nie interesuja mnie natomiast zegary HC z angola, to juz jest lipa jak dla mnie, wole europejskie, probuje jeszcze dorwac tylne nakladki blotnikow od Avance, ale tutaj tez lipa :-(
Hugo - 03-12-2009, 14:19

robertdg napisał/a:
nie interesuja mnie natomiast zegary HC z angola
Dlaczego?
Rafal_Szczecin - 03-12-2009, 18:10

robertdg napisał/a:
cci, kazdemu zdarzaja sie pomylki ;-) myslalem o zegarach HC, ale towar istnie debetowy, nawet nie pojawia sie na polkach bo juz ktos wczesniej sobie zarezerwow

ja dorwalem zegary HC z europejczyka.
z angola rowniez nie chcialem, wiec szukalem ,szukalem i wkoncu znalazly, sie, cena powalala, ale jednak sa moje :)

robertdg - 03-12-2009, 20:51

Hugo napisał/a:
Dlaczego?
bo wygladaja jak zegary z USA przebieg milowy a ponizej zoltymi malymi cyferkami przebieg w km

Rafal_Szczecin napisał/a:
z angola rowniez nie chcialem, wiec szukalem ,szukalem i wkoncu znalazly, sie, cena powalala, ale jednak sa moje
widzialem raz u zyklona za 700zl, do tego stopnia to jeszcze nie mam glebokiego portfela
tucci - 03-12-2009, 21:08

robertdg napisał/a:
Hugo napisał/a:
Dlaczego?
bo wygladaja jak zegary z USA przebieg milowy a ponizej zoltymi malymi cyferkami przebieg w km

z angola rowniez nie chcialem, wiec szukalem ,szukalem i wkoncu znalazly, sie, cena powalala, ale jednak sa moje
widzialem raz u zyklona za 700zl, do tego stopnia to jeszcze nie mam glebokiego portfela

Bez przesadyzmu z tymi malymi zoltymi km;ami...ja wole patrzec na obroty niz na predkosc :finga:

robertdg - 03-12-2009, 22:20

tucci, gusty sa gustami, ja niestety jestem takim czlowiekiem, ze albo robie do rzeczy albo nie robie wogole, za druciarstwem nie przepadam :lol:
Hugo - 03-12-2009, 23:21

robertdg napisał/a:
Nie przeszkadzałoby mi to.
robertdg - 03-12-2009, 23:23

Hugo napisał/a:
Nie przeszkadzałoby mi to.
Wybacz zle sie wyrazilem, nie przebieg a wskazanie predkosci, widzialem to na wlasne oczy i jakos tak nijako wygladalo.
Rafal_Szczecin - 04-12-2009, 08:03

robertdg napisał/a:

dalem jeszcze wiecej ;)

fakt, mi rowniez przeszkadzalby licznik w milach, to juz nie jest to samo, co europejski licznik .

tucci - 04-12-2009, 18:37

co europejski licznik .

...a Anglia to nie Europa :?: :!: :!:
...co do "zoltych malych", HC swieca na bialo :wink: a predkosc taka jak w VR :mrgreen:

robertdg - 10-12-2009, 18:55

No to Misiu dzisiaj zjadl niecale 500zł, nowe klocki tyl, nowe gumeczki na prowadnice tylnych zaciskow, nowe sprezynki do klocków, komplet filtrów, olej, niby nic a jednak dobre czesci sa kosztowne. Dodatkowo jeszcze zrobionych pare innych detali, a zapomnialem jeszcze o zaróweczce stopu tylnej lampy, zaskoczyla mnie jak ja wyciagnalem, jak w amerykanskich autach wygladala ;-)
matti87 - 17-12-2009, 11:30

Niezłe cacko :biggrin: ja jak kasa pozwoli a narazie jest krucho :wink: bo jeszcze studiuje też bende myślał nad kupnem tego modelu 2.0 16V ale nazazie mój misiek mi wystarcza i nie zamienił bym go na żadnego golfa czy astrę .. Trzymaj tak dalej !! apropo piękna fela
Mario1987 - 17-12-2009, 12:33

Bardzo ładny i zadbany rekinek :D
idas - 17-12-2009, 13:48

Piękne auto:) Jeśli będę zmieniał lancera to właśnie na takiego Gala, koniecznie czarnego:) Cudo
Valdi_1991 - 27-12-2009, 00:28

robertdg, spoko furka :D kolorek jest super :D