Nasze Miśki - Ja_good & CB5A
Kleju - 27-06-2010, 22:35
Ja_good napisał/a: | wiec nozyk do tapet,2.5 h i oslonki gotowe |
Dla utrwalenia i lepszego połysku pomaluj jeszcze lakierem bezbarwnym
kafar87 - 27-06-2010, 22:55
Świetna furka
Aż się lżej na sercu robi, że takie autko nie jest w rękach rzeźnika
Ja_good - 27-06-2010, 22:57
Kleju napisał/a: | Dla utrwalenia i lepszego połysku pomaluj jeszcze lakierem bezbarwnym |
myslalem nad tym. i chyba jutro je odkrece z powrotem,przeczyszcze i psikne clear-em
rosomak1983 - 27-06-2010, 23:46
Ja_good, a ja prosze o fotki obejmujace wiecej auta
Ja_good - 28-06-2010, 20:56
rosomak1983 napisał/a: | Ja_good, a ja prosze o fotki obejmujace wiecej auta |
a prosze
tylko niestety nie cyfrowka bo bateria mi padla i musialem Comunicatorem zdjecia robic a jako ze tam jest VGA to szalu z jakoscia nie ma
http://img693.imageshack.us/gal.php?g=zdjcie1p.jpg
rosomak1983 - 28-06-2010, 23:12
szczena opada jest naprawde bombowo Bardzo pasuja te pomarańczowe halogeny i kierunki. Bardzo ładne auto w dodatku swiadomosc jaki motor tam siedzi dodaje dodatkowego smaku... Swoja droga ciekawe jak by nasze auta wygladały obok siebie
Ostatnia rzecza jaka bym zrobił to wywalił naklejke, pozatym powiem Ci ze progi nie sa wcale konieczne. Jakby co poluj na takie z EVO II takie jak ja mam lub podobne np chyba ideas tez ma fajne, z III troche zbyt masywne do ori zderzaków.
PS Rozkminka JA_GOOD to taka duza jagoda ????? hehe
mystek - 29-06-2010, 07:01
No i przy okazji Jagood pokazał nam, jak powinno się parkować na parkingu przymarketowym .
Kierunki fajne, choć myślałem, ze ta pomarańcz będzie taka bardziej wyrazista, nie taka wyblakła :/
Ja_good - 29-06-2010, 10:00
rosomak1983 napisał/a: | Jakby co poluj na takie z EVO II takie jak ja mam |
szukam na angliach i malezjach ale slabo z tym narazie
rosomak1983 napisał/a: | PS Rozkminka JA_GOOD to taka duza jagoda ????? hehe |
to taka wariacja od nazwiska :Jagódka a ze mam ponad 2m wzrostu to moze byc jako duza jagoda
mystek napisał/a: | No i przy okazji Jagood pokazał nam, jak powinno się parkować na parkingu przymarketowym . |
No a co ty myslisz to tak apropo rozmowy w "Kultura jazdy po drogach..." Pozatym mnie szlag trafia jak widze wiesniakow co staja po skosie wiec zawsze staram sie uskuteczniac prawidlowe parkowanie
mystek napisał/a: | Kierunki fajne |
na zywo troche mniej bo jednak mimo wszystko troszke nierowna powiechnia jest.
mystek napisał/a: | choć myślałem, ze ta pomarańcz będzie taka bardziej wyrazista, nie taka wyblakła :/ |
nie oczekuj cudow od aparatu VGA
rosomak1983 napisał/a: | Bardzo pasuja te pomarańczowe halogeny i kierunki. |
nawet zgrywa sie to z obecnym kolorem felg-wiec jednak nie bede malowal
rosomak1983 napisał/a: | Swoja droga ciekawe jak by nasze auta wygladały obok siebie |
moze nadazy sie okazja kiedys by sie pofocic
rosomak1983 - 29-06-2010, 15:21
Ja_good napisał/a: | szukam na angliach i malezjach ale slabo z tym narazie |
powiem Ci ze bardzo wytrzymały plastik ten orginalny.
Ja_good napisał/a: | rosomak1983 napisał/a:
PS Rozkminka JA_GOOD to taka duza jagoda ????? hehe
to taka wariacja od nazwiska :Jagódka a ze mam ponad 2m wzrostu to moze byc jako duza jagoda |
hahaha Czyli dobra rozkmina Ja_good napisał/a: | rosomak1983 napisał/a:
Bardzo pasuja te pomarańczowe halogeny i kierunki.
nawet zgrywa sie to z obecnym kolorem felg-wiec jednak nie bede malowal |
no nie chce kusic bo teraz wyglada bdb ale białe mogłyby zrobic oszłamiajaco celujacy efekt Mogłbym Ci dac przymierzyc swoje zimowe tyle wiadomo odległosc
Cos jeszcze zamierzasz????
Ja_good - 29-06-2010, 22:15
rosomak1983 napisał/a: | powiem Ci ze bardzo wytrzymały plastik ten orginalny. |
co OEM to OEM-laminat na byle krawezniku peka
rosomak1983 napisał/a: | iałe mogłyby zrobic oszłamiajaco celujacy efekt Mogłbym Ci dac przymierzyc swoje zimowe tyle wiadomo odległosc |
zawsze moge na probe zalozyc-popatrz na pierwsza strone tematu
rosomak1983 napisał/a: | Cos jeszcze zamierzasz???? |
rzeczy eksploatacyjnych pisal nie bede a z "tuningow" to:
-maska z EVO
-fotele cyborg r/EVO
-moze progi i lotka ale tylko z EVO II
-mocniejszy hamulec
a potem tylko cieszyc sie eksploatacja
Ja_good - 26-07-2010, 23:50
post pod postem bo potrzebuje rady
jako ze gadalismy na ostatnim spocie,ze szarpie mi przy naglym otwarciu przepustnicy do 3000 rpm i jako rade od mkm dostalem wymiane kabli siwec i filtra powietrza.to teraz ptytania 2 filtr powietzra jest naprawde zasyfiony,wiec wymienie jutro ale to nie problem bo dostepny jest.
natomiast co do swiec wykecilem dzis i okazalo sie ze przerwa jest chyba z 1,5-2 mm wiec leca do smieci od kopa-oznaczenia jakie wyczytalem na nich to NGK-R BKR6E II(11) - takie same zalozyc? w IC maja po 13zl
i druga sprawa-wiazka zaplonowa.po zdjeciu jej okazalo sie ze jeden kabel byl izolowany wiec tez do wywalenia ida-z tym ze nie doczytalem sie oznaczen,jedynie co to po katalogu IC- NGK 2553 RC-ME109 za 151,39 zł -brac czy kupic cos innego ?
sprawa pilna bo potrzebuje wymienic na juz wiec bede wdzieczny za podpowiedzi
pyjte - 27-07-2010, 17:43
Miałem te same objawy tzn. szarpało do 2500obr/min. Najpierw wymieniłem świece na NGK i szarpanie się skończyło. Jeżeli chodzi o kable to też mam jakieś podprzędne NIPPARTS czy jakoś tak na forum polecili mi kable NGK także bierz, cena też wydaje się OK
Ja_good - 27-07-2010, 21:45
udalo mi sie kupic takie same swiece NGK u mnie w hurtowni po 7,74 i filtr japparts.
szarpanie ustalo i znow sie przyjemnie jezdzi.nie wiem czy zniklela tez zadyszla w wyzszych obrotach bo pogoda na to nie pozwala
wiazke zakupie kolejnym razem i to wlasnie Ngk
mkm - 28-07-2010, 00:23
Ja_good napisał/a: |
wiazke zakupie kolejnym razem i to wlasnie Ngk |
Jak ktos juz starą izolował to jak najpredzej.
Teraz jak dodatkowo ja "poruszałes" moze zacząć płatac figle.
Ja_good - 28-07-2010, 00:28
mkm napisał/a: | Ja_good napisał/a: |
wiazke zakupie kolejnym razem i to wlasnie Ngk |
Jak ktos juz starą izolował to jak najpredzej.
Teraz jak dodatkowo ja "poruszałes" moze zacząć płatac figle. |
tak,jeden przewod od strony "cewki" na dlugosci 5 cm jest zaizolowany tasma-nie ruszalem i nie odklejalkem bo nie bylem ciekaw co tam jest.jednak nei zmienia to faktu ze wiazke wymienie
|
|
|