To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - A może urozmaicić miejsca spotów warszawskich?

macieekg - 11-03-2010, 17:11

czarnuch23 napisał/a:
Jesli chcemy zrobic spot typowo motoryzacyjny umowmy sie na parkingu, pobawimy sie pogadamy, poogladamy swoje autka- do tego nie trzeba knajpy-

Mnie kreca samochody i wszytko co dookola nich a tu toczy sie puste dyskusje gdzie by usiasc albo gdzie by zaparkowac....
Jestem dokładnie tego samego zdania, jestem na MM bo interesują mnie te samochody.
Uważam że spotkania są nie tylko po to aby się poznać ale również aby obejrzeć swoje auta, ostatnio faktycznie SPOTy bardziej przypominają charakterem spotkania przy kawie.

harpagan napisał/a:
Jednak dla mnie spoty MM były zawsze spotami o charakterze motoryzacyjnym i nie zważając na śnieg deszcz czy mróz należe do tej ekipy, która woli zmarznąć oglądając nowości pod maską niż siedzieć na czterech literach przy ciastku i pizzy. Wymieniając się spostrzeżeniami, uwagami i komentując kwestie samochodowe nabieram dużo energii i chęci do dalszej zabawy w samochód jak i integracji. W ten sposób też buduję relację z resztą MM.
Jestem dokładnie tego samego zdania. Od października nie miałem okazji Ciebie poznać i zobaczyć twojego GTi, a mnie ciekawi on :D

Hubeeert napisał/a:
spoty są po to żeby się spotkac ale niekoniecznie w piątek w ogromnym centrum handlowym przy jednym z najbardziej zakorkowanych miejsc w Warszawie
Akurat w tym miesiącu wypadł piątek, ale było już mówione, że spoty są dlatego 12 aby nie był to akurat "ten" dzień tygodnia który komuś NIGDY nie pasuje.
Centrum handlowe jest, bo nad wisłą jest trochę za zimno aby stać na dworze kilka h.

cns80 - 11-03-2010, 17:47

Hubeeert napisał/a:
http://www.warszawa.pl/stara/news/view,2239.html
No to wychodzi że Deski są najbliżej tego miejsca :) A to dzięki rozciągłości dzielnicy Wawer :P

PabloGal napisał/a:
Taką poznałem "starą gwardię" i szkoda, że tego już nie ma.
Może wróci ;)
Myślę że robienie zmian w ostatniej chwili nie ma sensu. Proponuję się zastanowić do końca miesiąca żeby zaraz po świętach można było dać konkretne info. Czyli dyskusję proponuję skończyć w piątek przed świętami.

koszmarek - 11-03-2010, 17:54

czyli jutro bez zmian? Ciekawe czy przyjedzie ktoś poza osobami zadeklarowanymi gdzieś wyżej :roll:
Piwor - 11-03-2010, 20:20

A gdzie ten spot jutro? Może to dziwne, ale jakoś nie zależnie od miejsca można ogarniać tematykę motoryzacyjną. Dobrze było pod wiaduktem przy deskach. Każdy stał przy autku i było ok.
mlun - 11-03-2010, 20:30

Chyba w GM z tego co wcześniej pisali inni.
Maretzky85 - 12-03-2010, 08:38

To ja poproszę Koszmarka, żeby się za mnie o jedzeniu nie wypowiadała :P To raz.
Dwa, że mi też brakuje typowo motoryzacyjnych spotów, siedzenia przy samochodach i oglądania co tam nowego, ciekawego się znalazło pod maską. Na spotach jednak bywam i coraz częściej udaje się wyrwać ludzi na zewnątrz ... i w zasadzie tam zostawać i gadać o wozidłach :) Co prawda w ten sposób robią się dwa obozy, ale każdy jest zadowolony. Osoby które chcą się kawiarenkować siedzą w środku, a osoby które chcą gadać o samochodach na zewnątrz.

Jassmina - 12-03-2010, 08:49

Acha.
Samochodem do pracy nie jeżdżę i nie przyjechałabym nim automatycznie dziś na spot.
Więc moja wartość jako klubowicza, spotowicza spadłaby do zera.
A to brzydka cyfra.

harpagan - 12-03-2010, 08:58

macieekg napisał/a:
Jestem dokładnie tego samego zdania. Od października nie miałem okazji Ciebie poznać i zobaczyć twojego GTi, a mnie ciekawi on :D

Dzisiaj się niestety nie pojawie, ale jest mała szansa że czarny zaliczy spota ;)
Jassmina napisał/a:
A to brzydka cyfra.

Jaśka nie odwracaj kota ogonem bo ukręcisz ;)
Absolutnie Czarnuch czy ja nie mieliśmy na myśli, żeby 100% uwagi skupić na samochodach. Z tym, że jakby na to nie patrzeć powinien to być temat przewodni. Grill czy pizza na spocie to miłe dodatki pozwalające zaspokoić małego głoda i wyluzować trochę atmosferę co na pewno jest też dobrym krokiem w kierunku nowej wiary. Tyle, że niech to zostaną dodatki, a nie temat główny.

Hubeeert - 12-03-2010, 11:01

Jassmina napisał/a:
A to brzydka cyfra.

BeZedura.
harpagan napisał/a:
Absolutnie Czarnuch czy ja nie mieliśmy na myśli, żeby 100% uwagi skupić na samochodach. Z tym, że jakby na to nie patrzeć powinien to być temat przewodni. Grill czy pizza na spocie to miłe dodatki pozwalające zaspokoić małego głoda i wyluzować trochę atmosferę co na pewno jest też dobrym krokiem w kierunku nowej wiary. Tyle, że niech to zostaną dodatki, a nie temat główny.

100% zgody a zwłaszcza z : "Grill czy pizza na spocie to miłe dodatki pozwalające zaspokoić małego głoda i wyluzować trochę atmosferę co na pewno jest też dobrym krokiem w kierunku nowej wiary. Tyle, że niech to zostaną dodatki, a nie temat główny"

cns80 - 12-03-2010, 11:02

Cytat:
Tyle, że niech to zostaną dodatki, a nie temat główny.
AMEN
czarnuch23 - 12-03-2010, 15:04

"Tyle, że niech to zostaną dodatki, a nie temat główny"

Podpisuje sie pod tym obiema "rencyma" i nogami :)

koszmarek - 12-03-2010, 15:52

to biorę manuala jakiegoś pod pachę na spota dzisiaj, bo bez tego to o autach pogadać to o wyższości czarnego evo nad naszą lodówką(o kolorach)...
Hubeeert - 13-03-2010, 11:37

Cytat:
Po wczorajszym spotkaniu Mitsumaniaków - Galeria Mokotów, godz. 18 - zdałem sobie sprawę że nie za bardzo tam pasuję...
Młodzi ludzie, nastawieni na palenie gumy (przynajmniej grupka przy której stałem), zimno i wietrznie. I ta ponad godzina spędzona na dachu parkingu.

To tak w temacie podsumowania spota... Maila znaczy dostałem...

mlun - 13-03-2010, 11:55

Hmmm ja się spóźniłem jakieś 30-40 min i o paleniu gumy to nic mi nie wiadomo? Coś mnie ominęło?
Jak dla mnie było spoko. Można było pogadać o autkach do woli, pozachwycać się Legnumem Bartka. I o takie coś chyba chodzi przecież? Także nie wiem od kogo takie wiadomości.

Bartek - 13-03-2010, 12:48

Hubeeert, jestem w szoku. Dojechałem na spota ok 19, wszyscy grzecznie siedzieli w knajpie, a misie nic same nie upalały....

Przepytaj autora listu o więcej okoliczności oraz jak uznasz za stosowne, przeproś za wybór miejsca nie dostosowanego dla eLżbiety i pociesz, że ja świeżo malowanym przednim zderzakiem zadarłem w śpiącego policjanta na zjeździe jadąc może 5 km/h.