To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - marzenie się spełniło..... Sport Edition

Hipis - 29-04-2010, 03:22

:mrgreen: Fotki z sesji:

enjoy :twisted:

emefe - 29-04-2010, 12:11

Piękna sesja, piękny Gal, szacun. Hipis gdybyś potrzebował Gala Sport Edition ale z Tiptronikiem i elektronicznymi zegarami, to polecam swoją bryke do sesji. :wink:
fck - 29-04-2010, 23:40

Hipis, a wiesz ze za ten wjazd na uliczkę starego miasta przyszło mi wezwanie na straż miejską ?? :)
o kurde, ale ładny ten mój galant. Nie no kurcze, wielki szacunek za piękne zdjęcia, naprawde masz talent
A ogólnie co tam słychać u galanta.... wczoraj zakupiłem coś takiego

Uploaded with ImageShack.us[/b]

tresorex - 30-04-2010, 07:46

miodzio :) fajny masz znaczek na klapie :mrgreen:
Psikus - 30-04-2010, 22:39

piękne te zdjęcie...
Hipis - 02-05-2010, 21:12

fck, dobre dobre pewno wielki brat patrzył mam nadzieje ze obyło sie bez mandatu.
firtiris - 02-05-2010, 22:00

piekne zdjecia.
szkoda że mi takie nie wychodzą :/

pawela - 03-05-2010, 12:00

dobre kadrowanie, świetne ujęcia i wcale nie trzeba PSa ;) rewelacja, gratuluję!
fck - 04-05-2010, 18:36

obyło się bez mandatu, mam znajomą w SM ale fakt faktem nudzi im się, żeby karać ludzi za wjazd na 1 minutę. Radyjko włożone, różnica w jakości dźwięku między starym a nowym jak niebo i ziemia, w sumie się spodziewałem :)
Hipis - 05-05-2010, 16:45

to najwazniejsze ze mandat ominal :) hehe,choc byłoby co opowiadac za co mandat dostales :)
ApAcHoS - 05-05-2010, 17:09

Super sesja jak i samo auto

p.s. nie mówiłeś że też jesteś na forum autokącika :mrgreen:

fck - 06-05-2010, 20:30

ApAcHoS nie jestem z forum autokącika. Ktoś mnie już o to pytał tu na forum. Ten emot na bagażniku to pomysł własny. Właściwie to mam taką naklejkę na każdym swoim samochodzie dotychczas
Przedwczoraj podczas przejeżdżania przez mały uskok na asfalcie pękła mi sprężyna w prawym tylnim zawieszeniu. Na szczęście byłem przygotowany na takie wypadki, machanior mnie ostrzegał przy zmianie amorów ze sprężyna jest nadpęknięta i zdążyłem za wczasu zaopatrzyć się w Eibacha na tył

W galancie ostro się dzieję, krótko mówiąc inwestuję :D a więc do rzeczy...
po pierwsze no to na prawym tylnym nadkolu wyskoczyły mi 2 bąble, nic strasznego bo w kolorze lakieru, ruda się jeszcze nie przebiła na wierzch, ale jak na to patrzyłem do krew mnie zalewała. Oddałem do lakiernika nie byle jakiego. Po kilku dniach do mnie zadzwonił, że blacha tam jest jak kartka i może to zrobić ale za 3 miesiące i tak wyjdzie, trzeba by wspawać reperaturki. No więc reperaturkę wspawano ( trochę rzeżba bo na rynku są tylko od kombi) zacynowano, dziś galant poszedł do malowania mam nadzieję odebrać do w czwartek, piątek.
Po drugie kupiłem skórzane wnętrze:twisted: Skóra pochodzi z angola i jest czarna. Fotele i boczki są zszywane białą nicią, zagłóki foteli są puste w środku, wszystko sprawia bardzo miłe wrażenie i pięknie pachnie. Fotele idą do przeróbki na euro za jakiś tydzień, jak będzie wszystko na miejscu pokaże foto

Krzysek - 12-06-2010, 23:33

Fotele już w aucie? Dużo ta zmiana Cie kosztowała? :wink:

Pozdrawiam!

fck - 12-06-2010, 23:37

Krzysek tył sam zamontowałem jutro cyknę foto, do foteli przednich się nie dotykam, oddam po wypłacie do przerobiania, a koszty wyglądają następująco:
za całe wnetrze skórzane tj. fotele x2, kanapa, podłokietnik, boczki x4 zapłaciłem 500 pln, byłem u tapicera który będzie mi przerabiać fotele, życzy sobie za to jakieś 150 pln za jeden :)

Krzysek - 13-06-2010, 00:06

Dobra cena :mrgreen:

Czekam na foto :biggrin: