To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - potrzebny OUTEKII do obejrzenia(W-wa)przed zakupem- I ROK PO

13zbyszek13 - 07-04-2010, 10:09

to nowe tablice , ubezpieczenie i w miasto
AndrzejekUć - 07-04-2010, 11:08

Steff napisał/a:
mitsu00 napisał/a:
AndrzejekUć napisał/a:
To ma jak najbardziej związek z wątkiem bo ja mam mistuowi po podcinać tuje a on w zamian wypoleruje mi mojego turboklekota :D I będziemy oglądać efekty :lol:

U mnie podciać trza by było jodly kaukaskie bo france wyrosły jakby tam anabole jakies były w nawozie.... :twisted: No i te cholerne krety..... jakaś totalna inwazje mam :finga:
ja siatke położyłem bo nie dawałem rady już

Widzę że Steff już wyleciał :evil:

mitsu00 - 07-04-2010, 11:10

AndrzejekUć napisał/a:
Widzę że Steff już wyleciał

Noooo, za awatarka wielkanocnego..

lexus - 07-04-2010, 14:10

avatar był zajefajny ale trochę nie na te forum :twisted:
KowaliK - 07-04-2010, 14:20

Eee, kręcą Cię cudze sprzęty? :shock: IMO avatar Stefa był zdecydowanie nie na miejscu, chwała i cześć grupie trzymającej władze, że w końcu go wysłali na urlop.
bonito - 07-04-2010, 14:24

Co do awatara Steffa - może był nie na miejscu, ale za to śmieszny. Stare przysłowie mówi, że jak Pan Bóg chce kogoś ukarać, odbiera mu poczucie humoru...
Chyba ostatnio niektórzy się narazili na górze :mrgreen:

lexus - 07-04-2010, 14:25

Jasne . ale bez steffa nie będzie miał kto dawać na wstrzymanie tym wszystkim piewcą myśli japońsko - holendersko -niemieckiej
mitsu00 - 07-04-2010, 18:46

Ale czy wy naprawde wiecie o którego awatarka biega? Bo na pewno nie o tego z pozycjami.... :D
KowaliK - 07-04-2010, 20:23

No ze smerfetką i.... :P Ten z pozycjami to pikuś.
Masonex - 07-04-2010, 22:08

mitsu00 napisał/a:
Zadowolenie gwarantowane z nadwyżką. Fura Masonexa oddzyskała wczoraj 2 życie wewnątrz i na zewnątrz po latach zaniedbania i jazdy po krzakach przez poprzedniego właściciela......

Ta jest. Tu troszke napisałem. http://forum.mitsumaniaki...p=677252#677252

W skrócie- polecam mitsu00SPA. Samochód wypucować i schowac;) Coby sie nie brudził i nie raził blaskiem;)

lexus - 08-04-2011, 22:42

Tak więc panowie i panie odswieżam temat aby podsumować rok od zakupu mojego outka w Belgii.Przejechałem nim przez ten rok 13,5 tyś km i powiem że jak bym miał jeszcze raz podejmować decyzję co kupić to też kupił bym to auto .Nie zawiodło mnie ani razu . Przejechałem rok bez awarii nie licząc wymiany uszczelki pod pompą ciśnienia paliwa (lekkie pocenie).A przecież to nie nowy samochód tylko 2,5 r. w momencie zakupu i dziś 3,5 letni o przebiegu blisko 80tyś.Nie widzę żadnych oznak zużycia dwumasy sprzęgła i innych pierdół o których tu tyle napisano .auto jest naprawdę solidne za tę kasę!(18. euro) .Po ostatnim przeglądzie nie swierdzono żadnych usterek co mnie bardzo cieszy :mrgreen: Bierze mało oleju ok 0,5-0,7 to co przejechałem , mimo prędkości autostradowych.Podsumowując co mógł bym za tę kasę kupić -może skodę octawię 1,6 benzyna ,vw paska pewnie deko młodszego ,albo dacię nową :wink: ale gdzie tu można by było się wyróżnić z tłumu nie mówiąc o 4x4 no i te małe spalanie przy tej masie(roczna 7,6 l).Reasumując jeszcze raz nie ma takiego auta (wygląd ,teren ,przestronność,wyposażenie)za takie pieniądze .Polecam wszystkim niezdecydowanym żeby uwieżyli w 3 diamenty i dzękuję wszystkim mitsumaniakom którzy pomogli mi w podjęciu decyzji.Nie taki diabeł straszny jak go malują :wav:
13zbyszek13 - 09-04-2011, 18:59

lexus napisał/a:
Tak więc panowie i panie odswieżam temat aby podsumować rok od zakupu mojego outka w Belgii.Przejechałem nim przez ten rok 13,5 tyś km i powiem że jak bym miał jeszcze raz podejmować decyzję co kupić to też kupił bym to auto .Nie zawiodło mnie ani razu . Przejechałem rok bez awarii nie licząc wymiany uszczelki pod pompą ciśnienia paliwa (lekkie pocenie).A przecież to nie nowy samochód tylko 2,5 r. w momencie zakupu i dziś 3,5 letni o przebiegu blisko 80tyś.Nie widzę żadnych oznak zużycia dwumasy sprzęgła i innych pierdół o których tu tyle napisano .auto jest naprawdę solidne za tę kasę!(18. euro) .Po ostatnim przeglądzie nie swierdzono żadnych usterek co mnie bardzo cieszy :mrgreen: Bierze mało oleju ok 0,5-0,7 to co przejechałem , mimo prędkości autostradowych.Podsumowując co mógł bym za tę kasę kupić -może skodę octawię 1,6 benzyna ,vw paska pewnie deko młodszego ,albo dacię nową :wink: ale gdzie tu można by było się wyróżnić z tłumu nie mówiąc o 4x4 no i te małe spalanie przy tej masie(roczna 7,6 l).Reasumując jeszcze raz nie ma takiego auta (wygląd ,teren ,przestronność,wyposażenie)za takie pieniądze .Polecam wszystkim niezdecydowanym żeby uwieżyli w 3 diamenty i dzękuję wszystkim mitsumaniakom którzy pomogli mi w podjęciu decyzji.Nie taki diabeł straszny jak go malują :wav:

Mnie dziś stuknęło 50000 bez zarzutu.
:D :lol: :D :lol: :D :lol:

mitsu00 - 09-04-2011, 19:09

13zbyszek13 napisał/a:

13zbyszek13 - 10-04-2011, 09:37

mitsu00 napisał/a:
13zbyszek13 napisał/a:

Bo ty masz skandynawską wersję. :D

sound_designer - 15-05-2011, 19:13

Dzięki lexus za opowiedzenie swojej historii ;) ) Chciałbym być juz poza ta niepewnością przy zakupie uzywanego autak...