Outlander II Ogólne - potrzebny OUTEKII do obejrzenia(W-wa)przed zakupem- I ROK PO
13zbyszek13 - 07-04-2010, 10:09
to nowe tablice , ubezpieczenie i w miasto
AndrzejekUć - 07-04-2010, 11:08
Steff napisał/a: | mitsu00 napisał/a: | AndrzejekUć napisał/a: | To ma jak najbardziej związek z wątkiem bo ja mam mistuowi po podcinać tuje a on w zamian wypoleruje mi mojego turboklekota I będziemy oglądać efekty |
U mnie podciać trza by było jodly kaukaskie bo france wyrosły jakby tam anabole jakies były w nawozie.... No i te cholerne krety..... jakaś totalna inwazje mam | ja siatke położyłem bo nie dawałem rady już |
Widzę że Steff już wyleciał
mitsu00 - 07-04-2010, 11:10
AndrzejekUć napisał/a: | Widzę że Steff już wyleciał |
Noooo, za awatarka wielkanocnego..
lexus - 07-04-2010, 14:10
avatar był zajefajny ale trochę nie na te forum
KowaliK - 07-04-2010, 14:20
Eee, kręcą Cię cudze sprzęty? IMO avatar Stefa był zdecydowanie nie na miejscu, chwała i cześć grupie trzymającej władze, że w końcu go wysłali na urlop.
bonito - 07-04-2010, 14:24
Co do awatara Steffa - może był nie na miejscu, ale za to śmieszny. Stare przysłowie mówi, że jak Pan Bóg chce kogoś ukarać, odbiera mu poczucie humoru...
Chyba ostatnio niektórzy się narazili na górze
lexus - 07-04-2010, 14:25
Jasne . ale bez steffa nie będzie miał kto dawać na wstrzymanie tym wszystkim piewcą myśli japońsko - holendersko -niemieckiej
mitsu00 - 07-04-2010, 18:46
Ale czy wy naprawde wiecie o którego awatarka biega? Bo na pewno nie o tego z pozycjami....
KowaliK - 07-04-2010, 20:23
No ze smerfetką i.... Ten z pozycjami to pikuś.
Masonex - 07-04-2010, 22:08
mitsu00 napisał/a: | Zadowolenie gwarantowane z nadwyżką. Fura Masonexa oddzyskała wczoraj 2 życie wewnątrz i na zewnątrz po latach zaniedbania i jazdy po krzakach przez poprzedniego właściciela...... |
Ta jest. Tu troszke napisałem. http://forum.mitsumaniaki...p=677252#677252
W skrócie- polecam mitsu00SPA. Samochód wypucować i schowac;) Coby sie nie brudził i nie raził blaskiem;)
lexus - 08-04-2011, 22:42
Tak więc panowie i panie odswieżam temat aby podsumować rok od zakupu mojego outka w Belgii.Przejechałem nim przez ten rok 13,5 tyś km i powiem że jak bym miał jeszcze raz podejmować decyzję co kupić to też kupił bym to auto .Nie zawiodło mnie ani razu . Przejechałem rok bez awarii nie licząc wymiany uszczelki pod pompą ciśnienia paliwa (lekkie pocenie).A przecież to nie nowy samochód tylko 2,5 r. w momencie zakupu i dziś 3,5 letni o przebiegu blisko 80tyś.Nie widzę żadnych oznak zużycia dwumasy sprzęgła i innych pierdół o których tu tyle napisano .auto jest naprawdę solidne za tę kasę!(18. euro) .Po ostatnim przeglądzie nie swierdzono żadnych usterek co mnie bardzo cieszy Bierze mało oleju ok 0,5-0,7 to co przejechałem , mimo prędkości autostradowych.Podsumowując co mógł bym za tę kasę kupić -może skodę octawię 1,6 benzyna ,vw paska pewnie deko młodszego ,albo dacię nową ale gdzie tu można by było się wyróżnić z tłumu nie mówiąc o 4x4 no i te małe spalanie przy tej masie(roczna 7,6 l).Reasumując jeszcze raz nie ma takiego auta (wygląd ,teren ,przestronność,wyposażenie)za takie pieniądze .Polecam wszystkim niezdecydowanym żeby uwieżyli w 3 diamenty i dzękuję wszystkim mitsumaniakom którzy pomogli mi w podjęciu decyzji.Nie taki diabeł straszny jak go malują
13zbyszek13 - 09-04-2011, 18:59
lexus napisał/a: | Tak więc panowie i panie odswieżam temat aby podsumować rok od zakupu mojego outka w Belgii.Przejechałem nim przez ten rok 13,5 tyś km i powiem że jak bym miał jeszcze raz podejmować decyzję co kupić to też kupił bym to auto .Nie zawiodło mnie ani razu . Przejechałem rok bez awarii nie licząc wymiany uszczelki pod pompą ciśnienia paliwa (lekkie pocenie).A przecież to nie nowy samochód tylko 2,5 r. w momencie zakupu i dziś 3,5 letni o przebiegu blisko 80tyś.Nie widzę żadnych oznak zużycia dwumasy sprzęgła i innych pierdół o których tu tyle napisano .auto jest naprawdę solidne za tę kasę!(18. euro) .Po ostatnim przeglądzie nie swierdzono żadnych usterek co mnie bardzo cieszy Bierze mało oleju ok 0,5-0,7 to co przejechałem , mimo prędkości autostradowych.Podsumowując co mógł bym za tę kasę kupić -może skodę octawię 1,6 benzyna ,vw paska pewnie deko młodszego ,albo dacię nową ale gdzie tu można by było się wyróżnić z tłumu nie mówiąc o 4x4 no i te małe spalanie przy tej masie(roczna 7,6 l).Reasumując jeszcze raz nie ma takiego auta (wygląd ,teren ,przestronność,wyposażenie)za takie pieniądze .Polecam wszystkim niezdecydowanym żeby uwieżyli w 3 diamenty i dzękuję wszystkim mitsumaniakom którzy pomogli mi w podjęciu decyzji.Nie taki diabeł straszny jak go malują |
Mnie dziś stuknęło 50000 bez zarzutu.
mitsu00 - 09-04-2011, 19:09
13zbyszek13 napisał/a: | Mnie dziś stuknęło 50000 bez zarzutu.
_________________ | I oby tak dalej. Mnie wlaśnie od 50kkm niedźwiedź zaczął się sypać.
13zbyszek13 - 10-04-2011, 09:37
mitsu00 napisał/a: | 13zbyszek13 napisał/a: | Mnie dziś stuknęło 50000 bez zarzutu.
_________________ | I oby tak dalej. Mnie wlaśnie od 50kkm niedźwiedź zaczął się sypać. |
Bo ty masz skandynawską wersję.
sound_designer - 15-05-2011, 19:13
Dzięki lexus za opowiedzenie swojej historii ) Chciałbym być juz poza ta niepewnością przy zakupie uzywanego autak...
|
|
|