Nasze Miśki - mój "dziadkowóz" bez fajerwerków ;)
firtiris - 02-04-2011, 21:51
Psikus napisał/a: | że mają być złote |
brat kupił w kolorze "gun metal"
robertdg - 02-04-2011, 22:10
Narazie pociesze się jeszcze swoimi felami, jak narazie tylko raz widziałem na allegro felgi która mogłyby zastąpić moje obecne
firtiris - 02-04-2011, 22:15
ja na te czekałem od momentu zamówienia 5 miechów (listopad-marzec)
ale chyba warto było
Psikus - 03-04-2011, 12:02
robertdg napisał/a: | tylko raz widziałem na allegro felgi która mogłyby zastąpić moje obecne | na allegro G jest a nie felgi trzeba szukać gdzieś indziej.
firtiris napisał/a: | brat kupił w kolorze "gun metal" | przez Was kusi mnie żeby naciągać domowy budżet ale póki co jeszcze się rozum wtrąca i ma przewagę
firtiris - 03-04-2011, 13:00
Psikus napisał/a: | się rozum wtrąca |
słuchaj serca
Anonymous - 03-04-2011, 14:48
kocia felga czytałem że nawet nieźle z jakością jak na chińczyka
gunmetal brata wygląda trochę na czarne ale to pewnie przez ten suwak od kontrastu
firtiris napisał/a: | mam to dzieki civicklub.pl i zakupom grupowym |
z ciekawości zarejestrowałem się na ich forum i rzeczywiście fajnie to wszystko ogarneli
szkoda że u nas tak mało osób modzi auta i szansa na uzbieranie nawet 20 osób to jest mizerna
firtiris - 03-04-2011, 14:57
Derpin napisał/a: | a trochę na czarne ale to pewnie przez ten suwak od kontrastu
|
troszeczkę tak
ale też było ciemno jedynie latarnia z góry
firtiris - 03-04-2011, 14:58
Derpin napisał/a: | szkoda że u nas tak mało osób modzi auta i szansa na uzbieranie nawet 20 osób to jest mizerna |
tam to już maniacy
ale faktycznie nieźle im to idzie
czarny.marcin - 03-04-2011, 16:34
felgi bardzo ładne , ale ja bym ich nie kupił , właśnie dlatego , że zbyt dużo osób je posiada ( niezależnie od koloru ). A ja nie lubię takich masówek i mieć tego co wszyscy. Wolę felgi które nie powtarzają się 5 razy na tym samym osiedlu Poza tym to chińczyk a nie prawdziwy ADVAN .
Dyskwalifikuje je wszechobecność.
Jedynie odstępstwo i usprawiedliwienie to felgi montowane fabrycznie .
firtiris - 03-04-2011, 17:17
czarny.marcin napisał/a: | że zbyt dużo osób je posiada ( niezależnie od koloru ). A ja nie lubię takich masówek i mieć tego co wszyscy. Wolę felgi które nie powtarzają się 5 razy na tym samym osiedlu Poza tym to chińczyk a nie prawdziwy ADVAN .
Dyskwalifikuje je wszechobecność. |
- ja przynajmniej nie zobacze takich na calibrze
- nie spotkałem sie jeszcze na drodze z galantem na tych felgach
- hondziarze niech sie martwia powtarzalnoscią modelu
- do mojego koloru auta tylko złoty podchodzi a w złotym to tylko takie felgi
- a jest coś co nie jest chińskie? - no może zapałki "Czechowickie"
- na mieście to nikt nie ma takich a jeszcze w złotym kolorze
- czy mam zmienić auto? w mieście jest 6 galantów - masówka?
Jogurt - 03-04-2011, 20:40
gruuuba ta felga, pasuje rekinowi
czarny.marcin - 03-04-2011, 21:48
firtiris napisał/a: |
- ja przynajmniej nie zobacze takich na calibrze
|
a skąd ta pewność ?
firtiris napisał/a: |
- nie spotkałem sie jeszcze na drodze z galantem na tych felgach
|
a co do spotkania takich na Galancie to nie chodzi tylko o Gala to o cały rynek motoryzacyjny i jeszcze sezon nie zaczął się w pełni i grono ludzi jeździ na zimówkach.
Wystarczy spojrzeć na aukcje ile tego modelu i firmy schodzi
W tym temacie także są opinie na temat tych felg warte uwagi
http://forum.mitsumaniaki...er=asc&start=15
Andrew - 03-04-2011, 21:52
Cytat: | - czy mam zmienić auto? w mieście jest 6 galantów - masówka? | E tam 6 to jeszcze nie ogrom. Gorzej jak będą stały na jednym parkingu-wtedy można potraktować jako spot
A felgi Panie zacne
Hugo - 04-04-2011, 13:09
Derpin napisał/a: | szkoda że u nas tak mało osób modzi auta i szansa na uzbieranie nawet 20 osób to jest mizerna | A weź modź przy Mitsubishi...
Anonymous - 04-04-2011, 13:30
Hugo napisał/a: | Derpin napisał/a: | szkoda że u nas tak mało osób modzi auta i szansa na uzbieranie nawet 20 osób to jest mizerna | A weź modź przy Mitsubishi... |
Hugo wszystko zależy od rynku, Australia, Japonia i Ameryka, a nawet UK mogą, to równie dobrze można było by u nas, (Kleju przecież gratów nie produkuje, tylko ciągnie z tamtejszych z jebajów) tylko, że klienteli mniej to i modów mniej, a że honda teraz zrobiła się zastępstwem, golfa bo golfem to już siara jeździć po wsi i trzeba mieć teraz ryczącego civica z ala mugenem to i części do modzenia więcej
|
|
|