Forum ogólne - Ludzie! Powstrzymajcie mnie bo zgrzeszę (z nową Sportage)!
marpit - 22-10-2010, 20:48
Niedziela 11:00 TVN turbo będzie coś o tym autku 2.0 D
cns80 - 02-11-2010, 10:05
Niejako odgórnie został mi lekko narzucony Sportage i rozważam jego zakup. Tylko jak sobie wybrałem 2.0 benzyna + 4x4 z jakimiś podstawowymi sensownymi dodatkami to mi wyszło że niewiele drożej mogę kupić gołego Subaru Forestera z rozsądnym AWD, a nie jakąś popierdułką typu haldex/torsen (nawet nie wiem co ma ta Kia). I teraz moje myśli krążą pomiędzy tymi autami. Najgorsze jest to że nadal nienawidzę SUVów
Technicznie bardziej podchodzi mi Forester. Wizualnie oba są nijakie. Sam nie wiem co z tym fantem zrobić
Przekonajcie mnie który lepszy
Dodatkowo rozważam gazowanie auta (w przyszłości) i jestem ciekaw jak te silniki to zniosą. Nie znalazłem informacji czy 2.0 w Kii to zmienne fazy czy klasyczny MPi.
Nie wiem też jak Subaru zareaguje na gaz, ale podobno da się.
Anonymous - 02-11-2010, 10:45
cns80 napisał/a: | Wizualnie oba są nijakie. |
nie przesadzaj nowa kia jest ladna.
JCH - 02-11-2010, 11:03
arturro napisał/a: | cns80 napisał/a: | Wizualnie oba są nijakie. | nie przesadzaj nowa kia jest ladna. | A Forester w środku strasznie plastikowy
cns80 napisał/a: | Nie wiem też jak Subaru zareaguje na gaz, ale podobno da się | W W-wie masz gościa który z powodzeniem gazuje Subaraki. Wszyscy sobie chwalą.
cns80 - 03-11-2010, 09:57
JCH napisał/a: | W W-wie masz gościa który z powodzeniem gazuje Subaraki. Wszyscy sobie chwalą. | Rzuć namiary.
JCH - 03-11-2010, 13:46
cns80 napisał/a: | JCH napisał/a: | W W-wie masz gościa który z powodzeniem gazuje Subaraki. Wszyscy sobie chwalą. | Rzuć namiary. | Forum Subaru lub Forum SIP jako. Pewnie musiałbyś jakieś PW skrobnąć chyba, że znajdziesz namiary gdzieś w postach.
LPG w Subaru.
|
|
|