Nasze Miśki - Galant EA2A Tomii'ego
Psikus - 18-04-2011, 20:06
Fajnie on wygląda, widać że trafił w dobre ręce
robertdg - 18-04-2011, 23:07
Piękna ta bestia
prelud - 19-04-2011, 07:48
Tomii, dokladnie tak jak napisales z tymi lampami.Sa to lampy,ktore wychodzily na rynek japonski a przednie halogeny pochodza z legnuma.Sesja udana Nareszcie moglem zobaczyc zaciski pomalowane w komplecie na bialo :D:D Tak jak Psikus napisal trafil w dobre rece i tak tylko trzymac dalej.Jedyna zmiana jaka mi sie nie podoba to ta kierownica,ale to juz kwestia gustu.
Tomii - 19-04-2011, 07:54
prelud napisał/a: | Jedyna zmiana jaka mi sie nie podoba to ta kierownica,ale to juz kwestia gustu. |
prelud jak byś ją zobaczył na żywo to myślę że by Ci się spodobała
Psikus - 19-04-2011, 18:33
Tomii napisał/a: | prelud jak byś ją zobaczył na żywo to myślę że by Ci się spodobała | sprzedaj ja i zakładaj oryginał w skórze
Tomii - 19-04-2011, 19:15
Psikus napisał/a: | sprzedaj ja i zakładaj oryginał w skórze |
eee, taką pospolitą
sveno - 19-04-2011, 20:42
Tomii napisał/a: | eee, taką pospolitą | jak nie chcesz pospolitej, to załóż coś takiego
będziesz miał pewność, że żaden inny Galant nie ma takiej
Tomii - 19-04-2011, 20:46
sveno napisał/a: | Tomii napisał/a: | eee, taką pospolitą | jak nie chcesz pospolitej, to załóż coś takiego,
będziesz miał pewność, że żaden inny Galant nie ma takiej |
no teraz to pojechałeś, hehe
musi być miła w dotyku
Hugo - 19-04-2011, 23:23
sveno napisał/a: | są ładniejsze SE na forum | Ale auto Tomii-ego to nie SE
sveno - 19-04-2011, 23:44
Hugo napisał/a: | sveno napisał/a:
są ładniejsze SE na forum | przeczytaj jeszcze raz mojego posta, ja tu cytowałem Ciebie
a sam napisałem Cytat: |
poniekąd bo cała prawda brzmiała by: "są inne równie piękne Galanty na Forum" | są inne równie piękne Galanty (niekoniecznie SE) na Forum
Hugo napisał/a: | Ale auto Tomii-ego to nie SE | wiem, wiem, wiem! Już w tym temacie a konkretnie 5 post na 3 stronie pisałem, że chciałbym taki zestaw u siebie (chodziło m.in. o zderzak SE) widzę że Tomii ma progi i przednie hamulce z wersji GLS
Tomii - 20-04-2011, 07:56
będą progi, będzie prawie jak SE
Tomii - 30-04-2011, 19:29
pierwsze w tym roku woskowanie:
i nowy gadżet
Anonymous - 30-04-2011, 19:59
bardzo ładny i widać dbasz profi środkami o niego
gdyby tylko nie ta kierownica to ten spojler na klapie bym jeszcze jakoś przeżył
skąd te lampeczki ? nie myślałeś żeby wrzucić białe ledy zamiast tych żółtych żarówek ?
i świetny pomysł z tymi zaciskami na biało aż mam ochotę zgapić i zrobić takie u siebie
Tomii - 30-04-2011, 20:05
Derpin napisał/a: |
skąd te lampeczki ? nie myślałeś żeby wrzucić białe ledy zamiast tych żółtych żarówek ?
|
żarówki świecą na pomarańczowo tylko na zdjęciu tak nie wyszło, takie miałem i założyłem-są to lampki od podświetlenia rejestracji, zobaczymy jak będą świecić w nocy
prelud - 30-04-2011, 22:38
wosk pierwsza klasa tez takiego uzywam do swojego acco i wiem jaki jest efekt.zdjecia na pewno nie oddaja tego efektu,choc nie powiem i tak ladnie wyszly dzieki tej slonecznej pogodzie.wiem,ze to moj byly galant i smialo moge powiedziec ze zasluguje na jedno z pierwszych miejsc
|
|
|