To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Nasze wrażenia

volve - 30-08-2010, 21:56

Juiceman napisał/a:
No z domku nr 37 wydostać się było ciężko ; ) Ktoś mi powie w którym domku zostawiłem garnek z parówkami z grilla które rozdawałem ? : )

A to nie było u Ciebie w domku ? :D Chyba ten niebieski czarodziejski trunek wywołuje u mnie pewne zaniki pamięci :D
A no i zapomniałem podziękować oficjalnie Juiceman'owi za "kamikadze" :D Świetnie wyszło i już nie mogę się doczekać następnego zlotu :D

Aga - 30-08-2010, 22:02

mnie się zdaje, że ja te parówki widziałam w naszym domku
chyba zostawiłeś je uciekając :mrgreen:

Juiceman - 30-08-2010, 22:03

No właśnie z 4 ruszyliśmy w strone 37 po drodze odwiedzając parę domków :wink:
londolut - 30-08-2010, 22:10

To były kiełbasy nie parówki :P A borygo było trochę za cytrynkowate :P
akbi - 30-08-2010, 22:10

volve napisał/a:
Chyba ten niebieski czarodziejski

:shock: :shock: :shock: Juiceman, to co mi dałeś do picia było niebieskie :?: :?: :?: :?: :roll: :lol: :lol:

Aga napisał/a:
chyba zostawiłeś je uciekając

no jak wyskoczyłaś, to wszyscy uciekali jak z pożaru ... nie tylko Przemek ...ja to się tylko później zastanawiałem, czy oby coś z Bubu zostanie na drugi dzień ...biedak jeden

Cacper - 30-08-2010, 22:13

Moi Drodzy!
Nie można porównywać Stariona z Outlanderem - to dwa różne światy i oba auta są wspaniałe. Jednak odpowidzcie na pytanie gdybyście mieli dostać jedno auto z tych dwóch, to który byście wybrali... no właśnie. Ale gdybym miał dużo pieniędzy to kupiłbym i Stariona i jeszcze kilka innych Mitsubishi.

londolut - 30-08-2010, 22:14

akbi napisał/a:
:shock: :shock: :shock: Juiceman, to co mi dałeś do picia było niebieskie :?: :?: :?: :?: :roll: :lol: :lol:
Nawet nie wiesz jaka jest po tym kupa na drugi dzień :lol:
akbi - 30-08-2010, 22:16

Cacper napisał/a:
gdybyście mieli dostać

... zdecydowanie bardziej podobał mi się Outlander Dzikiego, ale jak bym miał brać ...to wziąłbym Stariona Tommy'ego :D

mabda - 30-08-2010, 22:16

Cacper napisał/a:
Jednak odpowidzcie na pytanie gdybyście mieli dostać jedno auto z tych dwóch, to który byście wybrali...

outka :D ale wlasnie tego, a nie tego z nosem od lancera :P

londolut napisał/a:
Nawet nie wiesz jaka jest po tym kupa na drugi dzień :lol:

oswiecisz nas? :D

Cacper - 30-08-2010, 22:19

To trochę przypomina dyskusję wyższości Świąt Bożegonarodzenia na Wielkanocnymi, i za to Was lubię.
roch_27 - 30-08-2010, 22:20

TommiCrazy napisał/a:

podział na zlocie na uczestników trzezwych i tych "mniej" zawsze bedzie i to jak rozmowa w druch obcych jezykach....... bez sensu sie klucic.... na nietrzezwo ludzie sie zachowuja inanczej niz na trzezwo..... roznica jest tylko taka ze trzezwy zauwazy nietrzezwego a nietrzezwy nie zwraca uwagi na trzeźwego.

dlatego uwazam ze warto dzielic sie na grupki na zlocie i wpakowac sie do takiej w jakies sie ktos dobrze czuje.
bardzo dobre podsumowanie :)
Dziki - autko bardzo profesjonalnie zrobione pod względem car-audio, areograf też bardzo fajny :twisted:
TommiCrazy - Twój Starion to coś pięknego.
BTW: na zlocie było jeszcze kilka bardzo fajnych autek, w zależności na to co się patrzy ;)
Jak dla mnie jednym z takich aut był "gadżetowóz" Grubego z min. wyjeżdżającymi spryskiwaczami do xenonów lub jeden z najlepiej utrzymanych/zadbanych EA Bartka deejay :)

Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnym zlocie

BTW: gratulacje dla organizatorów :thumbright:

londolut - 30-08-2010, 22:21

mabda napisał/a:
oswiecisz nas? :D
Nie wiem czy jesteście na to gotowi :lol:
Aga - 30-08-2010, 22:23

w końcu to rozmowa o motoryzacji, co nie? :mrgreen:

miało być do posta Cacpra ale pospieszyliscie sie z 2 postami :twisted:

Cacper - 30-08-2010, 22:24

Gdzie będzie następny zjazd?
londolut - 30-08-2010, 22:25