Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!
pawlos - 01-09-2010, 10:33
Zachodniopomorskie dojedzie wszędzie
akbi - 01-09-2010, 10:36
osobiście uważam, że ...ośrodek w centralnej PL byłby lepszym rozwiązaniem, niemniej jednak nie musi to być priorytetem/koniecznością w przypadku fajnego ośrodka gdzieś na obrzeżach PL - takiego jak np w zeszłym roku w Żywcu.
Pomimo rozdzielania na 3 ośrodki, to "miejscówa" pierwsza klasa, z miłą chęcią pojadę tam jeszcze raz
Olek - 01-09-2010, 10:39
nie w Szczecinie, tylko nad morzem dzwonimy już po ośrodkach
jest jeden na 400 osób, ale już częściowo zajęty, pani powiedziała, że już mają kilka rezerwacji, ale obok są inne ośrodki również, z tymże ten jest największy
czekamy na info od akbiego z ostatecznym terminem, żeby zadzwonić i dowiedzieć się o dokładną liczbę miejsc jaką dysponują
camping wygląda tak http://www.pikcamping.pl/
współpracują z blisko położonym campingiem Cora
a co do robienia Zlotu w samym Szczecinie, niech ktoś pokaże mi miejsce, w którym da się tu zrobić zlot to dostanie litr Finlandii
akbi - 01-09-2010, 10:44
olekolek21 napisał/a: | czekamy na info od akbiego z ostatecznym terminem |
termin poda na forum na dniach Hubeeert lub Bartek
Olek - 01-09-2010, 10:50
nie ma sprawy czekamy na info
i wniosek jaki się nasuwa po telefonach do różnych ośrodków nadmorskich, mających bazę na >300 os. - rezerwacje na 1,5 roku wcześniej by mieć cały ośrodek dla siebie, chociaż niektórzy mają kontrakty podpisane na kilka lat w przód na wynajęcie całego obiektu
pawlos napisał/a: | Zachodniopomorskie dojedzie wszędzie |
oczywiście, że wszędzie dojedzie
Anonymous - 01-09-2010, 10:55
kiedys bylem na zlocie passata w tym osrodku http://www.zacisze.spala.pl/index.html i bylo bardzo przyjemnie, fakt hotel deklaruje tylko 170 miejsc noclegowych ale w okolicy jest baardzo duzo innych osrodkow.
miejsce tez jest centralne w polsce (bardziej chyba sie nie da) i gdyby ktos z okolicy mogl potwierdzic moj pomysl lub tym bardziej chcial zoorganizowac zlot w spale byloby napewno fajnie.
koszmarek - 01-09-2010, 11:20
spróbujmy znaleźć miejsce, w którym wszyscy się pomieścimy, bo znów może być kiepsko jak w żywcu(chodzi o kłopot z dopełzaniem do ośrodka gdzie wszystko się działo).
Łodziaki czy nie ma w okolicy u Was dobrego ośrodka na prawdę ? Albo okolice Piotrkowa Tryb?
mabda - 01-09-2010, 11:25
miejsce wyglada na calkiem przyjemne, ale wychodzi drogo. kilka miejsc w domkach kempingowych bez lazienki i jeden dom do wynajecia za 35zl/doba od osoby. reszta to pokoje hotelowe od 140zl...
Aga - 01-09-2010, 11:25
Marti napisał/a: | junior81 napisał/a: | Zauważyłem, że nie wiele osób przez zlot opuszczało ośrodek w Wilkasach czy Żywcu. |
I tu się kolego mylisz, jako że miałem daleko na zlot pojechałem tam tydzień wcześniej i możesz mi wierzyć że zwiedziłem wszystko w okolicy (bunkry, bunkry, bunkry , twierdze i piękne jeziora + spacery na grzyby), dopiero po południu grill i monopol. Z tego co widziałem to Częstochowiacy też przyjechali wcześniej i codziennie gdzieś śmigali. Jak część z nas będzie miała w 2011 roku równie daleko to na pewno zrobi sobie ze zlotu 2 urlop przez co miło by było żeby w okolicy "coś było" - choćby jezioro, lub/i boiska sportowe - cokolwiek co odciągnie na chwilę uczestników od monopolu ;p
Szkoda że nad Soliną nie ma odpowiedniego ośrodka żeby nas pomieścił - chyba że się mylę... |
faktycznie, na Mazury nie opłacało nam się jechać na łykend, bo było daleko
i "atrakcje się przydały
dlatego mówię o Strykowie, czy czymś podobnym w centrum
każdy by miał "blisko i żadne atrakcje nie będą potrzebne
(nie trzeba by brać tego pod uwagę przy wyborze ośrodka)
koszmarek - 01-09-2010, 11:30
myśmy pozwiedzali park miniatur, bo w wilczym szańcu zabili nas ceną O_O' do twierdzy boyen nie zdążyliśmy zajrzeć bo głodni wszyscy
Rafal_Szczecin - 01-09-2010, 11:32
Bartek napisał/a: | szczeciniakom może |
raczej nie
Aga - 01-09-2010, 11:36
akbi napisał/a: | osobiście uważam, że ...ośrodek w centralnej PL byłby lepszym rozwiązaniem, niemniej jednak nie musi to być priorytetem/koniecznością w przypadku fajnego ośrodka gdzieś na obrzeżach PL - takiego jak np w zeszłym roku w Żywcu.
Pomimo rozdzielania na 3 ośrodki, to "miejscówa" pierwsza klasa, z miłą chęcią pojadę tam jeszcze raz |
też o tym myślałam
tylko kto by się podjął organizacji.....?
OS, Bielsko i cały Kraków dostają histerii jak tylko słyszą o zlocie w ich pobliżu
gulgulq - 01-09-2010, 11:50
Bartek napisał/a: | gulgulq, fajnie, ale ten ośrodek nie leży zbyt centralnie w naszym kraju , choć mnie osobiście to nie przeszkadza, ale szczeciniakom może |
ktoś rzucił hasło to wynalazłem
pewno od bidy w okolicy znalazło by się też sporo spania w agroturystyce
natomiast organizacja - siebie nie widzę a reszta podkarpacia ma sen zimowy i to głęboki
Bartek - 01-09-2010, 11:51
Miejscówka fajna, ale ośrodki za małe na Zlot, co skutkowało tym, że do końca nawet nie wiem kto był w ostatnim z nich....Zlot odbywał się w grupach bez przenikania się między nimi....bo kto "zintegrowany" wróciłby do swojego ośrodka - ja osobiście miałem przyjemność przemieszczania się między środkowym a skrajnym ośrodkiem nad jeziorem - w nocy w bardzo lekko "zintegrowanym" stanie nie było to fajne.....
mlun - 01-09-2010, 12:17
Borki są bardzo fajną okolicą ale ośrodek o którym pisaliście niestety nas nie pomieści. W tym roku robiliśmy tam Ogólnopolski Zlot Honda Accord Klub Polska i było już na styk( a było mniej osób niż w MitsuManiakach). Na przyszły rok szukamy innego miejsca żeby się pomieścić. Ktoś musiałby się zainteroswać na ile osób tam jest miejsc żeby mieć pewność. W okolicy jest bardzo ładne jeziorka. Cisza, spokój, piękna okolica. Mi się naprawdę podobało. No i tak jak chcecie właśnie w okolicach centrum Polski. Trzeba by się zakręcić czy pod samą Warszawą nie ma jakiegoś interesującego ośrodka.
|
|
|