To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Colt GTi :)

pawliku - 05-01-2011, 14:14

koszmarek napisał/a:
pawliku napisał/a:
galanta 2,0V6 z gazem

?? To chyba nie najlepsza zamiana?
on jest z gazem = mniejsze spalanie a po drugie to sedan = większe.
Anonymous - 05-01-2011, 14:19

Z jednej strony naprawdę szkoda auta. Jakby nie patrzeć - Colt C58 w tak dobrym stanie to rzadkość w Polsce. Druga sprawa - był to prezent od nas - Mitsumaniaków.

Z drugiej strony w połączeniu ze stylem jazdy Pawła Colt spalał nawet 16 litrów na 100 km benzyny, co dla wielu byłoby niemałym utrapieniem.

Mam mieszane uczucia, no ale cóź... ;)

pawliku - 05-01-2011, 14:26

kuzi napisał/a:
ze stylem jazdy Pawła
ekonomicznym stylem jazdy :P
idas - 05-01-2011, 15:24

:roll: a potrzebujesz autem jeździć na co dzień skoro nie pracujesz? Moim zdaniem robisz głupio, ostatecznie będzie tak że za wiele na ekonomii nie zyskasz, tu wiedziałeś co masz...
Poza tym trochę niefajnie sprzedawać tak szybko coś co się dostało w prezencie od mitsumaniakowej braci (ja byłem w szoku jak się dowiedziałem:]). Patrząc na ogłoszenie to fajnie chcesz na nim zarobić, dodatkowo nie obraź się ale średnio mi pasuje pisanie "oczko w głowie" o czymś co było w Twoim władaniu miesiąc, dwa nie wiem dokładnie ile... ale to tylko moje zdanie;-)
Bo to fajny colt był:]

koszmarek - 05-01-2011, 15:32

pawliku, nie kłócę się, ale silnik jest spory, tak? I auto cięższe, tak?

Zastanów się czy nie zatrzymać colta i poczekać, aż znajdziesz pracę która pozwoli Ci w niego lać.

Anonymous - 05-01-2011, 16:32

a ja zapytam który to galant ?
robertdg - 05-01-2011, 17:08

Pewnie E54
jacek11 - 05-01-2011, 17:14

"Zamienił stryjek,siekierkę na kijek" chyba nie masz pojęcia ile kosztuje utrzymanie v-ki.
Rafal_Szczecin - 05-01-2011, 17:24

przeciez to na gazie jezdzi !
a ze gaz drozeje, instalacje trzeba serwisowac, samochod tez musi jezdzic na benzynie, bo pozaciera sie wtryski, to juz nie wazne :twisted:
dajcie chlopakowi spokuj, szkoda tylko, ze faktycznie po miesiacu czy ilu tam chce sprzedac prezent od mitsumaniakow, i to jeszcze za wiecej niz smochod kosztowal poprzednim razem :) ale jak to sie mowi, samochod tyle wart na ile wycenia go wlasciciel.
a samchod pali 16 litrow, jezeli pedal zna tylko dwa polozenia - on - off , ale tak to juz jest,ze czlowiek w tym wieku chce sie wyszalec, wiec cisnie ile fabryka dala. zaloze sie, ze po miescie przy normalnej jezdzie ( nie mowie tu o emeryckiej ) idzie zejsc do 10/11 l ,skoro mi 2,5v6 pali 13

jacek11 - 05-01-2011, 17:36

Rafal_Szczecin napisał/a:
szkoda tylko, ze faktycznie po miesiacu czy ilu tam chce sprzedac prezent od mitsumaniakow,

Ale przyznał się,że go po prostu nie stać na utrzymanie,więc dziwi mnie pomysł z galem v6 :roll:

idas - 05-01-2011, 17:42

jacek11 napisał/a:
Ale przyznał się,że go po prostu nie stać na utrzymanie

Przecież Paweł przyznał również, że jest dla Niego za mały. Rodzina w drodze?

rosomak1983 - 05-01-2011, 18:31

idas napisał/a:
Patrząc na ogłoszenie to fajnie chcesz na nim zarobić

jak dla mnie przegiecie wszystko spoko ale wystawiania za taka kase na forum :shock: . PS wiem za ile poszlo to auto bo sam je licytowalem, jakos tez nie widze inwestycji wielkich. Zrozumiale ze jesli nabyles je ponizej rzeczywistej wartosci (tak własnie było) masz prawo sprzedac je drozej za tyle ile jest warte ale cena z kosmosu nikt tyle nie da IMO

Endrjus - 05-01-2011, 18:37

Rozumiem szukanie ekonomii ale w galancie V6 jej nie znajdziesz. Jeżeli colt palił Ci 16 litrów to wolę nie myśleć, ile przy takim stylu jazdy zje galant. Poza tym na samym paliwie wydatki się nie kończą. Nie podejmuj pochopnych decyzji. Wiem jak to jest gdy auto się szybko nudzi, sam nie potrafię wytrzymać długo z jednym autem ale czasem zmiana totalnie nie ma sensu.
idas - 05-01-2011, 18:40

rosomak1983 napisał/a:
jak dla mnie przegiecie wszystko spoko ale wystawiania za taka kase na forum :shock:

Rosomak przecież to jest "oczko w głowie", maksymalnie dopieszczony przez usera egzemplarz, zatem cena zrozumiała:] A i zniżka dla forumowiczów się znalazła :mrgreen: :mrgreen: Pawliku jak chcesz naprawdę sprzedać to auto to proponuję usunąć link do historii na aukcji i zejść nieco z ceny.

Rafal_Szczecin - 05-01-2011, 18:52

zara napisze, ze tylko zartowal, i badal rynek, a ruch w temacie - bezcenny :D