To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)

pitbu77 - 22-01-2011, 16:31

No Derpin, szacun. W tym kolorze Twój "garbatek" (do Roberta mam blisko jakby trzeba było "po mięsku" porozmawiać ;) - żarcik, Robercik równy kotleś jest) wygląda zacnie.
I przychylę się do zmiany koloru dachu - też chodzi mi to po głowie. Tylko ja myślę dach okleić folią 3M Carbon . U ciebie jak najbardziej czarna, u mnie raczej grafitowa ze względu na kolor auta.
Co do felg... Czarny połysk, albo też okleina Carbon Black... Albo jeszcze jeden pomysł - złote! Też mi chodzą po głowie takie oto ADVAN'y
Tylko cena kosmos...

W każdym razie gratulacje. Sam wpatrywałem się w ogłoszenie Twojego Gala jak był na Otomoto.

Bezawaryjnej jazdy i przyjemności z użytkowania :mrgreen:

robertdg - 22-01-2011, 17:34

pitbu77 napisał/a:
Robercik równy kotleś jest
kotlet :?: no to chyba mam juz przechlapane, jak kotlet Ci się nawija na język :lol:
Owczar - 22-01-2011, 18:46

pitbu77 napisał/a:
"po mięsku"

pitbu77 napisał/a:
równy kotleś jest

robertdg, widać wyraźnie, że pitbu77, chce Cię schrupać :lol:

pitbu77 - 23-01-2011, 11:03

Owczar napisał/a:
robertdg, widać wyraźnie, że pitbu77, chce Cię schrupać :lol:

Nie widzieliście reklam pewnego marketu na "T"? Gdyby jeszcze był jakąś seksowną blondyną to miałoby to sens...
Myślałem, że to tak sympatycznie brzmi bo Robert takim się wydaje być :p A tymczasem... :lol:

robertdg - 23-01-2011, 11:38

pitbu77, ja nie ogladam reklam, zwłaszcza tego marketu, bo mi się kojarzą, znałem kiedyś osobę no prawie jak z tej reklamy :D
Rafal_Szczecin - 03-02-2011, 23:01

185 000 :)

Anonymous - 04-02-2011, 00:07

nom fafał strzelił fotencję bo póki bandyta jest u lekarza to pożyczyłem mu Białego.

ogólnie to jestem zawiedziony jakością KOYO :shock: rolka prowadząca rozrząd huczy na rozgrzanym silniku.... :? tzn to wstępna diagnoza co do huku dochodzącego spod osłon rozrządu, mam nadzieję że skończy się na tej jednej rolce.... jestem wkurzony(delikatnie to ujmując) rolka na pewno pójdzie do zwrotu zobaczymy co powie sprzedawca. najgorzej że płacę teraz przez to drugi raz za te samą robotę bo znowu trzeba rozpinać rozrząd, są jakieś szanse żeby domagać się zwroty kasy od sprzedawcy części za ponowną robociznę? rozrząd kupowałem od djpart na alledrogo... :evil:

być może jutro uda się całość rozebrać i wymienić głośno pracującą rolkę, tym razem będzie to już GMB, zastanawiam się tylko czy zmieniać pasek po 2,5 tys czy naciągać drugi raz ten sam, z jednej strony postraszyliście mnie na pisząc o tym Gates'ie a z drugiej skoro i tak będę miał wszystko rozebrane to mogę zamówić już conti dla świętego spokoju...

rosomak1983 - 04-02-2011, 00:12

Derpin napisał/a:
rolka prowadząca rozrząd huczy na rozgrzanym silniku.... :?

Dziwne... napewno rolka ??? Co do rolki to KOYO to najlepsze co moze byc, ale mozliwe ze trafiłes na felerna zdarza sie... najlepszym...

robertdg - 04-02-2011, 00:12

Derpin napisał/a:
są jakieś szanse żeby domagać się zwroty kasy od sprzedawcy części za ponowną robociznę? rozrząd kupowałem od djpart na alledrogo... :evil:
Marne, predzej musiałbys walczyć z producentem, ale cienko, wiem wkurzające, ktos powiedział kiedyś "live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas"
Derpin napisał/a:
z jednej strony postraszyliście mnie na pisząc o tym Gates'ie a z drugiej skoro i tak będę miał wszystko rozebrane to mogę zamówić już conti dla świętego spokoju...
zrób tak, abys spał spokojnie ;-)
Rafal_Szczecin - 04-02-2011, 08:11

rosomak1983 napisał/a:
Dziwne... napewno rolka ???

na 99,9% to ta rolka
osluchujac wszystkie rolki stetoskopem ta wydaje najwiekszy halas - huczenie, pozostale "lekko pomrukuja" ale musza, bo jednak sie kreca.
rolka bedzie GMB i NOWY pasek Conti , wydatek wydatkiem ,lecz ten kto jest tu od jakiegos czasu pamietaja czasy ROMEL'a ktory napial ten sam pasek dwa razu, a za chwile sciagal glowke i robil zeby :D

pitbu77 - 05-02-2011, 22:48

Derpin, zastanawiałeś się jak wygląda biały Gal z czarnym dachem?
To tu masz wersję "LIVE" z Ebay UK

Anonymous - 05-02-2011, 23:37

dzięki za linka ;D co prawda jest to wersja przed liftem i do tego z okropną folią na światłach, ale cel jaki zamierzam osiągać mniej więcej widać, tylko w tym aucie jest folia w czarnym macie a ja będę chciał połysk.

zachowałem zdjęcie na innym serwerze jakby uciekło z ebaja ;p

Matejko - 06-02-2011, 16:04

po tym jak okleilem lusterka to bym robil dach 3m di-noc :D
Anonymous - 06-02-2011, 16:28

taaa to mi jeszcze wymyśl jak pod folią "schować" dziury po relingach ? wiadomo że folia siądzie a to będzie lipnie wyglądało... zresztą temat ruszy najwcześniej na początek lata więc póki co możemy tylko podyskutować :P
pitbu77 - 06-02-2011, 18:31

Derpin napisał/a:
taaa to mi jeszcze wymyśl jak pod folią "schować" dziury po relingach ? wiadomo że folia siądzie a to będzie lipnie wyglądało... zresztą temat ruszy najwcześniej na początek lata więc póki co możemy tylko podyskutować :P

Też się nad tym zastanawiam. Zależy czy otwory mają być jeszcze użyteczne czy nie. Jeśli nie to najlepiej zaspawać, jeśli tak to myślałem nad zaślepkami. Fiat Panda 100HP też nie ma relingów a miejsce po otworach ma zaślepione. Przyglądałem się temu bo kumpel ma 100HP. Jak masz czarny dach to taka zaślepka nie rzuca się za bardzo w oczy. Też się zastanawiam nad tym ale mnie potrzebny jest reling na bagażnik dachowy.