| 

| Nasze Miśki - Rekin z Lubelskiego

Tomek - 01-04-2012, 19:08

z jakiej okazji u Ciebie są progi od sporta?
 ja będę miał teraz progi Avance w kolorze X08
 radek79 - 01-04-2012, 19:14

| tomek84 napisał/a: |  	  | z jakiej okazji u Ciebie są progi od sporta? | 
 bo z salonu wyjechał jako elegance w wersji ND a ja mu dołożyłem pakiet avance ,a progi już do mnie jadą
    	  | tomek84 napisał/a: |  	  | ja będę miał teraz progi Avance w kolorze X08 | 
 szkoda że nie wiedziałem wcześniej to bym od razu zakupił razem z dokładkami od ciebie
 Tomek - 01-04-2012, 19:18

| radek79 napisał/a: |  	  | bo z salonu wyjechał jako elegance w wersji ND a ja mu dołożyłem pakiet avance ,a progi już do mnie jadą
   | 

aaa, nie wiedziałem
 zawsze myślałem, że masz Avance

| radek79 napisał/a: |  	  | szkoda że nie wiedziałem wcześniej to bym od razu zakupił razem z dokładkami od ciebie
 | 

a bo wtedy leżały w garażu, miałem dla nich inne plany
 no, ale kupiec na nie już się znalazł
 chętnych na ten towar nie brakuje
 radek79 - 01-04-2012, 19:27

| tomek84 napisał/a: |  	  | aaa, nie wiedziałem
 zawsze myślałem, że masz Avance
 | 
 bo zawsze miałem avanca tylko w kombi
   Anonymous - 01-04-2012, 20:04

| radek79 napisał/a: |  	  | a ja mu dołożyłem pakiet avance | 

a ja myślałem że poprzedni właściciel jak jeszcze stał na allegro
   radek79 - 01-04-2012, 20:12

| Derpin napisał/a: |  	  |  	  | radek79 napisał/a: |  	  | a ja mu dołożyłem pakiet avance | 

a ja myślałem że poprzedni właściciel jak jeszcze stał na allegro
   | 
 on zaczoł ja właśnie kończę
 radek79 - 01-04-2012, 20:14

| Derpin napisał/a: |  	  | właściciel | 
 właścicielka
   sveno - 01-04-2012, 21:48

dodaj jeszcze, że to kobieta starszej daty, która jezdziła autem tylko do kościoła, to ostatnio takie modne 	  | radek79 napisał/a: |  	  | właścicielka   | 
   radek79 - 02-04-2012, 05:14

| sveno napisał/a: |  	  | radek79 napisał/a: właścicielka
   dodaj jeszcze, że to kobieta starszej daty, która jezdziła autem tylko do kościoła, to ostatnio takie modne
   | 
 miała akurat około 30 lat ,mam ci podać imię i nazwisko z karty pojazdu
     sveno - 02-04-2012, 12:16

dzięki, ja już na (nie)szczęście zajęty
   radek79 - 02-04-2012, 13:05

| sveno napisał/a: |  	  | dzięki, ja już na (nie)szczęście zajęty   | 
 to już pociągnę temat na temat kobiet związanych z moim galem
 z dokumentów niemieckich wynika że pierwszym właścicielem gala w Niemczech był KLAUS BROCKHAMMER  urodzony 16.09.1956r , w 2007r auto nabyła  PETRA THIEBEL urodzona 12.08.1956r
  w Polsce też jedynym właścicielem była kobieta od której kupiłem auto Metoda3 - 02-04-2012, 18:19

| radek79 napisał/a: |  	  | mam takie pytanie czy progi AVANCE z kombi będą pasować do sedana | 

Witam !

W razie co mam takie progi do lekkiej naprawy z kombiaka czarnego. Chętnie się ich pozbędę. W razio co na prv możemy się dogadać.

W maju zeszłego roku niestety zabiłem kombiaka i zostało mi sporo gratów z niego. Na szczęście już mam swojego nowego Miśka.
 radek79 - 02-04-2012, 19:34

| Metoda3 napisał/a: |  	  |  	  | radek79 napisał/a: |  	  | mam takie pytanie czy progi AVANCE z kombi będą pasować do sedana | 

Witam !

W razie co mam takie progi do lekkiej naprawy z kombiaka czarnego. Chętnie się ich pozbędę. W razio co na prv możemy się dogadać.

W maju zeszłego roku niestety zabiłem kombiaka i zostało mi sporo gratów z niego. Na szczęście już mam swojego nowego Miśka.
 | 
 dzięki za chęci ale progi jutro będę miał już pod domem , znajomy w raca z Angli i miał mi przywieść tylko progi ,dzisiaj dzwoni że wraca czarnym avance w kombi w razie czego będę miał cały komplet do od sprzedaży
   radek79 - 13-06-2012, 11:28

dawno nic nie pisałem ,na świeżo wymienione drążki kierownicze yamato i końcówki crt tylko jeszcze na zbieżność została do zrobienia ale to już popołudniu
 radek79 - 10-07-2012, 21:07

nowe wydatki ,jako że ostatnio czuć było że tył w galu na nierównościach żyje swoim życiem szczególnie z pełnym bagażnikiem ,padło na tylne amorki które właśnie skończyłem wymieniać na nowe ,zawieszenie nie wykazywało żadnych luzów więc jutro się okaże czy się nie pomyliłem

|  | 
 |  |