To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Carisma Exlusiv by RoBSoN

RoBSoN_97 - 13-07-2012, 16:03

Hugo napisał/a:
Brakuje akcentów w kolorze czarnym. Np. zaślepki halogenów bym zrobił.

No właśnie o to chodzi, że nie ma akcentów w kolorze czarnym, taki miałem zamysł żeby się pozbyć czarnych elementów, po prostu mi się nie podobają :D Najchętniej jeszcze bym się pozbył czarnych pasków które przechodzą przez dach (od przedniej szyby do tylnej) może okleić je srebrną folią w ten sam odcień co samochód?
Jedyny słuszny akcent w kolorze czarnym jaki ma być widoczny to ciemne szyby :biggrin: :finga: :twisted:

m6riano - 13-07-2012, 21:57

w takim razie co z bokami?
RoBSoN_97 - 16-07-2012, 09:27

Chodzi Ci o boczki w środku?
Jak tak, to pewnie niedługo będą obite ;)

m6riano - 16-07-2012, 22:49

raczej o listwy boczne czarne->srebrne...;-)
RoBSoN_97 - 17-07-2012, 09:35

To już ich dawno nie ma :) Zostały zdjęte w zeszłym roku lub 2 lata temu ;)
Popatrz dokładnie na ostatnie zdjęcia :)

RoBSoN_97 - 10-08-2012, 11:11

Wyjazd do Chorwacji zaliczony do udanych. Samochód świetnie się spisywał. Łącznie 3 tysiące kilometrów bez najmniejszych problemów i niespodzianek, nawet mililitra oleju nie wziął - taki sam poziom oleju na bagnecie przez cały czas. Dodam, że w samochodzie 4 osoby + bagaże, wolno sie nie jechało..., dość dynamicznie. Po drodze dobre drogi i świetny krajobraz :D
Nizej fotka autka wraz z ekipą na trasie pomiędzy Zadarem o Splitem:

Ostatnio troszkę mało czasu mam, a czeka kilka drobnych modów ;]

RoBSoN_97 - 29-08-2012, 13:45

Fotka z Władysławowa; Carisma wraz z Hyundai'em siostry:

Miał być jeden dość widoczny mod, ale niestety nie zdążę przed zlotem z braku czasu ;(

SPIDER-ek - 29-08-2012, 15:08

Przygotowany do meczu w piłke? Bo gramy:)
RoBSoN_97 - 29-08-2012, 15:36

Ostatni raz grałem w czerwcu ;P no baa! :)
amp - 30-08-2012, 00:06

RoBSoN_97, przejrzałem cały Twój temat od początku i jestem pod wrażeniem :-) sam próbuję coś robić w swojej misi, ale nie mam zbyt dużego doświadczenia, żeby wprowadzać duże modyfikacje ;-( pozdrawiam i życzę bezawaryjności!
RoBSoN_97 - 30-08-2012, 10:01

Dzięki ;)
Z tego co przeglądałem niektóre zdjęcia na 2 pierwszych stronach tematu wygasły( m.in. montaż led'ów i zmiana podświetlenia zegarów), będę musiał odświeżyć.
Ja robię bez doświadczenia ;) tym bardziej że to mój pierwszy samochód; metoda prób i błędów + lektura niektórych tematów z forum, liczą się przede wszystkim chęci i zapał do zmian ;)
Powodzenia w modach i życzę bezawaryjności :)

amp - 30-08-2012, 14:56

Swoją drogą na drugiej stronie napisałeś
Cytat:
Niedługo zamieszczę temat opisujący wymianę wskazówek + podświetlenia na FAQ Carisma.
to było w 2011 i szukałem, szukałem i nie mogłem znaleźć tego tematu może zapomniałeś :>
RoBSoN_97 - 30-08-2012, 15:06

No właśnie ;p w tamtym okresie czasu zbytnio nie miałem a potem zapomniałem...
Z resztą teraz jest podobnie, może uda się to nadrobić, robiłem zdjęcia jak ja wymieniałem to poszukam, ale nie obiecuję ;)

mateelv - 05-09-2012, 14:19

widzę na jednym ze świeższych zdjęć Cari, że jednak pozbyłeś się czerwonej folii z tylnego paska lamp na kierunkowskazach i cofaniu.
Dlaczego? :wink:
pozdrawiam

RoBSoN_97 - 05-09-2012, 15:46

Ponieważ przez folię wyglądało jakbym miał "amerykańca"- czerwone kierunki i za dużo tego dobrego jest na samochodzie do czego mogą się niebiescy przyczepić... czarne przednie szyby, xenon... tyle zostało, a co za dużo to nie zdrowo ;P
Spróbuję może z czarną folią xD