To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 29.05.2011 g.19.oo

Marcin-Krak - 30-05-2011, 21:55

wojzi napisał/a:
abcie by nas powiesily, wykastrowały, odsądziły od czci i wiary i wyrzekły się - one na pewno nie pojadą - taki charakter - a są kochane i fajnie żeby na urodzinach wnuka były.

Bierz Je ze sobą na Zlot :mrgreen: Wierz lub nie i takie osoby na Zlocie też są :wink:

wojzi napisał/a:
Jeszcze raz sorry za OT

Oj tam oj tam - w Krakowie można sobie w takich tematach pozwolić :P

sieegurd napisał/a:
Misiem Lagunem :P

Prawie jak Legnum :P

Mr V - 30-05-2011, 22:16

ja w przypływie emocji zapomniałem podziękować za super towarzystwo :) - Dzięki dzięki

z innej beki - jutro dzwonie do gościa od skrzyni, jak dalej się będzie wykręcał to zbieram ekipę do wrocławia :P

sveno - 31-05-2011, 01:41

i ja dziękuię za spotkanie, mam nadzieję, że następnym razem dostane totalnie wolne w pracy a nie tylko 3 godzinną dyspensę :) a tak btw to do której siedzieliście? Dalej nie wiem kto jest kto poza kilkoma osobami Mr V to Twoja dziewczyna zapoznawała się z Magdą w bramie? Jackall czekamy z niecierpliwością na foty (gdyby mi bateria w aparacie nie padła to już by tu coś było) swoją drogą fajnie zobaczyć 6 Galantów w jednym miejscu.
wojzi napisał/a:
A i jeszcze podsumowując spot - Koledze sveneo chciałem napisać, że ma szczęście, że mimo zajęcia mojego miejsca nie spuściłem Mu jednak powietrza z kół :twisted: :wink:
po pierwsze to literówkę wybaczam :P
po drugie to ja nie wiem o co chodzi? Jaką miejscówkę? Moja Madzia mi mówiła, że jak ustawialiśmy auta do sesji to co chwila ktoś mi bana wlepiał, ale ja nie wiem za co?
po trzecie przyjechałeś Mazdą? Jeżeli tak to to był spot MITSUMANIAKÓW więc Mazdy za płot :P (jakby to powiedział król Julian: "nic do Mazd nie mam, Mitsubishi są po prostu lepsze" :P )

Kolejny spot proponuję za 3 tyg i w sobotę czyli 18 czerwca jako, że 25 wyjeżdzam za granice na 10 tyg :( i niestety nie będę na zlocie :(

Tomek - 31-05-2011, 08:15

sveno napisał/a:
Moja Madzia mi mówiła, że jak ustawialiśmy auta do sesji to co chwila ktoś mi bana wlepiał, ale ja nie wiem za co?

przygazówka powyżej 2 tys. obrotów = BAN

sveno napisał/a:
Kolejny spot proponuję za 3 tyg i w sobotę czyli 18 czerwca

dla mnie gra

sieegurd - 31-05-2011, 10:32

tomek84 napisał/a:
sveno napisał/a:
Moja Madzia mi mówiła, że jak ustawialiśmy auta do sesji to co chwila ktoś mi bana wlepiał, ale ja nie wiem za co?

Bardzo dobre :) Usimiałem się po pachy :)

tomek84 napisał/a:
sveno napisał/a:

dla mnie gra

18 czerwca moja szanowna Małżowinka ma imieniny, więc różnie może być :)

mkm - 31-05-2011, 11:15

sveno napisał/a:

Najpierw za przygazówkę, potem za blokowanie parkingu, potem za przestawianie aut, a potem to już tak się sytuacja rozwinęła, że już w sumie nawet pretekst był niepotrzebny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sveno - 31-05-2011, 11:21

tomek84 napisał/a:
oj tam, oj tam :) niski to ja nie jestem, a co za tym idzie buty też mam duże bo noszę rozmiar 48-49, wiesz jaki to ciężki but jest? :)
sieegurd napisał/a:
18 czerwca moja szanowna Małżowinka ma imieniny, więc różnie może być
to przyjedzcie razem do oberży, na pewno się ucieszy jak jej 68 osób (i to nie byle jakich, bo to zacne towarzystwo nienormalnych Mitsumaniaków :) ) zaśpiewa sto lat i wzniesie za nią toast... coca-colą :) ja bym się ucieszył...

[ Dodano: 31-05-2011, 11:26 ]
mkm napisał/a:
potem za blokowanie parkingu,
nikogo nie zablokowałem :)
mkm napisał/a:
potem za przestawianie aut
przestawiałem tylko swoje, a głównym dyrygentem tych roszad był nasz nadworny fotograf- Jackall
mkm napisał/a:
a potem to już tak się sytuacja rozwinęła, że już w sumie nawet pretekst był niepotrzebny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

w sumie to nie wiem po co się tłumaczę :(

wojzi - 31-05-2011, 11:48

sveno napisał/a:

Może być.

sveno napisał/a:
jakby to powiedział król Julian: "nic do Mazd nie mam, Mitsubishi są po prostu lepsze"

Uważaj - wsród miłośnikół Mitsu są też miłośnicy Mazd :twisted: . Nie podjąłbym się rozróżniania, które lepsze - chyba, że w zestawieniu model z modelem.

sveno napisał/a:
po trzecie przyjechałeś Mazdą? Jeżeli tak to to był spot MITSUMANIAKÓW więc Mazdy za płot

A Adaho z jego Renault czemu za płot nie wyrzucasz :twisted: ?

[ Dodano: 31-05-2011, 12:07 ]
sveno napisał/a:
wojzi napisał/a:
A i jeszcze podsumowując spot - Koledze sveneo chciałem napisać, że ma szczęście, że mimo zajęcia mojego miejsca nie spuściłem Mu jednak powietrza z kół :twisted: :wink:

A tak wogóle to napisał marcin :lol:

sveno - 31-05-2011, 12:45

wojzi napisał/a:
A tak wogóle to napisał marcin :lol:
przepraszam, nie wiem czemu tak się stało, masz oczywiście rację, ale to jakiś błąd skryptu, bo dałem jak zwykle "cytowanie selektywne" zaznaczonego wcześniej tekstu Marcina-Krak a wrzuciło, że to niby Twoja wypowiedź, z tym wyrzucaniem za płot to żarty, niech się nikt nie spina :P
dawidoski13 - 31-05-2011, 17:02

Mr V napisał/a:
jutro dzwonie do gościa od skrzyni, jak dalej się będzie wykręcał to zbieram ekipę do wrocławia :P

Ja też już nie mogę z tą skrzynią dzisiaj znowu jadę samochód zostawić w Jaworniku na reklamację i mam nadzieję, że w końcu się im uda a jeśli nie to ja też się piszę na Wrocław tylko masz tam kogoś :?:

[ Dodano: 31-05-2011, 17:09 ]
tomek84 napisał/a:
sveno napisał/a:

Mi też odpowiada :!: ale chyba będę musiał sam przyjechać :roll: bo moja Magdalena troszku samotna się czuła :roll: ale to też trochu Wasza wina :wink:

Marcin-Krak - 31-05-2011, 17:20

sveno napisał/a:
po pierwsze to literówkę wybaczam :P

Za czepianie się bana też chcesz ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sveno napisał/a:
po drugie to ja nie wiem o co chodzi?

A czy aby nie zaparkowałeś na początku po drugiej stronie płotu ? :P
sveno napisał/a:
po trzecie przyjechałeś Mazdą? Jeżeli tak to to był spot MITSUMANIAKÓW

F O C H

dawidoski13 napisał/a:
ale chyba będę musiał sam przyjechać :roll: bo moja Magdalena troszku samotna się czuła :roll: ale to też trochu Wasza wina :wink:

Niestety tak czasem bywa na początku - ale sama też może zacząć zagadywać - bo ja na ten przykład jestem nieśmiały :oops:

To se ustalajcie kiedy będzie spot - ja se pojadę na Mazy spota oooo :P

sveno - 31-05-2011, 17:33

Marcin-Krak napisał/a:
A czy aby nie zaparkowałeś na początku po drugiej stronie płotu ? :P
czyli mam rozumieć, że to miejsce za płotem koło słupa to Twoje? Bo z tego co pamiętam to właśnie tam stałem na początku
Adaho_krak - 31-05-2011, 21:51

Marcin stoi za płotem bo się wstydzi swojej Mazdy. W sumie mu się nie dziwię :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

wojzi napisał/a:
A Adaho z jego Renault czemu za płot nie wyrzucasz :twisted: ?

Przecież by się nie odważył :mrgreen: A poza tym Renata ma na drugie Laguna czyli prawie jak Legnum :mrgreen: :mrgreen: i ma w znaczku jednego diamenta czyli prawie jak Mitsu :P :P :P

Jeśli chodzi o 18 czerwca ja na pewno nie mogę ponieważ mam wesele.

Kto chętny na spot 18 czerwca i która godzina odpowiada ??
Jak się zobliguje z 5 osób ( to wtedy jest duża szansa że 2 się pojawią :) :) ) ustawimy spota i wyśle masówkę.

Marcin-Krak - 31-05-2011, 21:53

Adaho_krak napisał/a:
ponieważ mam wesele.

Swoje :?: :mrgreen:

Adaho_krak napisał/a:
Marcin stoi za płotem bo się wstydzi swojej Mazdy. W sumie mu się nie dziwię :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Przynajmniej mam japońca - a nie jakiegoś żabojada - zazdrośniku :P

sieegurd - 31-05-2011, 22:45

Marcin-Krak napisał/a:
Niestety tak czasem bywa na początku - ale sama też może zacząć zagadywać - bo ja na ten przykład jestem nieśmiały

Mały, ale wariat :D

Marcin-Krak napisał/a:
Adaho_krak napisał/a:

Przynajmniej mam japońca - a nie jakiegoś żabojada - zazdrośniku :P

Mistrz ciętej riposty Nam się jawi :D