To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW - REFLEKSJE...

Anonymous - 03-09-2005, 23:21

IGI ??? A KTO mnie tak zdemolował---i zamazał?
Że tak wyglądam to sie zgadzam
Ale na forum(w galerii) to tak oficyjalnie to nie
jak ja was przerobie na fotkach to to to masakra .........

igi - 04-09-2005, 18:14

hehe lucjans spokojnie. to takie zdjecie wyszło. nic nie przerabiałem ;) :) . Niestety tylko twoje było takie nie wyraźne ;)
Rafal_Szczecin - 04-09-2005, 20:47

ale wg mnie to niewyrazne bardzo dobrze sie zrobilo, poprostu ja robiac to zdjecie poruszylem aparatem i tak sie stalo, ze tak wyszlo, ale wg mnie jest to na + ;)

IGI naprawde jestes wielki !

Anonymous - 05-09-2005, 21:40

Kurcze, po zlocie bezposrednio jechalem na mazury na urlop i dopiero teraz wlazlem na neta, a tutaj TYYYYYLE postow...
Coz moge powiedziec, milo bylo zobaczyc wasze mordki, mimo, ze czesc nawet nie pamieta (Hubeert, Ty juz wiesz pijaku ;P). Mi najbardziej utkwi w pamieci zatrzasniecie przeze mnie samego, kluczykow w bagazniku...
Wiecej szczescia niz rozumu :P a bylo goraco! :)

Pozdrowienia dla wszystkich
M.

raddex - 09-09-2005, 15:49

Jackie napisał/a:
Firebee napisał/a:
Szczerze? Gdybym nie miał żony to mógłbym za darmo to robić przez całe życie.. Nie wiecie jaka to satysfakcja widzieć zadowolone Wasze mordki!:) Tylko byście mnie karmili:P

Buziaki
Firek

Wiesz, z żoną to my sobie poradzimy, bardzo sympatyczna białogłowa, myslę, że wraz z kolegą Polsalerem jakoś byśmy dali radę :wink: Żart oczywiście, a poza tym nie marudź, nie znam kobiety, która wytrzymałaby z facetem, który zamiast się nią i maluchem zajmować gania po jakichś polach namiotowych dla bandy świrów organizujących najazd na Grudziądz. Moja żona pogoniłaby mnie drugiego dnia....

Pozdrowionka

ja wam powiem ze moja zona ciagle mi mowila, ze siedze przed miskami i nic wiecej nie robie (troche prawda), tydzien przed zlotem dopiero sie zgodzila, zebysmy tam pojechali, a po calej imprezie byla bardzo zadowolona i nie zaluje wyjazdu, a co lepsze chce jechac na nastepny

piwkotom - 12-09-2005, 21:38

No wlasnie, ja tez dopiero dotarlem po wakacjach i chcialem sie uzewnetrznic ale widze ze niestety wszystko juz zostalo powiedziane :( Zasadniczo bylo zajefanie i WIELKIE jeszcze raz podziekowania dla wszystkich, ktorzy wlozyli w ta impreze swoje "trzy grosze" oraz serce swoje czas poswiecenie itd... jak bedzie nastepnym razem okazja to tez sie tym razem do tego przyloze, doloze czy costam ;) fajnie ze nas tak duzo bylo, poznalo sie na real troche swietnych ludziskow i wogole :D niefajnie tylko bylo ze nie moglismy zostac z zonka do niedzieli i sie z Wami w koncu porzadnie zintegrowac ale jak to mowia: co sie odwlecze to wypijemy nastepnym razem :D :D :mrgreen:
Jeszcze raz podziekowania za fajna atmosfere i cieple przyjecie, chociasz czasu bylo tak malo :( ale do next time
pzdr :D 8) :P