Małopolskie - Zlot MM 2011 - Wawrzkowizna
dawidoski13 - 28-08-2011, 21:00
tomek84 napisał/a: | najpierw skakała po całym aucie, a potem poszła spać - troche jej pomogliśmy |
Że niby jak jej pomogliście, puszczałeś kołysanki
[quote="tomek84"]hmm, pewnie sie odezwie na forum
Tak myślę, że pewno będzie się kontaktował z Tobą,
tomek84 napisał/a: | a mnie mówił, że nie zostaje do niedzieli |
No tak bo to nie był On tylko jakiś kolega miał odebrać od Ciebie
tomek84 napisał/a: | odebrałeś moją nagrodę?? |
No i tutaj niestety nie mam dla Ciebie za dobrych wieści bo w tym roku nagrodę zgarnął Kochajj
Tomek - 28-08-2011, 21:05
dawidoski13 napisał/a: |
No tak bo to nie był On tylko jakiś kolega miał odebrać od Ciebie |
a ok, możliwe
tyle, że te felgi były dla Kamilka właśnie i odebrał sobie je osobiście w sobote
dawidoski13 napisał/a: |
No i tutaj niestety nie mam dla Ciebie za dobrych wieści bo w tym roku nagrodę zgarnął Kochajj |
dobra, dobra
powiedz lepiej, co to za nagroda, gdzie i za ile przehandlowałeś??
dawidoski13 - 28-08-2011, 21:28
tomek84 napisał/a: | dobra, dobra
powiedz lepiej, co to za nagroda, gdzie i za ile przehandlowałeś?? |
Ech wiedziałem,że to i tak się wyda...ale szczerze mówiąc to nic nie pamiętam
mkm - 29-08-2011, 10:09
My też wróciliśmy bez problemów i bezstresowo.
Piszę dopiero dzisiaj, bo wczoraj po prostu padłem .
Dziękuję Wam za reprezentowanie naszego regionu na Zlocie, wspólny wyjazd i przyjemną podróż.
Do zobaczenia na spocie
Rebelias - 29-08-2011, 20:15
mkm napisał/a: |
Dziękuję Wam za reprezentowanie naszego regionu na Zlocie, wspólny wyjazd i przyjemną podróż.
|
zapomniales dodac ze ''szybka''
Jackall - 29-08-2011, 20:31
Rebelias90 napisał/a: | zapomniales dodac ze ''szybka'' |
To następnym razem za pilota wybierzcie kogoś kto ma licznik w km a nie w milach
Rebelias - 29-08-2011, 21:16
ale Jackall ty juz jestes malopolskim pilotem i niech tak juz zostanie:)
Jackall - 29-08-2011, 21:34
Oj, dopiero raz przewodziłem konwojowi i mam już być małopolskim pilotem?
Ale jeżeli będę mógł to chętnie poprowadzę ekipę na spota w Lipnicy
Rebelias - 29-08-2011, 21:46
Oczywiscie jak najbardziej zapraszam nawet jak jechalem do wiednie to pomyslalem sobie zebyscie mogli wpasc. moja mama prowadzi taka zagrode agroturystyczna i mamy pokoje jest miejsce na 7 osob ale kiedys na zlocie Off road zmiescilo sie tam 18 osob takze ta ekipa ktora byla na zlocie spokojnie sie zmiescila:) Oczywiscie dla mitsumaniakow gratis:)
Tomek - 29-08-2011, 21:50
no tylko powiedz kiedy będziesz
tylko nie wcześniej niż w październiku i robimy spota zamiejscowego
mkm - 29-08-2011, 21:54
Rebelias90 napisał/a: | ale Jackall ty juz jestes malopolskim pilotem i niech tak juz zostanie:) |
Właśnie to miałem napisać
Dostałeś nominację, ponieważ:
1. Nie błądziliśmy
2. Dojechaliśmy zgodnie z założeniem (na czas) mimo, lekkiego opóźnienia (mea culpa )
3. Nie pogubiliśmy się.
4. Dojechaliśmy w sumie bezstresowo (nie licząc tego myślącego inaczej, parkującego na dweupasmówce)
ogólnie miło się za Tobą Jackall jechało
Rebelias - 29-08-2011, 21:55
ja jestem co 2 tyg w domu takze jak sie zdecydujecie to piszcie ja zaloze temat moze wiecej odob sie uzbiera parking przy domu mam duzy miejsca na grila tez:)
wojzi - 29-08-2011, 22:59
To co do spota zamiejscowego się podepnę - część można zrobić u Ciebie, a część u mnie - np. spot małopolski dwudniowy (jeden dzień w Lipnicy i jeden dzień w Zawoi).
Rebelias - 29-08-2011, 23:10
wojzi napisał/a: | To co do spota zamiejscowego się podepnę - część można zrobić u Ciebie, a część u mnie - np. spot małopolski dwudniowy (jeden dzień w Lipnicy i jeden dzień w Zawoi). |
taka idea bardzo mi sie podoba:) Szkoda ze cie nie bylo wszyscy za toba tesknilismy
Marcin-Krak - 30-08-2011, 14:51
Konkrety poproszę - gdzie i kiedy - bo moja sekretarka musi takie rzeczy wiedzieć - a trzeba sobie wrzesień i październik już wstępnie poustawiać
|
|
|