Małopolskie - Nieoficjalne i spontaniczne spotkanie ze znajomymi 18,06
jaca71 - 20-06-2011, 08:39
sveno, Popracuj nad formatami bo nie bardzo da się to oglądać Albo nic nie widać albo obraz zdeformowany
Ale widzę że mamy nowego zdolnego operatoromontażystoreżysera Idźmy dalej tym tropem
Marcin-Krak - 20-06-2011, 09:41
Adaho_krak napisał/a: | To kiedy następny spot ?? |
Wstępnie ustalone zostało że dopiero po Zlocie.
Pasuje więc we wrześniu 10 (sobota) zrobić co dużego - rocznicowego.
No i kwestia, którą już poruszyłem ślub Morfiego w lipcu jakoś koło 9 bodajże
sveno - 20-06-2011, 11:56
Panowie dziękuję za słowa uznania, zaznaczę od razu, że to jeszcze nie to. Miałem za mało materiału i do tego kiepskiej jakości następnym razem będzie lepiej. jaca71 napisał/a: | sveno, Popracuj nad formatami bo nie bardzo da się to oglądać Albo nic nie widać albo obraz zdeformowany | problem w tym, że program w którym to montuję najwyższą jakość obrazu ma dla proporcji obrazu 16;9 nie wiedzieć czemu nie ma takich ustawień dla 4;3. Ale mam już rozwiązanie, następnym razem przestawię aparat na format 16:9 i będzie cacy
Co do spotu to na 10 września może już będę a kraju także kombinujcie.
jaca71 - 20-06-2011, 12:35
sveno, Nic się nie martw. Mnie ostatnio kolo wkurzył bo płytę DVD z komunii za całe 50zł zrobił w formacie 4:3. Już nie mówię że w obecnych czasach powinno być do wyboru BD lub DVD, ale dla DVD natywnym formatem jest 16:9
W aparacie powinieneś mieć ustawienie 720p i to jest na 100% 16:9 - tak ustawiaj nawet kosztem długości filmu
wojzi - 20-06-2011, 18:21
Marcin-Krak napisał/a: | No i kwestia, którą już poruszyłem ślub Morfiego w lipcu jakoś koło 9 bodajże |
No ja się na wyjazd na ślub piszę. Pytanie jak robimy, Każdy swoim Misiem - coby było bardziej widowiskowo - czy w kilku jednym - coby było taniej.
sveno napisał/a: | Miałem za mało materiału i do tego kiepskiej jakości |
no wypraszam sobie - ja jestem najwyższej jakości .
Rebelias - 20-06-2011, 19:33
Adaho_krak napisał/a: | To kiedy następny spot ??
Proszę o propozycję terminu i miejsca |
To może coś wcześniej niż wrzesień proponuje góry Wiem że Wojzi byłby napewno chętny
Tomek - 21-06-2011, 07:50
ja też nie widze powodu, żeby się spotykać dopiero po zlocie
idealny czas będzie pod koniec lipca
wiadomo, ze wakacje i niektorych nie bedzie, ale nie wszyscy musza byc, zeby byl spot
Jackall - 21-06-2011, 21:29
Ja również jestem za tym żeby jeszcze w lipcu coś zorganizować.
A tu kilka fotek ale uprzedzam że oryginalne rozmiary są dosyć pokaźne

|
|
|