Nasze Miśki - Nadszedl czas na GALANTA!!!
sveno - 23-07-2011, 23:21
wicek napisał/a: | Mam dwa;)
| no to git, teraz szukaj przełącznika od TCL pod deską pewnie wpadł
wicek napisał/a: | sveno co to za przycisk po środku masz? :] kolo regulacji świateł | to jest "wyświetlaczo-bipper" od czujników parkowania z tyłu, na dole tego plastiku są diody a na środku baaaardzo głośna syrena alarmowa, bardzo dobrze to działa, choć nie jest to salonowe wyposażenie, dołożył to Szwajcar prawdopodobnie po tym jak cofnął w jakąś rurkę/drzewo i zagiął zderzak i klape
luckyluck - 23-07-2011, 23:32
wicek napisał/a: |
Ja teraz sprawdzam, na razie zrobiłem 32, mam w bagażniku 5L PB95 ;P
|
Tylko pamiętaj co by czasem przez przypadek tego baniaka z bagażnika nie wystawić, podczas niedzielnych porządków.
wicek - 23-07-2011, 23:50
Cytat: | to jest "wyświetlaczo-bipper" od czujników parkowania z tyłu, na dole tego plastiku są diody a na środku baaaardzo głośna syrena alarmowa, bardzo dobrze to działa, choć nie jest to salonowe wyposażenie, dołożył to Szwajcar prawdopodobnie po tym jak cofnął w jakąś rurkę/drzewo i zagiął zderzak i klapę |
fajny bajer muszę nad takim czymś pomyśleć
Cytat: | Tylko pamiętaj co by czasem przez przypadek tego baniaka z bagażnika nie wystawić, podczas niedzielnych porządków. |
he he nie no pamiętam cały czas ;D
m6riano - 24-07-2011, 09:03
sveno napisał/a: | wicek napisał/a:
Mam dwa;)
no to git, teraz szukaj przełącznika od TCL pod deską pewnie wpadł |
Albo ktoś go wyjął...odchyl ta klapeczke z przyciskami i zajrzyj do środka..powinien być podłączony do żółtej kosteczki..
wicek - 24-07-2011, 12:15
Wygląda to tak:
[URL= Uploaded with ImageShack.us]foto:[/URL]
Teraz trzeba kupić guzik :/
m6riano - 24-07-2011, 12:46
Głębiej raczej nie wpadło...jak będziesz kupować to zapytaj o dwa...ja tez sie rozejrze..bo chce do siebie...;-)
wicek - 24-07-2011, 12:51
Nie ma problemu, a ty tez nie masz czy ci się popsuł?
Krzyzak - 24-07-2011, 22:09
sveno napisał/a: | albo odwrotnie |
odwrotnie
wicek napisał/a: | Ile na rezerwie można zrobić km? |
A jakie masz średnie spalanie? Bo wystarczy od rezerwy zatankować full i już wiesz, ile zostało. Bak ma 64 litry, jak zatankujesz 57, to zostało 7. Przy spalaniu 10/100 zrobisz na rezerwie 70 km. Proste?
wicek - 24-07-2011, 22:21
Nie wiem ile mi pali właśnie go testuje
Wole wyjechać all paliwo i zobaczę ile przejadę na rezerwie później tankowanie full, przejechanie 100km i znowu tankowanie...
m6riano - 25-07-2011, 10:11
wicek napisał/a: | Nie ma problemu, a ty tez nie masz czy ci się popsuł? |
Nie mam w ogóle TCLa ale jak podłączyłem sam przycisk to sie świeci...więc zrobię go na niebiesko...;-)
KaWu - 25-07-2011, 10:35
wicek napisał/a: | Nie wiem ile mi pali właśnie go testuje
Wole wyjechać all paliwo i zobaczę ile przejadę na rezerwie później tankowanie full, przejechanie 100km i znowu tankowanie... |
Wolałbym na twoim miejscu sprawdzanie jako tankowanie pod korek i nie wyjezdzanie do sucha paliwa.
Nie obciazasz tak pompy paliwa-szczegolnie teraz w "cieplych" temperaturach.
m6riano - 25-07-2011, 12:25
Pewnie...lepiej zrobić np. 200 lub 300km i zatankować do pełna..
Tomek - 25-07-2011, 12:33
m6riano napisał/a: | Pewnie...lepiej zrobić np. 200 lub 300km i zatankować do pełna.. |
no jasne, to każdy wie
ale kolega wicek chce koniecznie sprawdzic ile przejedzie na rezerwie, co nie ma wiekszego sensu
bo raz na rezerwie zrobisz 60km, raz 80 - w zaleznosci od benki, stylu jazdy, trasy itp
sveno - 25-07-2011, 12:37
tomek84 napisał/a: | bo raz na rezerwie zrobisz 60km, raz 80 - w zaleznosci od benki, stylu jazdy, trasy itp | poza tym ten wskaznik w Galantach jest precyzyjny jak shotgun, rezerwa się zaświeci po 5km zgaśnie potem znowu po 20km się zaświeci i jak tu mierzyć kiedy tak naprawdę się zaświeciła? Jedno jest pewne, zaświeca się jak wskazówka pokazuje E
wicek - 25-07-2011, 12:37
Ok rozumiem, przekonaliście mnie
Zrobię tak jak napisał m6riano
|
|
|