Zloty i Spoty - NASZE POWROTY ZE ZLOTU 2011 - Wawrzkowizna
Juiceman - 31-08-2011, 09:57
Aga napisał/a: |
oprócz niebieskiego ominęła Cię również degustacja nowego bubowego wynalazku - brązowego... |
Który podbił kubki smakowe u wszystkich niebieskie/żółte poszło przez to w kąt xd hehe Ale Warto było! Wynalazek przepyszny.
MITSI - 31-08-2011, 11:50
Mój pierwszy Raz nie zaliczyłam! I nadal dziewica MM buuuuuuuuu
koszmarek - 31-08-2011, 12:34
Aguś, dobiłaś mnie właśnie chyba będę musiała w przyszłym roku próbować... tylko nie dawajcie mi szczekaczki jak Deo
Anonymous - 31-08-2011, 15:43
ehhh... ja też nie załapałem się na BUBUsiowe pyszności
p.s. Ciotka dobijasz mnie
colgate - 31-08-2011, 16:11
widze ze watek powrotów z wawrzkowizny przekształcił sie na ocene degustacji alkoholi hahahah
[ Dodano: 31-08-2011, 16:13 ]
Deo napisał/a: | colgate napisał/a: | cztery panny w carismie |
szkoda, że mnie tam nie było |
A za kierownicą była Twoja przyszła żonka :)
Anonymous - 31-08-2011, 16:14
colgate napisał/a: | A za kierownicą była Twoja przyszła żonka |
to dobrze, że dowiozła was cało ale i tak żałuję mimo, że miałem super kierowcę
traszka - 31-08-2011, 16:27
colgate napisał/a: | widze ze watek powrotów z wawrzkowizny przekształcił sie na ocene degustacji alkoholi hahahah
[ Dodano: 31-08-2011, 16:13 ]
Deo napisał/a: | colgate napisał/a: | cztery panny w carismie |
szkoda, że mnie tam nie było |
A za kierownicą była Twoja przyszła żonka :) |
OOjjj chyba dopada mnie pomalutku stres przedślubny bo zaczynam się wahać :/
Anonymous - 31-08-2011, 16:30
traszka napisał/a: | OOjjj chyba dopada mnie pomalutku stres przedślubny bo zaczynam się wahać :/ |
słońce luzik ja jeszcze bardziej, bo obawiam się, ze zaczniesz mi zabraniać za wielu rzeczy i mnie ujarzmisz Ale trzeba myśleć pozytywnie
junior81 - 31-08-2011, 17:20 Temat postu: Nowa lista na flagi MM Kochani , po zlocie troszkę więcej ludzi śledzi co się dzieje na forum ,a skoro sporo osób dopytywało się o flagi to zapuszczam nową listę , zamknę ją w listopadzie albo w grudniu. Zapewne jeszcze ruszy kolejna edycja, pewnie gdzieś w okolicy kwietnia, ale może ktoś inny wtedy przejmie temat.
Temat :
http://forum.mitsumaniaki...er=asc&start=15
Krzyzak - 04-09-2011, 21:12
wróciłem.... wczoraj w nocy
a może to było już dziś...
swinks_UK - 12-09-2011, 12:59
Śmiem zameldować, że wreszcie w domu.
Chyba najdłuższy powrót w historii zlotowej.
Z tej okazji podziękowania dla deejay'a za szybkie i sprawne usuniecie drobnostki irytujacej jak diabli podczas zlotu (Bartek, jesteś wielki!)
W drodze powrotnej urządziliśmy sobie małą włóczęgę i zawedrowaliśmy do Austrii i Szwajcarii (wiem, że nie po drodze).
Z dumą obnosiłem koszulkę zlotową gdzie tylko się dało.
Heh... gdyby nie lokalny "traffic" to byłoby mnóstwo radości z jazdy po alpejskich przełęczach, a w Szajcarii cały urok jazdy zabrał niski pułap chmur (ostanie zdjęcie możliwe do zrobienia na wysokości 1514m):
W każdym razie... szczęsliwie w domu.
|
|
|