To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - podziękowania dla Organizatorów (i nie tylko)

Anonymous - 30-08-2011, 13:53

Deo napisał/a:
a widzisz bo tablice WP łysa głowa to sukcesu tylko połowa :P
a ja już Cię pamiętam, ale i tak za tablice masz przerąbane :P

Deo pamiętaj łysy czy nie, nie ważne co na głowie ale ważne co w niej (nie jestem jednym z tych BMWowców żeby pisać takie twierdzenia)
Za tablice mogę mieć gdyż nie zdążyłem przerejestrować mój błąd hahahaha ale następnym ciekawe co powiesz jak będzie nie WP tylko EPA:) "znając życie u ciebie będzie nadal WP" hahahaha

po tres prześlij mi jak możesz nr na pw telefonu często jestem przelotem we wrocku to byśmy gdzieś się zgrali "ale bez deofonu""" - do dziś Cię słysze w głowie:D

Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziękuje za nie zapomniane chwile.
Mój pierwszy zlot z MM, i przez to nigdy już żadnego nie odpuścimy.

Anonymous - 30-08-2011, 14:24

manieklakmech, nie chciałem byś odebrał stwierdzenie "łysa głowa" za obraźliwe chodziło mi o to, ze czasem wydawałeś się baaaardzo groźny aż zacząłem się jąkać :P

p.s. nowy własny Deofon będę miał już nie długo :biggrin: wiesz urodziny, imieniny, gwiazdka będzie kilka okazji do dostania prezentów :P

EPA ???? hmmm coś wymyślę :P

Anonymous - 30-08-2011, 14:33

Deo napisał/a:
manieklakmech, nie chciałem byś odebrał stwierdzenie "łysa głowa" za obraźliwe chodziło mi o to, ze czasem wydawałeś się baaaardzo groźny aż zacząłem się jąkać :P

p.s. nowy własny Deofon będę miał już nie długo :biggrin: wiesz urodziny, imieniny, gwiazdka będzie kilka okazji do dostania prezentów :P

EPA ???? hmmm coś wymyślę :P

haha a widzisz też umiem podpadać:D udało mi sie :D :D:D:D no i teraz jestem wreszcie szczęśliwy ha Deo jesteś gość tyle ci powiem i tak trzymaj

SHARK1979 - 30-08-2011, 14:37

Deo napisał/a:
nie chciałem byś odebrał stwierdzenie "łysa głowa" za obraźliwe chodziło mi o to, ze czasem wydawałeś się baaaardzo groźny aż zacząłem się jąkać

Maniek groźny :lol: :wink: a że się jąkałeś lux mniej ciągłej gadki było :twisted:

Anonymous - 30-08-2011, 14:40

i pamięć wraca :) super podziękowania dla fotografa za wspaniałe zdjęcia :)
oraz innych maniaków aparatów ;] nie wiedziałem, że tyle zdjęć będę miał nacykanych :P

kasiaa - 30-08-2011, 19:47

Gdyby na zlocie był konkurs coś w rodzaju "na najpopularniejszego" lub najbardziej rozpoznawalnego Mitsumaniakia, to Ty DEO, na pewno zajął byś miejsce nr I. :D
mabda - 30-08-2011, 19:50

aaa! ja chcialam jeszcze podziekowac wszystkim, ktorzy czytajac mojego nicka reagowali: "a! to to jest ta mabda!" :D i misjonarzowi za rozpoznanie mnie po tylku :P
Anonymous - 30-08-2011, 19:52

mabda napisał/a:
misjonarzowi za rozpoznanie mnie po tylku

hmm jestem zazdrosny :(
kasiaa, Dziękuję :)

Aga - 30-08-2011, 20:15

mabda napisał/a:
ktorzy czytajac mojego nicka reagowali: "a! to to jest ta mabda!"

lepiej tak niż: "a! to to jest ta ruda wredota!" :mrgreen:

mabda napisał/a:
i misjonarzowi za rozpoznanie mnie po tylku :P

nie po tyłku tylko po kwiatku :P

mabda - 30-08-2011, 20:21

Aga napisał/a:
lepiej tak niż: "a! to to jest ta ruda wredota!"

no tak, ale Forest, mowiac o mnie, zapytal gdzie ta najwieksza krzykaczka, tak? :P

Aga napisał/a:
nie po tyłku tylko po kwiatku

ale zeby zobaczyc kwiatka musial obczaic tylek :P ale fakt, kwiatek brzmi kulturalniej :P
a swoja droga... ciekawe skad wiedzial o kwiatku?... :roll: :evil:

pamar - 30-08-2011, 20:23

Czy wam się tematy nie popierniczyły?
Aga - 30-08-2011, 20:24

mabda napisał/a:
no tak, ale Forest, mowiac o mnie, zapytal gdzie ta najwieksza krzykaczka, tak? :P

Forest jest jeszcze młody i mało wie...

Cytat:
ciekawe skad wiedzial o kwiatku?... :roll: :evil:

hmm... ta informacja dość szybko się rozeszła...

mabda - 30-08-2011, 20:28

Aga napisał/a:
Pamarku, spokojnie
to wszystko w ramach podziękowań za fajne towarzystwo na zlocie

chyba najlepszym podziekowaniem powinny byc mile wspomnienia uczestnikow :D a sa bardzo mile :D
i jeszcze raz dziekuje :*

edit
Aga edytowala swoj post w momencie kiedy ja pisalam swoj. napisalysmy to samo w tym samym czasie :D

junior81 - 30-08-2011, 20:34

Ja również dziękuje wszystkim uczestnika zloto za niepowtarzalną atmosferę.

Bardzo dziękuje ekipie mitsu która została do poniedziałku:
M6riano: za zajefajny wieczór przy sziszy
zeznia : za nakarmienie 5 wyczerpanych organizatorów, którzy nie pomyśleli o wyżywieniu.
Swinks_Uk i Celinie ,za umilanie nam większości wieczorów swoim towarzystwem.
Dzięki tej ekipie poczuliśmy się jak by zlot trwał dzień dłużej.

Deo Fm za pomoc, nawet nie wiesz ile czasu nam zaoszczędziłeś którego i tak nam brakowało.
Ekipie domku 28 za wyrąbiście spędzone 15 minut w piątkowy wieczór oraz posiłek i trunki które udało mi się spożyć w tym czasie ( to był najdłuższy przystanek z większą ekipą).
Ekipie segmentu willowego 34 B za wyrozumiałość ,że nie mogłem wam towarzyszyć w czasie zlotu.
Podziękowania dla Jacek11 wraz z małżonką, za pomoc i towarzystwo.
Również dziękuje Częstochowie za pomoc i przemiłe spędzone chwile.
Dziękuje koszmarkowi za wszelkie informacje , porady i wskazówki których nam udzieliła.

No i dziękuje Andrzejowi , Arturowi, Agacie i Emilce za kawał dobrej roboty który wykonali i za wyrozumiałość ( już dobrze wicie o co chodzi). Przygotowanie takiej imprezy to ciężki kawałek chleba. I zapewne większość nie jest wstanie udźwignąć takiego ciężaru.

Arturze, wszystkim nam tak jak i tobie było przykro z powodu zamieszania jakiego dokonała Policja nie stawiając się w wyznaczonych miejscach. Wiemy jak bardzo zadbałeś o to by tak duża kolumna dumnie przejechała przez Bełchatów. Ale tak jak i Policja zawiedli sami uczestnicy zlotu , którym nie chciało się zapoznać z trasą przejazdu, teraz rozumiecie , że warto poświecić trochę uwagi temu co przygotowali dla was organizatorzy.

Jeśli o kimś zapomniałem to macie prawo na przyszłym zlocie dąć mi prztyczka w nos.

Pozdrawiam i do zobaczenia za rok.

Jassmina - 30-08-2011, 20:54

Ja też tu z dziękczynieniem!

Dla Organizatorów przez wielkie O!!!!
Jesteście The Best!
Wielkie dzięki za jedwabisty Zlot i ta pogoda! Wisienka na torcie!

Parada nam się trochę rozpierzchła, ale to niebiescy niestety stali i kręcili loka zamiast światła obstawić.

Miło było zobaczyć te wszystkie Kochane Mordeczki!!!!! :)

Dziękuję za wrażenia wzrokowo-duchowe i do zobaczenia za rok!!!!!!

Ja już odliczam!