To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - zlot MM 2012 - pomysly i propozycje

robertdg - 30-08-2011, 22:47

Forest, szkoda nerwów, wszystkiego nie upilnujesz, wszystkim nie dogodzisz, wg mojej opinii to był kawał dobrej roboty no i sprężaliście się jak mrówki, staraliście się wszystko utrzymać w ryzach, to był mój pierwszy zlocik ogólnopolski także nie mam porównania do poprzednich, ale pogubić się nie pogubiłem a starałem się podążać za większością no i podążałem za głosem kolegi z megafonem. Zawsze się znajdzie coś co możnaby poprawić, etc. Ale jak na swój "pierwszy raz" to naprawde macie się czym chwalić ;-)
Misiek :) - 30-08-2011, 22:58

Piszmy Tutaj co zrobić w 2011... A nieto co było źle...
Zorganizowanie kolumny to bardzo trudne zadanie... a jak dla mnie zabrakło w starterze czytelnej informacji (albo przegapiłem) o trasie kolumny...
Za rok proponuje wydrukować dużą mapę /kupić rozkładaną, powiesićw widocznym miejscu i nanieść trasę przejazdu.
I nauczka, aby nie polegać na strużach prawa bezmyślnie.
P.S.
Ja jechałem na CB i przyznam, że był wielki haos i słyszałem instrukcje z kilku skrzyżowań na raz
EOT

misjonarz. - 30-08-2011, 23:06

ja tylko mogę podziękować za szybką reakcję organizatorów w sprawie pijaków z BMW w naszym domku. było fajnie
vendetta - 30-08-2011, 23:12

Co do zlotu 2012 to nadal proponuję centralną Polskę - ma to być 10 zlot - centralna Polska jest wygodna dla wszystkich i ściągnie ludzi. Myślę, że może to robić każde województwo które będzie się chciało podjąć.
Co do zlotu 2011 - Forest bez nerwów - wszyscy odwaliliśmy kawał dobrej roboty - najważniejsza jest satysfakcja (o większości rzeczy, która wymaga kupę roboty - a nam się udała - ludzie nawet nie wiedzą - my już tak). Ole :D

JCH - 30-08-2011, 23:21

Forest napisał/a:
Ciekaw jestem czy po zlocie będziecie krytykować następne organizowane przez innych
Forest.... każdy ze zlotów, które się do tej pory odbyły był krytykowany, bo nie ma siły - przy takim ogromie organizacji zawsze coś nie wyjdzie. I jak wiesz, niektórzy z organizatorów nie wytrzymywali nerwowo ;)
Ale nie o to mi chodzi..... Macie być "gruboskórni" i wszelka krytyka ma po Was spływać jak woda po kaczce. Koniec kropka.
Ewentualne niedociągnięcia niech będą wskazówką na rok kolejny, co można poprawić, co zrobić lepiej, co inaczej.

Żeby się nie rozpisywać - było EXTRA :!: Moje gratulacje za organizację :thumbleft:

SiMa - 30-08-2011, 23:31

Jak napisałem
Cytat:
Opis wyżej to nie narzekanie a opis fajnej zabawy

I zdaję sobie sobie sprawę, że organizacja takiej imprezy, to wielki wysiłek i wiele wyrzeczeń. Dlatego jestem pełen podziwu i wdzięczności dla organizatorów.

Pozdrawiam.

P.S Forest :prayer:

Aga - 30-08-2011, 23:42

jubileuszowy X ZLOT Wawrzkowizna 2012 - organizacja dolnośląskie

tyle ode mnie..............
:twisted:

wojtas - 31-08-2011, 00:08

Forest :prayer: jesteś wielki.
Juiceman - 31-08-2011, 00:51

JCH napisał/a:
Forest napisał/a:
Ciekaw jestem czy po zlocie będziecie krytykować następne organizowane przez innych
Forest.... każdy ze zlotów, które się do tej pory odbyły był krytykowany, bo nie ma siły - przy takim ogromie organizacji zawsze coś nie wyjdzie.

Forest z całym szacunkiem ale chyba coś Ci się w główce pomieszało z tego wrażenia. Czy ktoś krytykuje zlot ? Czy ktoś napisał "eee to wszystko do bani, nie przyjadę na następny bo pewnie będzie lipa?" Czytaj ze zrozumieniem. Tu chyba jest największy odsetek pozytywnych opinii na temat zlotu. Każdego roku stawiana jest poprzeczka coraz wyżej. W tym roku było tak samo.

a propozycje i pomysły na zlot 2012 nie są i nie będą krytyką zlotu, a jedynie uwagami co można ulepszyć. W końcu mamy dążyć do ideału. Od ładnych paru lat Organizatorzy wychodzą z siebie i odwalają od groma WIELGAŚNEJ roboty - i robią to dobrze. Skąd mogą wynikać niedociągnięcia? Zdecydowanie stąd, iż każdego roku Zloty są organizowane w innym miejscu przez innych ludzi. I tu moja propozycja aby spróbować dogadać się z którymś ośrodkiem gdzie już mieliśmy zloty aby była to stała lokalizacja. Wtedy na przyszłość organizatorom odpadnie 60% pracy. Bo wiemy co możemy oczekiwać, do kogo się zwracać z kim współpracować ew. trzymać się jak najdalej.
Proste pytanie do organizatorów zlotu 2012? - gdybyście mieli coś takiego powtórzyć za 2-5 miesiące ( ew. bez kolumny to ile Wam zajęło by czasowo przygotowanie się do tego ?

Tak czy siak, organizatorzy niech nie narzekają bo nie możemy do Waszej Ciężkiej pracy mieć żadnych aluzji - gdyż wykonaliście WSZYSTKO JAK NALEŻY! : )

m6riano - 31-08-2011, 01:12

Aga napisał/a:

milion pięćset sto dziewięćset procent poparcia...;-)

vendetta - 31-08-2011, 01:20

Aga napisał/a:

Kurczeeeee chyba dopiero teraz zrozumiałam :) Pewnie !! Ja jestem w stanie podpowiedzieć i pomóc. Jestem za :D

Anonymous - 31-08-2011, 01:51

to teraz ja powiem:
Forest, Pamar, Vendi, Emanda, Junior, Lukasz, Madzia (jeśli kogoś pominąłem przepraszam)

zrobiliście kupę wielkiej roboty, wiem coś na ten temat, ponieważ 9 lat organizowałem tuningowisko chciałem wam pomóc, by choć trochę was odciążyć i z tego co czytam udało mi się :) też dostałem słowa krytyki, ale wiecie co? nie płaczę z tego powodu, bo wiem, że zawsze będzie ktoś niezadowolony. wg mnie zrobiliście wszystko jak należy i wielki szacun dla was. Za rok będziecie mogli się już ze mną napić i was spiję :twisted: jeszcze raz wielkie dzięki, bo robiliście to pierwszy raz i wyszło super

stary alfer - 31-08-2011, 07:27

Juiceman napisał/a:
Forest z całym szacunkiem ale chyba coś Ci się w główce pomieszało z tego wrażenia. Czy ktoś krytykuje zlot ? Czy ktoś napisał "eee to wszystko do bani, nie przyjadę na następny bo pewnie będzie lipa?" Czytaj ze zrozumieniem. Tu chyba jest największy odsetek pozytywnych opinii na temat zlotu. Każdego roku stawiana jest poprzeczka coraz wyżej. W tym roku było tak samo.

a propozycje i pomysły na zlot 2012 nie są i nie będą krytyką zlotu, a jedynie uwagami co można ulepszyć. W końcu mamy dążyć do ideału. Od ładnych paru lat Organizatorzy wychodzą z siebie i odwalają od groma WIELGAŚNEJ roboty - i robią to dobrze. Skąd mogą wynikać niedociągnięcia? Zdecydowanie stąd, iż każdego roku Zloty są organizowane w innym miejscu przez innych ludzi. I tu moja propozycja aby spróbować dogadać się z którymś ośrodkiem gdzie już mieliśmy zloty aby była to stała lokalizacja. Wtedy na przyszłość organizatorom odpadnie 60% pracy. Bo wiemy co możemy oczekiwać, do kogo się zwracać z kim współpracować ew. trzymać się jak najdalej.
Proste pytanie do organizatorów zlotu 2012? - gdybyście mieli coś takiego powtórzyć za 2-5 miesiące ( ew. bez kolumny to ile Wam zajęło by czasowo przygotowanie się do tego ?

Tak czy siak, organizatorzy niech nie narzekają bo nie możemy do Waszej Ciężkiej pracy mieć żadnych aluzji - gdyż wykonaliście WSZYSTKO JAK NALEŻY! :

Amen :)

Było cudnie!

Piwor - 31-08-2011, 07:33

Forest, nie przejmuj się. Tak jest co roku. :)
stary alfer - 31-08-2011, 07:43

Piwor napisał/a:
Forest, nie przejmuj się. Tak jest co roku.

Moim zdaniem w tym roku jest mega lajt w kwestii niezadowolonych.

I nie wynika to pewnie z faktu, że wszystko wszystkim się podobało (Polak jest z natury marudą), ale zapewne z tego powodu, że w końcu ludzie zaczynają rozumieć co kryje się za organizacją Zlotu. .

Zwykła krytyka nie przynosi żadnych korzyści. Niech stanie wam przed oczami obraz tych zabieganych kilku osób.

Doceńmy ich zaangażowanie i włożone serce.