To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Spot Polski Południowej

k@rol - 01-05-2012, 21:51

23.06 to w tym terminie ja niestety odpadam... :|
wojzi - 08-05-2012, 22:35

Więc tak. Spot jednodniowy 23 czerwca (sobota). Chyba że ktoś sobie załatwi noclego to ja się 24 też spotkać mogę. Miejsce Ojców.

Postaram się tam kiedyś podjechać i rozejrzeć, żeby już wkleić mapkę, gdzie dokładnie. Ale póki co siedzę na maturach i egzaminuję

Pod spodem aktualna lista - tych, którzy mogą wtedy. Dopisywać się.

1. wojzi
2. wojtek bogacz
3. mjsystem
4. morfi
5. jaca
6. jackall
7. MrV
8. tyku
9. bart1984
10 BUBU
11. kaczka81s
12. tpodsiadlo

PS. Z tego co wiem Bieszczadzka impreza w długi czerwcowy weekend jest otwarta, więc jak ktoś chce się integrować w górach to w te pędy do BUBU.

BUBU mam nadzieję, że mnie nie zlinczujesz jak zaczną walić drzwiami i oknami i będziesz musiał rezerwować domy.

Tomek - 09-05-2012, 07:20

a ja to niby nie mogę wtedy??

wojzi napisał/a:

1. wojzi
2. wojtek bogacz
3. mjsystem
4. morfi
5. jaca
6. jackall
7. MrV
8. tyku
9. bart1984
10 BUBU
11. kaczka81s
12. tpodsiadlo

13. tomek84

kamil.ekonom - 09-05-2012, 08:02

Jak okolice Ojcowa to mam bliziutko - myślę, że dam radę wpaść w tym terminie :mrgreen:

1. wojzi
2. wojtek bogacz
3. mjsystem
4. morfi
5. jaca
6. jackall
7. MrV
8. tyku
9. bart1984
10 BUBU
11. kaczka81s
12. tpodsiadlo
13. tomek84
14. kamil.ekonom

Blondi - 24-05-2012, 10:10

Może to pytanie z serii tych głupich ale wole się upewnić: Panowie, czy wasze lepsze połówki tez bedą?

[ Dodano: 24-05-2012, 10:14 ]
Proponuje też panowie Modzi regionów południowych żeby posłać masówki do ludków z konkretami tj data, miejsce itp i telefonami kontaktowymi dla spóźnialskich :wink: Może się ktos jeszcze dołaczy.

wojzi - 24-05-2012, 10:44

Blondi napisał/a:
Może to pytanie z serii tych głupich ale wole się upewnić: Panowie, czy wasze lepsze połówki tez bedą?

Będą, tak jak i nasze małe pociechy,

Blondi napisał/a:
roponuje też panowie Modzi regionów południowych żeby posłać masówki do ludków z konkretami tj data, miejsce itp i telefonami kontaktowymi dla spóźnialskich :wink: Może się ktos jeszcze dołaczy.

Masówka pójdzie za kilka dni. Ja wyślę u siebie i podeślę modom południowym szczegóły. Telefon kontaktowy też będzie.

JCH - 24-05-2012, 11:01

A ja mam pytanie następujące:
Czy Małopolska Frakcja Rowerowa przewiduje jakieś jeżdżenie w trakcie owego spota :?:

Marcin-Krak - 24-05-2012, 12:32

JCH napisał/a:
Czy Małopolska Frakcja Rowerowa przewiduje jakieś jeżdżenie w trakcie owego spota :?:

Jeśli pogoda będzie rowerowa, to ja się wybiorę na rowerze na miejsce :) to z pewnością, a co do szczegółów - to za miesiąc jest - ja nie wiem co jutro robić będę :mrgreen: :wink:

JCH - 24-05-2012, 13:10

Marcin-Krak napisał/a:
ja nie wiem co jutro robić będę
Jak to co :?:

:drinkers: :partyman: :rock: :-({|= :supz: :weedman:

Aga - 25-05-2012, 09:46

Blondi napisał/a:

ja będę
i Julek również

[ Dodano: 25-05-2012, 09:48 ]
JCH napisał/a:

albo spot albo jeżdżenie
jak chcesz z nami się integrować jeśli będziesz jeździł?
no chyba, że wokół nas :mrgreen:

[ Dodano: 25-05-2012, 09:52 ]
czemu ja nie mogę w tym temacie edytować własnego postu ?????
jakieś zmiany techniczne, o których nie wiem ??

JCH - 25-05-2012, 10:06

Aga napisał/a:
JCH napisał/a:

albo spot albo jeżdżenie

A ja chcę zjeść ciastko i mieć ciastko ;) Taki jestem :mrgreen:

Aga napisał/a:
jak chcesz z nami się integrować jeśli będziesz jeździł?
Z Wami to już jestem zintegrowany.... :)
Wojciech Bogacz - 25-05-2012, 11:31

Ja tam jednak bym chętnie po prostu posiedział sobie z poznał innych - co do mojej połówki - to na razie takowej brak - chyba, że w butelce, ale na jednodniowy spot... chmm.. nie bardzo hehe

Tak więc oficjalnie jestem za jakimś grillem czy czymś tego rodzaju - ogólnie nasiadówa i pogaduchy :)

tpodsiadlo - 25-05-2012, 11:36

zara moment... jak to spot bez polowek? (juz nie mowie siodemek)

nie mowie o osobie kierowcy powrotnego!

Wojtku jesli chcesz to mozesz wziac swoja polowke i jechac ze mna :D (zabiore Cie po drodze) a potem moj drajwer odwieze nas obu

Morfi - 25-05-2012, 12:55

To połówki będą prowadzić abysmy spotkali się z siódemkami ?
Wojciech Bogacz - 25-05-2012, 13:53

Morfi napisał/a:
To połówki będą prowadzić abysmy spotkali się z siódemkami ?

Heh - kto tam wie... w sumie to ja bym bardzo chętnie tak w jedną stronę swoim wehikułem dojechał a z powrotem w miarę możliwości nim wrócił (na tylnym siedzeniu idealnie - jak prezes ;) ))

Pozostaje jednak kwestia połówek jak to Morfi określił... Bo 0.7 to się znajdzie... Czyli widzę szykuje się kolejna impreza z rodzaju "integracyjnych" :mrgreen:

Tylko kogo ja sobie wezmę co będzie chciał kierować heh... Wszystkie moje "połówki" co lubią motoryzację akurat będą w pracy... Chyba, że mi się poszczęści i akurat kierowca będzie :)

Pożyjemy zobaczymy.

tpodsiadlo napisał/a:
Wojtku jesli chcesz to mozesz wziac swoja polowke i jechac ze mna (zabiore Cie po drodze) a potem moj drajwer odwieze nas obu

W razie potrzeby skorzystam :) Lubię jednak pojawiać się na takich imprezach swoim Galem, bo zainteresowani mają możliwość obejrzeć czy się przewieźć :)