To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Koszulki dla regionu Zachodniopomorskiego

volve - 12-07-2012, 09:04

Bo już głosowanie jest od jakiegoś czasu, trochę głosów oddano...
offca - 12-07-2012, 09:10

pawlos sobie lifting zrobił po prostu :P

A na serio, to pomysł super :D Po zmianach oczywiście

szuwar - 13-07-2012, 09:52

To może korekta ankiety ? zweryfikowana o nowy projekt, jak dla mnie całkiem inny i świeży nie korzystający z jednego szablonu ,,,,

Co na to władza i parlament ?

JacekeR - 13-07-2012, 11:10

Nom można go dopisać na koniec, ale co z głosowaniem ja już zagłosowałem a chciałbym wybrać ten wzór koszulki i co teraz??
szuwar - 13-07-2012, 11:13

JacekeR napisał/a:
Nom można go dopisać na koniec, ale co z głosowaniem ja już zagłosowałem a chciałbym wybrać ten wzór koszulki i co teraz??

myślałem o powtórzeniu od nowa z dodaniem tej :)

Yoshiko - 13-07-2012, 12:59

szuwar napisał/a:
JacekeR napisał/a:

myślałem o powtórzeniu od nowa z dodaniem tej :)

pomyślałam sobie tak:
niech ta ankieta skończy się normalnie, a potem najwyżej zrobi się drugą, krótką, trzy dniową
w której wystawi się te trzy wygrane propozycje plus tę, którą wstawił pawlos
co Wy na to ?

jAZZMAN - 13-07-2012, 13:15

bardzo dobrze, i do tej pory może jeszcze jakiś fajny projekt się pojawi....

A co do ankiety, to prowadzi mój pierwszy projekt - prawda? :twisted:

Yoshiko - 13-07-2012, 13:18

jAZZMAN napisał/a:
A co do ankiety, to prowadzi mój pierwszy projekt - prawda? :twisted:

no pewnie nie mogło być inaczej :wink:

volve - 13-07-2012, 14:22

Yoshiko napisał/a:
niech ta ankieta skończy się normalnie, a potem najwyżej zrobi się drugą, krótką, trzy dniową
w której wystawi się te trzy wygrane propozycje plus tę, którą wstawił pawlos
co Wy na to ?

no jak dla mnie nie za bardzo...jest ankieta, w której wybieramy odpowiedni projekt koszulki a później znowuż ankieta ? Jak dla mnie w tej sytuacji nic nie zrobimy bo:

1. Robimy tak jak pisze Sylwia - wtedy wyjdzie, że nagle faworyzujemy projekt pawlosa, który bez pierwszej tury przeszedł do drugiej tury głosowania. No i w ogóle robimy dwa głosowania na jeden temat, znowuż trzeba by było wysyłać spam i w końcu ludzie przestaną czytać wiadomości email od Sylwii - bo ciągle spamuje :p

2. Dodajemy teraz do obecnego głosowania - a co z tymi, co już zagłosowali ??

3. Anulujemy ankietę i robimy od początku - no trochę wyjdzie to mało profesjonalnie :( Ankieta powinna być zrobiona, kiedy były już wszystkie projekty...i myśleliśmy że tak było

Także pawlos zawalił, że tak późno to wrzucił. Mógł napisać, że nad czymś pracuje i aby chwilę jeszcze poczekać, a tak to klops.

xylen - 13-07-2012, 15:21

Chyba lepiej anulować ankietę i ogłosić drugą z wszystkimi napływającymi projektami , bajzel teraz jest...
offca - 13-07-2012, 15:50

Ankieta zniknęła?
jAZZMAN - 13-07-2012, 19:15

Nie dam sobie zamknąć dzioba bo mamy demokracje :P :finga:

:protest: :protest: :protest: :protest: :protest: :protest: :protest: GŁOSUJCIE NA PROJEKT PAWLOSA * :protest: :protest: :protest: :protest: :protest: :protest: :protest:

*oczywiście zaraz po tym jak oddacie dwa głosy na mój pierwszy projekt

Moim zdaniem projekt Pawlosa zajmie 2 miejsce zaraz po moim pierwszym projekcie. :ANAL:

--------------------------------------------------------------
A tak poważnie to róbta co chceta ale jego projekt wygląda chyba najlepiej i myślę, że przyjąłby się (oczywiście poza moim pierwszym projektem).

.

Babecia - 13-07-2012, 23:40

W końcu gdzieś wybrano rodzaj koszulki, czy na razie zajmujemy się projektami, a później będzie ankieta co do kroju? :)
offca - 13-07-2012, 23:55

Ankieta już jest tu http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=74240
Babecia - 14-07-2012, 00:10

offca napisał/a:
Ankieta już jest tu http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=74240

Wiem wiem, już głosowałam, tylko zastanawiam się, czy wybrano już krój, czy to będzie następny krok w tworzeniu? :)