Zachodniopomorskie - Koszulki dla regionu Zachodniopomorskiego
volve - 12-07-2012, 09:04
Bo już głosowanie jest od jakiegoś czasu, trochę głosów oddano...
offca - 12-07-2012, 09:10
pawlos sobie lifting zrobił po prostu
A na serio, to pomysł super Po zmianach oczywiście
szuwar - 13-07-2012, 09:52
To może korekta ankiety ? zweryfikowana o nowy projekt, jak dla mnie całkiem inny i świeży nie korzystający z jednego szablonu ,,,,
Co na to władza i parlament ?
JacekeR - 13-07-2012, 11:10
Nom można go dopisać na koniec, ale co z głosowaniem ja już zagłosowałem a chciałbym wybrać ten wzór koszulki i co teraz??
szuwar - 13-07-2012, 11:13
JacekeR napisał/a: | Nom można go dopisać na koniec, ale co z głosowaniem ja już zagłosowałem a chciałbym wybrać ten wzór koszulki i co teraz?? |
myślałem o powtórzeniu od nowa z dodaniem tej
Yoshiko - 13-07-2012, 12:59
szuwar napisał/a: | JacekeR napisał/a:
Nom można go dopisać na koniec, ale co z głosowaniem ja już zagłosowałem a chciałbym wybrać ten wzór koszulki i co teraz??
myślałem o powtórzeniu od nowa z dodaniem tej |
pomyślałam sobie tak:
niech ta ankieta skończy się normalnie, a potem najwyżej zrobi się drugą, krótką, trzy dniową
w której wystawi się te trzy wygrane propozycje plus tę, którą wstawił pawlos
co Wy na to ?
jAZZMAN - 13-07-2012, 13:15
bardzo dobrze, i do tej pory może jeszcze jakiś fajny projekt się pojawi....
A co do ankiety, to prowadzi mój pierwszy projekt - prawda?
Yoshiko - 13-07-2012, 13:18
jAZZMAN napisał/a: | A co do ankiety, to prowadzi mój pierwszy projekt - prawda? |
no pewnie nie mogło być inaczej
volve - 13-07-2012, 14:22
Yoshiko napisał/a: | niech ta ankieta skończy się normalnie, a potem najwyżej zrobi się drugą, krótką, trzy dniową
w której wystawi się te trzy wygrane propozycje plus tę, którą wstawił pawlos
co Wy na to ? |
no jak dla mnie nie za bardzo...jest ankieta, w której wybieramy odpowiedni projekt koszulki a później znowuż ankieta ? Jak dla mnie w tej sytuacji nic nie zrobimy bo:
1. Robimy tak jak pisze Sylwia - wtedy wyjdzie, że nagle faworyzujemy projekt pawlosa, który bez pierwszej tury przeszedł do drugiej tury głosowania. No i w ogóle robimy dwa głosowania na jeden temat, znowuż trzeba by było wysyłać spam i w końcu ludzie przestaną czytać wiadomości email od Sylwii - bo ciągle spamuje
2. Dodajemy teraz do obecnego głosowania - a co z tymi, co już zagłosowali ??
3. Anulujemy ankietę i robimy od początku - no trochę wyjdzie to mało profesjonalnie Ankieta powinna być zrobiona, kiedy były już wszystkie projekty...i myśleliśmy że tak było
Także pawlos zawalił, że tak późno to wrzucił. Mógł napisać, że nad czymś pracuje i aby chwilę jeszcze poczekać, a tak to klops.
xylen - 13-07-2012, 15:21
Chyba lepiej anulować ankietę i ogłosić drugą z wszystkimi napływającymi projektami , bajzel teraz jest...
offca - 13-07-2012, 15:50
Ankieta zniknęła?
jAZZMAN - 13-07-2012, 19:15
Nie dam sobie zamknąć dzioba bo mamy demokracje
GŁOSUJCIE NA PROJEKT PAWLOSA *
*oczywiście zaraz po tym jak oddacie dwa głosy na mój pierwszy projekt
Moim zdaniem projekt Pawlosa zajmie 2 miejsce zaraz po moim pierwszym projekcie.
--------------------------------------------------------------
A tak poważnie to róbta co chceta ale jego projekt wygląda chyba najlepiej i myślę, że przyjąłby się (oczywiście poza moim pierwszym projektem).
.
Babecia - 13-07-2012, 23:40
W końcu gdzieś wybrano rodzaj koszulki, czy na razie zajmujemy się projektami, a później będzie ankieta co do kroju?
offca - 13-07-2012, 23:55
Ankieta już jest tu http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=74240
Babecia - 14-07-2012, 00:10
Wiem wiem, już głosowałam, tylko zastanawiam się, czy wybrano już krój, czy to będzie następny krok w tworzeniu?
|
|
|