Nasze Miśki - Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T
Jogurt - 16-12-2012, 21:28
Ludzie róbcie rachunki sumienia, idzie koniec świata jak nic. Żeby Hubert takie rzeczy o Galancie pisał ...
Gratuluję nabytku. Ale mi czasy na forum przypomniałeś swoim CA4A. Tyle tego było co rekinów teraz. Zostało kilka ledwie. Podtlenek pewnie montujesz jak będzie już cały ?
Krzyzak - 16-12-2012, 21:40
zapomniałem zapytać...
u mnie jest taka kwestia, że nie mam zwykłego drewna, ale jakiś inny - w sensie takim, że wygląda na coś bardziej "szlachetnego" niż dąb
coś takiego:
http://www.google.pl/imgr...,r:2,s:200,i:10
edit - pogadałem, cytuję żonę: "oblech"
niestety nie machniom
Hugo - 16-12-2012, 21:49
Jogurt napisał/a: | Ale mi czasy na forum przypomniałeś swoim CA4A. Tyle tego było co rekinów teraz | Fakt, to były czasy... Mój jeszcze powinien być u forumowicza. Jogurt napisał/a: | Podtlenek pewnie montujesz jak będzie już cały ? | No raczej
Cezar - 17-12-2012, 17:23
Hugo, gratuluje zakupu V6
Torp12 - 17-12-2012, 17:53
Jogurt napisał/a: | Podtlenek pewnie montujesz jak będzie już cały ? | Hugo napisał/a: | No raczej |
Tego sie balem :]
Tomek - 17-12-2012, 18:03
Torp12 napisał/a: |
Tego sie balem :] |
bo?
Hugo - 17-12-2012, 18:05
Torp12 napisał/a: | Tego sie balem :] | To strachliwy jesteś.
Torp12 - 17-12-2012, 18:07
tomek84 napisał/a: | Torp12 napisał/a: |
bo? |
Bo gaz to masz w kuchence :] Moze to nie VR-4, ale i tak wiecej zadymy z tym gazem niz przyjemnosci z jazdy. Takie moje zdanie i nie zaczynajmy znowu tematu Pb czy Gaz :]
Tomek - 17-12-2012, 18:09
Torp12 napisał/a: |
Bo gaz to masz w kuchence |
właśnie nie mam, i dlatego mam w aucie
nooo, gdzieś muszę mieć
Torp12 napisał/a: | Moze to nie VR-4, ale i tak wiecej zadymy z tym gazem niz przyjemnosci z jazdy. Takie moje zdanie i nie zaczynajmy znowu tematu Pb czy Gaz :] |
uwielbiam to podejście
ale rzeczywiscie nie zaczynajmy
Torp12, ile robisz rocznie km ??
ps. "wiecej zadymy z tym gazem niz przyjemnosci z jazdy." - to mnie dobiło
Torp12 - 17-12-2012, 18:13
tomek84 napisał/a: |
Torp12, ile robisz rocznie km ??
|
10-12k. Głównie po mieście i dlatego mam 2.0 a nie 2.5 :] A jakbym jezdzil wiecej w trasie to 2.5 samo w sobie pali na tyle rozsadnie ze gaz nie potrzebny:]
Juiceman - 17-12-2012, 19:00
tomek84 napisał/a: |
ps. "wiecej zadymy z tym gazem niz przyjemnosci z jazdy." - to mnie dobiło |
50kkm na gazie xD i kurde Torp12 nie narzekam ? co z moim gazem jest nie tak? musi być zepsuty skoro nie narzekam i znaczna większość użytkowników lpg
sveno - 17-12-2012, 19:28
I się zaczęło
Torp12 napisał/a: | i nie zaczynajmy znowu tematu Pb czy Gaz :] | IMHO sam zacząłeś, o tu:
Torp12 napisał/a: | Jogurt napisał/a:
Podtlenek pewnie montujesz jak będzie już cały ?
Hugo napisał/a:
No raczej
EOT
Hugo, jak tam sprawy z blacharką? Była wycena?
Hugo - 17-12-2012, 20:30
Juiceman napisał/a: | 50kkm na gazie xD i kurde Torp12 nie narzekam ? | E tam, u mnie 130 000 km i śmiga jak rakieta. I żadnej, najmniejszej awarii. sveno napisał/a: | Hugo, jak tam sprawy z blacharką? Była wycena? | Nie chciałem pisać dzisiaj nic, bo co niektórzy się bardzo denerwują, że jeszcze nie jest zrobiony , ale skoro pytasz to wczoraj był koleś z blacharzem, spojrzał na błotnik, później do bagażnika i stwierdził, że "tu nie ma co robić" Muszą teraz razem obgadać robociznę, jutro będę wiedział cenę, ale jestem dobrej myśli. Również jutro jadę po błotnik ze srebrnego sedana, znalazłem 10 km ode mnie świeżo sprowadzonego na części (ja to mam farta ostatnio) oraz przywiozę brakujace wyposazenie bagażnika (jedną wykładzinkę, ten kwadrat z dykty nad prawą wnęką, uszczelkę klapy bagażnika i lewarek, bo okazało się, że nie ma), jak również "drewnianą" konsolę, bo posiada. Pewnie jak zmieniali koło to gdzieś walnęli lewarek, bo oryginalny, kompletny zestaw kluczy jest w idealnym stanie.
m6riano - 17-12-2012, 21:15
Torp12 napisał/a: | Bo gaz to masz w kuchence |
mi wyjeli i wsadzili do auta..a kuchenke mam na prunt..;-)
może kiedyś wyjmą i wsadza do auta..;-)
Anonymous - 17-12-2012, 23:00
Hugo a ten plasticzek co służy do odprowadzania wilgoci z bagażnika się ostał ? bo on chyba z prawej strony jest ? tak tylko przypominam na zaś żebyś jak by co zabrał ze srebrnego jak już będziecie ciąć błotnik no i najlepiej niech blacharz określi ile dokładnie potrzebuje mieć wycięte co by potem nie brakowało
|
|
|