Nasze nieMiśki ;-) - Lexus GS430 by Picakus
Picakus - 20-11-2014, 09:33
mkm napisał/a: | Picakus napisał/a: | Na lato pojawiły się nowe felgi 19' OEM Hyundai Genesis 2014r. nie mam jeszcze co prawda do nich dekielków, ale już widać jak będzie wyglądał efekt końcowy. |
Parametry felg zbliżone do oryginału? Jakoś dziwnie wyglądają na aucie... |
8.5x19 ET36 Przód
9.0x19 ET40 Tył
Lexus OEM 8.0x17 ET45
Mam jeszcze dystanse HKS z tyłu ale bez nich auto strasznie traci na prezencji...
Hugo napisał/a: | Ale cudo! |
Dziękuje!
Tomii - 12-08-2015, 10:44
Picakus napisał/a: | Auto jest na sprzedaż, chętnych zapraszam do kontaktu na PW
Cena 26tys. |
ee, Panie, za tą kwotę to LS'a mam
Owczar - 12-08-2015, 11:21
Ale którego LSa?
Tomii - 12-08-2015, 11:29
Owczar napisał/a: | Ale którego LSa? |
z tego samego roku
Owczar - 12-08-2015, 11:48
Kupić można ale żeby kupić sensowną sztukę trzeba dorzucić do tej kwoty 10k żeby auto było w takim stanie jak powyższy GS
Ogłoszeń jest mnóstwo, mam kontakt z kilkoma osobami, które kupowały lub chcą kupić. Nie ma nic sensownego w takiej cenie. Na mobile.de ciężko o przedlifty z przebiegiem <200kkm za mniej niż 10k euro.
Tomii - 12-08-2015, 12:20
Owczar napisał/a: | Kupić można ale żeby kupić sensowną sztukę trzeba dorzucić do tej kwoty 10k żeby auto było w takim stanie jak powyższy GS
Ogłoszeń jest mnóstwo, mam kontakt z kilkoma osobami, które kupowały lub chcą kupić. Nie ma nic sensownego w takiej cenie. Na mobile.de ciężko o przedlifty z przebiegiem <200kkm za mniej niż 10k euro. |
Ale przecież mi tego nie musisz tłumaczyć napisałem z przymrużeniem oka
sory za OT.
Picakus - 12-08-2015, 12:26
Zgadzam się z przedpiścą, nie namawiam na auto, ale za 26tys. to niestety ale LSa dobrego nie znajdziesz co najwyżej skarbonkę z GSem w sensownym stanie też jest już problem przynajmniej poniżej 30tys.
Co do mojego to dorzucam 3kpl. alusów(16,17 i 19) 210tys. nalatane i nie ma nic do zrobienia na dzień dzisiejszy
Owczar - 12-08-2015, 12:58
Picakus masz już kandydata na następcę?
Picakus - 12-08-2015, 14:12
Owczar napisał/a: | Picakus masz już kandydata na następcę? |
Potrzebuje jakieś jeździdło na codzień co mi go szkoda nie będzie, bo ostanio po 200km dziennie robie minimum(zastanawiam się nad starą Camrówką), no i kupiłem jeszcze 4Runnera
Można powiedzieć, że krok w wstecz bo wszystko co oglądam to lata 90
Owczar - 12-08-2015, 14:27
Stara camry też swoje spali, koszty eksploatacji podobne. A ciężko też kupić starą camry w sensownym stanie. Trochę szkoda GSa bo sam wiesz jak ciężko o coś sensownego.
Jeśli chodzi o auto na codzień to może powrót do Galanta? Mimo wszystko łatwiej o nie zajechana sztukę.
Picakus - 12-08-2015, 14:49
Owczar napisał/a: | Stara camry też swoje spali, koszty eksploatacji podobne. A ciężko też kupić starą camry w sensownym stanie. Trochę szkoda GSa bo sam wiesz jak ciężko o coś sensownego.
Jeśli chodzi o auto na codzień to może powrót do Galanta? Mimo wszystko łatwiej o nie zajechana sztukę. |
Właśnie mam na oku Camrówkę kupioną w polsce i do końca serwisowaną w ASO, jest jak nowa. Koszty jednak mniejsze, a i auta mi nie będzie tak szkoda jak Lexia. Codziennie przejeżdżam przez Warszawe trasą na Puławy, a jakość dróg pozostawia wiele do życzenia.
Poza tym Camry jednak mniej pali, mniej oleju wchodzi do silnika no i odpada mi wymiana oliwy w dyfrze.
Co więcej potrzebuje czegoś słabszego bo moje prawo jazdy się nie utrzyma
A szukam kupca, co mógłbym od niego auto za pare latek odkupić, a nie mistrza rozpierduchy
Picakus - 19-08-2015, 13:49
Aktualne fotki dla zainteresowanych
Auto jest wstępnie zarezerwowane, acz jeszcze nie sprzedane
Owczar - 19-08-2015, 23:40
Ładnie się prezentuje
Picakus - 22-08-2015, 16:58
Owczar napisał/a: | Ładnie się prezentuje |
Dzięki wielkie trochę serca i pieniędzy w niego wożyem
Ponadto auto sprzedane. Temat do zamknięcia.
|
|
|