To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Lexus GS430 by Picakus

Picakus - 20-11-2014, 09:33

mkm napisał/a:
Picakus napisał/a:
Na lato pojawiły się nowe felgi 19' OEM Hyundai Genesis 2014r. nie mam jeszcze co prawda do nich dekielków, ale już widać jak będzie wyglądał efekt końcowy.

Parametry felg zbliżone do oryginału? Jakoś dziwnie wyglądają na aucie...

8.5x19 ET36 Przód
9.0x19 ET40 Tył

Lexus OEM 8.0x17 ET45

Mam jeszcze dystanse HKS z tyłu ale bez nich auto strasznie traci na prezencji...
Hugo napisał/a:
Ale cudo!

Dziękuje! :wink:

Tomii - 12-08-2015, 10:44

Picakus napisał/a:
Auto jest na sprzedaż, chętnych zapraszam do kontaktu na PW :wink:
Cena 26tys.

ee, Panie, za tą kwotę to LS'a mam ;)

Owczar - 12-08-2015, 11:21

Ale którego LSa? :)
Tomii - 12-08-2015, 11:29

Owczar napisał/a:
Ale którego LSa? :)

z tego samego roku ;)

Owczar - 12-08-2015, 11:48

Kupić można ale żeby kupić sensowną sztukę trzeba dorzucić do tej kwoty 10k żeby auto było w takim stanie jak powyższy GS :)

Ogłoszeń jest mnóstwo, mam kontakt z kilkoma osobami, które kupowały lub chcą kupić. Nie ma nic sensownego w takiej cenie. Na mobile.de ciężko o przedlifty z przebiegiem <200kkm za mniej niż 10k euro.

Tomii - 12-08-2015, 12:20

Owczar napisał/a:
Kupić można ale żeby kupić sensowną sztukę trzeba dorzucić do tej kwoty 10k żeby auto było w takim stanie jak powyższy GS :)

Ogłoszeń jest mnóstwo, mam kontakt z kilkoma osobami, które kupowały lub chcą kupić. Nie ma nic sensownego w takiej cenie. Na mobile.de ciężko o przedlifty z przebiegiem <200kkm za mniej niż 10k euro.

Ale przecież mi tego nie musisz tłumaczyć :) napisałem z przymrużeniem oka ;)

sory za OT.

Picakus - 12-08-2015, 12:26

Zgadzam się z przedpiścą, nie namawiam na auto, ale za 26tys. to niestety ale LSa dobrego nie znajdziesz co najwyżej skarbonkę :wink: z GSem w sensownym stanie też jest już problem przynajmniej poniżej 30tys.

Co do mojego to dorzucam 3kpl. alusów(16,17 i 19) 210tys. nalatane i nie ma nic do zrobienia na dzień dzisiejszy :)

Owczar - 12-08-2015, 12:58

Picakus masz już kandydata na następcę?
Picakus - 12-08-2015, 14:12

Owczar napisał/a:
Picakus masz już kandydata na następcę?

Potrzebuje jakieś jeździdło na codzień co mi go szkoda nie będzie, bo ostanio po 200km dziennie robie minimum(zastanawiam się nad starą Camrówką), no i kupiłem jeszcze 4Runnera :wink:
Można powiedzieć, że krok w wstecz bo wszystko co oglądam to lata 90 :oops:

Owczar - 12-08-2015, 14:27

Stara camry też swoje spali, koszty eksploatacji podobne. A ciężko też kupić starą camry w sensownym stanie. Trochę szkoda GSa bo sam wiesz jak ciężko o coś sensownego.

Jeśli chodzi o auto na codzień to może powrót do Galanta? Mimo wszystko łatwiej o nie zajechana sztukę.

Picakus - 12-08-2015, 14:49

Owczar napisał/a:
Stara camry też swoje spali, koszty eksploatacji podobne. A ciężko też kupić starą camry w sensownym stanie. Trochę szkoda GSa bo sam wiesz jak ciężko o coś sensownego.

Jeśli chodzi o auto na codzień to może powrót do Galanta? Mimo wszystko łatwiej o nie zajechana sztukę.

Właśnie mam na oku Camrówkę kupioną w polsce i do końca serwisowaną w ASO, jest jak nowa. Koszty jednak mniejsze, a i auta mi nie będzie tak szkoda jak Lexia. Codziennie przejeżdżam przez Warszawe trasą na Puławy, a jakość dróg pozostawia wiele do życzenia.
Poza tym Camry jednak mniej pali, mniej oleju wchodzi do silnika no i odpada mi wymiana oliwy w dyfrze.
Co więcej potrzebuje czegoś słabszego bo moje prawo jazdy się nie utrzyma :wink:

A szukam kupca, co mógłbym od niego auto za pare latek odkupić, a nie mistrza rozpierduchy :D

Picakus - 19-08-2015, 13:49

Aktualne fotki dla zainteresowanych
Auto jest wstępnie zarezerwowane, acz jeszcze nie sprzedane :wink:

Owczar - 19-08-2015, 23:40

Ładnie się prezentuje :)
Picakus - 22-08-2015, 16:58

Owczar napisał/a:
Ładnie się prezentuje :)

Dzięki wielkie trochę serca i pieniędzy w niego wożyem :wink:

Ponadto auto sprzedane. Temat do zamknięcia.