To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Jak śliwka w kompot

Bizi78 - 02-10-2013, 11:10

Co do śruby to pytałem w paru sklepach w Czewie i nawet w katalogach nie mają :? .
W ASO pytałaś :?: .

koszmarek - 02-10-2013, 11:40

Bizi78 napisał/a:
W ASO pytałaś :?: .

Tak, nie mogą mi pomóc :( Ani subaru ani suzuki

Picakus - 02-10-2013, 11:52

Spróbuj TU
Tylko trzeba podać numer części oryginalnej, później trzeba poczekać do 3 dni na wycene przesyłki.

koszmarek - 02-10-2013, 12:27

Maretzky użył swoich wpływów w jednym z ASO Suzuki i najwcześniej w pt coś ma być :) Oby pasowały :(

Picakus, jak nie będą pasowały to będę próbowała coś w tym kierunku, dzięki :)

Bizi78 - 02-10-2013, 12:35

Cytat:
Maretzky użył swoich wpływów w jednym z ASO Suzuki i najwcześniej w pt coś ma być :) Oby pasowały :(

Nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie, ale w suzuki chyba nie było 4x4 :? .

koszmarek - 02-10-2013, 15:08

Bizi78, były :)
koszmarek - 03-10-2013, 22:11

Pierwsza moja podróż po zamontowaniu rozpórek.. Co prawda na spota subaraków( a jakże), ale prowadzi się... inaczej. :) Całkiem może mi się spodobać :) W zasadzie to byłam bliska zjechać na S8, ale w przeciwnym kierunku niż do domku, ale może następnym razem...
koszmarek - 06-10-2013, 12:07

W końcu przyszły śruby mimośrodowe, pasujące, więc sukces :)

Więc Maretzky mógł w końcu zabrać się za wymienianie.

Wiadomo, jak chcesz coś zrobić sprawnie i bezboleśnie to się po prostu nie da. Okazuje się, że wahacz jest od przedniopęda i nie koniecznie pasuje. Więc wyprasowanie tulejek z nowego wahacza i wprasowanie do tego co był w autku.

Została jeszcze druga strona do wymiany, geometria. Na dniach Maretzky będzie mi wymieniał łączniki stabilizatorów :)

koszmarek - 17-10-2013, 22:32

Kolejne kilometry śliwką poczynione. W zeszła sobotę pyknęło 103km po samej Warszawie, dziś niecale 25km na spota do świniaków :) jeździ się mi bardzo dobrze, co raz pewniej. Tylko nadal za mało... Już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła jeździć codziennie gdzie tylko będę chciała :) już niedługo.
Ale przynajmniej na pendku mam wgrane dwa naj zespoły i ich naj płyty :) Piworo mi świadkiem ;)

koszmarek - 26-10-2013, 14:22

Dzisiaj w nocy stała się tragedia :( śliwka została napadnięta na parkingu pod domkiem. Jakiś kretyn bezmózgi złamał mi lewe lusterko :( się chyba zapłakam, bo nie mam gdzie indziej jej w tej chwili pod domem stawiać :( muszę jakieś odludne miejsce znaleźć. A tak na prawdę to autko bardzo rzadko parkuje pod chałupką i taki psikus na sam weekend :( zdjęcia dodam jak znajdę chwilę żeby je zgrać :(
JCH - 26-10-2013, 19:17

koszmarek napisał/a:
Jakiś kretyn bezmózgi złamał mi lewe lusterko :(
Świnka się komuś nie uwidziała :?: :roll:
Zolar - 27-10-2013, 00:06

Gdzie tak napadają? Na Ursynowie to np. normalka ;)
koszmarek - 27-10-2013, 10:22

Zolar, białołęka :/
Marcino - 27-10-2013, 10:59

Nie na co..... mało tam wieśwagenów?
koszmarek - 03-11-2013, 14:49

ciotka była na zakupach :) Obkupiłam się w mnostwo gadżetów do śliwki :) Zmiany będą niespodzianką, pokażę Wam zaczątek :)

I na koniec autko zostało docenione :d

mam nadzieję, że uda mi się wszystkie zakupione gadżety pokazać na najbliższym spocie :D